Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Na mostanra értem végig a témán és látom, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki érdeklő
Mindenesetre tárt karokkal várom ezt a dry fóliás leírást, mert a boltban kapható félkész nyákról a hobbielektronikán van egy jó cikk. Dry fóliásról viszont eddig nem sokat találtam, bár még sok időm nem is volt keresni
Amúgy a pákám az nekem is a 2000FT-os hőelemes, amihez én építettem a vezérlést. Én viszont egy PC-s tápba bevágtam az egészet(méretre tökéletesen megfelelt, van beépítve kapcsoló és IEC csatlakozó is), hogy azért ne csak úgy a szabadon lifegjen a trafó végén 
-
vamzi
senior tag
Nagyon jó cikk és szép munka!
A levilágítás menetéről is tudnál írni egy hasonló kis szösszenetet olyan linkekkel, amiben a hozzávalókat is meg lehet vásárolni? Csak mert jelenleg a vasalásos technikával készítem a nyákjaimat, viszont ez a világítós megoldás fényévekkel minőségibb. Nem beszélve arról sem, hogy vasalással kicsit nehéz egy smd-vel megpakolt nyákot készíteni, főleg ha a vasalás során nem 100%os minden.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindenesetre tárt karokkal várom ezt a dry fóliás leírást, mert a boltban kapható félkész nyákról a hobbielektronikán van egy jó cikk. Dry fóliásról viszont eddig nem sokat találtam, bár még sok időm nem is volt keresni
Amúgy a pákám az nekem is a 2000FT-os hőelemes, amihez én építettem a vezérlést. Én viszont egy PC-s tápba bevágtam az egészet(méretre tökéletesen megfelelt, van beépítve kapcsoló és IEC csatlakozó is), hogy azért ne csak úgy a szabadon lifegjen a trafó végén