Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egy idő után ki fogod szórni egy részét. ;) Pláne ha nincs egy raktárhelyiséged erre a célra.
    Nekem kezdetben egy nagy doboz volt, aztán egy szekrény, most meg már kis túlzással, de a fél padlás és az előszoba is tele van.
    Semmivel nem vagy elkésve. Én is csak kábé 3 éve kezdtem el érdeklődni komolyabban, mi is van a gépházon belül tulajdonképpen, aztán bacsissal majdnem együtt üljük meg a szülinapot, csak ő nem öregebb lesz egy évvel, hanem "szintet lép". ;] :DDD
    Kitartást a gyűjtögetéshez és sok helyet! :C

Engem mindig is érdekeld amúgy, kb 14 éves korom óta tudok Windowst telepíteni és dolgokat cserélgetni, azóta sokat fejlődtem :D
    Most 2 helyen van tárolva. Íróasztalom alatt a másik meg a szobába amit gxakran használok. Most tervezem a nem nagyon használtakat dobozolni és kirakni a tárolóba. Most kértem meg apám,hogy kérdezzen körbe van-e valakinek régi cucca hátha..

• Mokó
    aktív tag

Egy idő után ki fogod szórni egy részét. ;) Pláne ha nincs egy raktárhelyiséged erre a célra.
    Nekem kezdetben egy nagy doboz volt, aztán egy szekrény, most meg már kis túlzással, de a fél padlás és az előszoba is tele van.
    Semmivel nem vagy elkésve. Én is csak kábé 3 éve kezdtem el érdeklődni komolyabban, mi is van a gépházon belül tulajdonképpen, aztán bacsissal majdnem együtt üljük meg a szülinapot, csak ő nem öregebb lesz egy évvel, hanem "szintet lép". ;] :DDD
    Kitartást a gyűjtögetéshez és sok helyet! :C

"Egy idő után ki fogod szórni egy részét. ;) Pláne ha nincs egy raktárhelyiséged erre a célra."Pontosan igy lesz.Amugy jó lessz ez,nekem egy dobozban van ennyi kb,akarom mondani a salgó polc egy fakkján,tessék alakitani még,nem sok az epic/rare cucc közte....És jaja már polcrendszert kellett csinálnom neki.Egy dobozban számitásaim szerint kb 40 vga van (ez csak agps doboz,és csak működük vannak benne-a szaroknak/haldoklóknak külön van) ugy hogy kényelmesen elfér van csomianyag és nem nyomják agyon egymást.

Új hozzászólás Aktív témák