- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béka 3
tag
Sziasztok!
Én ezzel a videóval oldottam meg a problémát , hát ha másnak is segít.

[link] -
klotyesz73
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nekem a parancssornál Hiba: 2-t ír ki. A rendszer nem találja a megadott fájlt. A Dism naplófájlja a következő helyen található: C:\Windows\Logs\Dism\dism.log
Ilyenkor mi van?
-
Bjørgersson
félisten
Minden a leírtak szerint csináltam, mégse akar pendrive-ról települni.

-
CJ3
senior tag
Sziasztok én most vettem egy Kingston DTR 3.0 ás 16 gb os pendrive ot erről szeretnék windows 7 et feltelepíteni.....
Milyen programot illetve mit kell csinálnom? nekem ez még "új" dolog mármint ezen rész csak

-
-
wolfman
veterán
Egy kis segítség azoknak akik majd még ezután fognak ráakadni erre a cikkre.
www.driverpacks.net
Ezen az oldalon megtalálhatóak a legfrissebb driverek az összes USB3 vezérlőhöz. A táblázatban a DriverPack oszlopban a legutóbbi Miscellaneous-t kell keresni és ezen belül lesz elérhető (torrent kell hozzá). Egészen pontosan ezekhez van jelenleg benne:
ASmedia
Etron
Fresco
FTDI
Intel
Renesas
Prolific
SiliconLabs
Texas Instruments
VIAA Renesas-t nem fogjátok külön megtalálni, hanem Intel név alatt 4 driver lesz, amiből érdekes módon az 1. és a 3. lesz a Renesas meghajtó program.
-
Infinight
csendes tag
Köszi az infót! Én is annak reményében akartam USB3.0-ról telepíteni, hogy majd gyorsabb lesz, de nem akart felmászni. Szerencsére van a lapon USB2.0 port is.

-
Bodor
veterán
Jó írás, én is belefutottam már a problémába! Köszönjük!
-
PC-rev-RM
tag
Érdekes.
Nem ez az első eset, ahol bújtatottan el akarja hitetni a MS a felhasználóval, hogy az új laptop Win8 only. Belerakhatnák a fájlokat a 7-es telepítőjébe is, de nem. Egyes gyártók oldalán is csak 8-ashoz van driver megadva az adott készülékhez, még szerencse, hogy a 7-eshez is jó ugyanaz az illesztőprogram.
Emlékszem az XP és a sata meghajtók esetére, ott bezzeg meg tudták oldani. -
Bari
Modder
Köszönöm hogy megosztottad

Később biztos hasznos lesz majd ez az írásod Nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- További aktív témák...
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Ventus2x 16GB RTX 5060Ti Új videokártya,3év garanciával.
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM29ED8/32ME ECC Szerver RAM
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest