- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kistigris007
csendes tag
Az igazság az, hogy nincs semmi önbizalmam, nem tudom, hogy mennyire van "tehetségem" az íráshoz... Van egy olyan érzésem, hogy akik azt mondjak, hogy "jól" írok,azok nem objektívak. Ez egy utalás akart lenni egy bizonyos személynek. Sajnálom az előző magatartásomat, kicsit rosszul indult a mai nap...
This is real, this is me I'm exactly where I'm supposed to be, now Gonna let the light, shine on me Now I've found, who I am There's no way to hold it in No more hiding who I want to be This is me ...
-
rien
senior tag
válasz kistigris007 #18 üzenetére
direkt beleraktam: És mindezt általánosságban írom, a konkrét sztoritól függetlenül, mert nem értem a Kagome típusú gondolkodást.
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
kistigris007
csendes tag
Igen, lehet igazad van... de nem hiszem,hogy tudsz úgy véleményt alkotni, hogy nem is ismered a teljes történetet. Ez csak egy körvonal, amit szerintem félreértettél. Persze az a legvalószínűbb, hogy nincs tehetségem az íráshoz, ezert lehetett félreérteni.
This is real, this is me I'm exactly where I'm supposed to be, now Gonna let the light, shine on me Now I've found, who I am There's no way to hold it in No more hiding who I want to be This is me ...
-
rien
senior tag
Számomra a két hölgy személye is lényegtelen.
Ritkán olvasok blogout-ot, tetszett a cím: Elgondolkodtató... elolvastam.
A történet kapcsán - ami elég hétköznapi - egy dolgon gondolkodtam el. Az pedig az, hogy Kagome mit akar/nem tud megbocsátani - #13-ban megspékelve az elfeledni szóval - Rukiának?Szerintem Névtelen az egyedüli személy aki megbocsáthat/elfeledhet Rukiának bármit is, ha majd felszáll a rózsaszín köd, ha lesz olyan egyáltalán.
És mindezt általánosságban írom, a konkrét sztoritól függetlenül, mert nem értem a Kagome típusú gondolkodást. Elmesélnek valakinek egy sztorit - esetek nagy százalékában szépen elferdítve, mert azért szeretik az emberek sajnáltatni magukat - és a hallottak alapján az szívből gyűlöl valakit. Nekem már ez is érdekes. Dehogy nem tud megbocsátani elfeledni ez aztán végképp magas. Olyan mintha nekem kellene megbocsátani valamit a jelenlegi párom, de akár csak egy barát exének vagy plátói szerelmének. Abszurd. Véleménye lehet persze, de megbocsátás? A hab a tortán amikor Kagome bosszúálló típus is és ahol éri cseszteti Rukiát, holott soha egy mondatot sem váltottak.----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
-
rien
senior tag
válasz kistigris007 #13 üzenetére
A srác legyen mondjuk Neo.
Rukia egy működő Neo-Kagome kapcsolatba mászott netán bele?----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
kistigris007
csendes tag
A hagyományos megbocsátás a "borítsunk fátylat a múltra" hozzáállás. Kagome nem fogja elfelejteni soha amit Rukia tett...
-
rien
senior tag
válasz kistigris007 #11 üzenetére
Így gondoltam volna és ezért nem értem, hogy jön ide ez:
Kagome soha nem tudott megbocsátani Rukiának.
Megbocsátás nekem elég idétlenül hangzik ez a szó két egymást nem ismerő ember esetében.
[ Szerkesztve ]
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
Kagome és Rukia között volt bárminemű kapcsolat?
-
szablya
aktív tag
válasz kistigris007 #8 üzenetére
Nem jogtalanul. Sajnos nem.
A szerelem a legnagyobb vétek a barátság ellen.
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
kistigris007
csendes tag
Akkor megmondhatod neki, hogy vannak olyan emberek akik törődnek vele. Azok véleményével kell foglalkozni akik törődnek velünk, nem azokéval akik nem is ismernek. A szerelem nem bűn, ha viszont jogtalanul bántasz meg valakit,az már annak számít...
-
szablya
aktív tag
A fiút ismerem
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
tig3rgirl
újonc
Szép kis történet...De miért van olyan érzésem,hogy az a Kagome hasonlít rám? (B)(/B)
'' We can't call people angels without wings,so we tell tham friends''
-
kistigris007
csendes tag
Hát igen... de nem csak logout tagokról szól, egy másik helyzetre is ráillik...
-
tibi666
senior tag
ez ilyen kis sztori logout tagokról, csak a nevek mások.
[ Szerkesztve ]
-
kistigris007
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #1 üzenetére
Nem
-
Mr.Csizmás
titán
Kagome lenni érsekújvári? mert akkor ismerem
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Warships
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest