- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kistigris007
csendes tag
Az igazság az, hogy nincs semmi önbizalmam, nem tudom, hogy mennyire van "tehetségem" az íráshoz... Van egy olyan érzésem, hogy akik azt mondjak, hogy "jól" írok,azok nem objektívak. Ez egy utalás akart lenni egy bizonyos személynek. Sajnálom az előző magatartásomat, kicsit rosszul indult a mai nap...
-
rien
senior tag
válasz
kistigris007 #18 üzenetére
direkt beleraktam: És mindezt általánosságban írom, a konkrét sztoritól függetlenül, mert nem értem a Kagome típusú gondolkodást.
-
kistigris007
csendes tag
-
rien
senior tag
Számomra a két hölgy személye is lényegtelen.
Ritkán olvasok blogout-ot, tetszett a cím: Elgondolkodtató... elolvastam.
A történet kapcsán - ami elég hétköznapi - egy dolgon gondolkodtam el. Az pedig az, hogy Kagome mit akar/nem tud megbocsátani - #13-ban megspékelve az elfeledni szóval - Rukiának?Szerintem Névtelen az egyedüli személy aki megbocsáthat/elfeledhet Rukiának bármit is, ha majd felszáll a rózsaszín köd, ha lesz olyan egyáltalán.
És mindezt általánosságban írom, a konkrét sztoritól függetlenül, mert nem értem a Kagome típusú gondolkodást. Elmesélnek valakinek egy sztorit - esetek nagy százalékában szépen elferdítve, mert azért szeretik az emberek sajnáltatni magukat - és a hallottak alapján az szívből gyűlöl valakit. Nekem már ez is érdekes. Dehogy nem tud megbocsátanielfeledni
ez aztán végképp magas. Olyan mintha nekem kellene megbocsátani valamit a jelenlegi párom, de akár csak egy barát exének vagy plátói szerelmének. Abszurd. Véleménye lehet persze, de megbocsátás? A hab a tortán amikor Kagome bosszúálló típus is és ahol éri cseszteti Rukiát, holott soha egy mondatot sem váltottak.
-
rien
senior tag
válasz
kistigris007 #13 üzenetére
A srác legyen mondjuk Neo.
Rukia egy működő Neo-Kagome kapcsolatba mászott netán bele? -
rien
senior tag
válasz
kistigris007 #11 üzenetére
Így gondoltam volna és ezért nem értem, hogy jön ide ez:
Kagome soha nem tudott megbocsátani Rukiának.
Megbocsátás
nekem elég idétlenül hangzik ez a szó két egymást nem ismerő ember esetében.
-
rien
senior tag
Kagome és Rukia között volt bárminemű kapcsolat?
-
szablya
aktív tag
válasz
kistigris007 #8 üzenetére
Nem jogtalanul. Sajnos nem.
A szerelem a legnagyobb vétek a barátság ellen.
-
kistigris007
csendes tag
-
szablya
aktív tag
A fiút ismerem
-
tig3rgirl
újonc
Szép kis történet...De miért van olyan érzésem,hogy az a Kagome hasonlít rám?
(B)(/B)
-
tibi666
senior tag
ez ilyen kis sztori logout tagokról, csak a nevek mások.
-
kistigris007
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Nem
-
Mr.Csizmás
titán
Kagome lenni érsekújvári? mert akkor ismerem
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hol volt,hol nem volt, volt egyszer egy lány, Kagome, haja mint az ében, szeme smaragdzöld. Ennek a lánynak volt egy...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.11. Kitűnő hőmérséklet!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest