- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Na mostanra értem végig a témán és látom, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki érdeklő
Mindenesetre tárt karokkal várom ezt a dry fóliás leírást, mert a boltban kapható félkész nyákról a hobbielektronikán van egy jó cikk. Dry fóliásról viszont eddig nem sokat találtam, bár még sok időm nem is volt keresni
Amúgy a pákám az nekem is a 2000FT-os hőelemes, amihez én építettem a vezérlést. Én viszont egy PC-s tápba bevágtam az egészet(méretre tökéletesen megfelelt, van beépítve kapcsoló és IEC csatlakozó is), hogy azért ne csak úgy a szabadon lifegjen a trafó végén
-
vamzi
senior tag
Nagyon jó cikk és szép munka!
A levilágítás menetéről is tudnál írni egy hasonló kis szösszenetet olyan linkekkel, amiben a hozzávalókat is meg lehet vásárolni? Csak mert jelenleg a vasalásos technikával készítem a nyákjaimat, viszont ez a világítós megoldás fényévekkel minőségibb. Nem beszélve arról sem, hogy vasalással kicsit nehéz egy smd-vel megpakolt nyákot készíteni, főleg ha a vasalás során nem 100%os minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest