Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
Volt sulimból beszéltem a volt osztályfőnökömmel és mivel van vagy 30 CRT monitor ezért felvinnénk az egyik gépteremből a moncsikat és akkor a 2-3-486 monitorja megoldva. A fiatal gennek mutatnám meg a számtech fejlődését a 286-775-ig, lennének procik, lapok, VGA-k kiállítva dögivel. A 2-3-486 gépeken felügyelet mellett(nehogy idegből a klaviatúrát szétvágják vagy a soros egeret) mehetne a játék és utána gépház oldala/teteje leszedve bele lehetne kukkantani. Csodálkozom de belement az ofö pedig még a telefont is tilos tölteni mert nincs benne a biztosításban, ha kigyullad és leég az épület akkor aki töltötte a telefonját ,azon verik le
Mégiscsak egy 40 éves gép ez 
-
laskr99
addikt
Engem mindig is érdekeld amúgy, kb 14 éves korom óta tudok Windowst telepíteni és dolgokat cserélgetni, azóta sokat fejlődtem

Most 2 helyen van tárolva. Íróasztalom alatt a másik meg a szobába amit gxakran használok. Most tervezem a nem nagyon használtakat dobozolni és kirakni a tárolóba. Most kértem meg apám,hogy kérdezzen körbe van-e valakinek régi cucca hátha..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nálam a velem egykor már megvan a 370 személyében. Van hozzá egy házam ami ilyen kis cuki abba tervezem kompletten belerakni. Akkor elmondhatom,hogy az komplett és nem házon kívüli