- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csabroncka #45 üzenetére
Pedig őszintén érdekelne, ha elmagyaráznád. Tényleg. Nem viccelek, őszintén szeretném.
Eddig mindenki lerázott pont úgy, mint te az előbb, hogy nem fogja elmagyarázni. Talán azért, mert nem is érti.Szóval ha te érted, akkor légyszíves magyarázd el! Sokan fognak okulni belőle, leginkább én.
Hogyan lehetséges az, hogy annak a 100 mg oldott ásványi anyagnak a hiánya, amit a csapvízzel egy nap alatt bevinnék a szervezetembe a desztvízzel meg nem, ekkora gondot okoz? Hiszen ha harapok egy falatot egy almából, akkor máris ennek a többszörösét vittem be.
Néha eszek rántottcsirkét krumplipürével, uborkasalátával, máskor meg marhalábszárpörköltet fejessalátával, és még sorolhatnám, lényeg, hogy dekagrammszámra viszem be a szervezetembe az ásványi anyagokat, mégis az a tized gramm hiányzik ennyire, amit a csapvízzel vinnék be?Hogyan lehetséges, hogy 10+ év ozmózisos tisztított víz ivás után még mindig életben vagyok (meg még sokszázezren a világon rajtam kívül)? Hogyhogy nem olvasni a napi többszáz halottról, aki az ásványi anyag hiányba halt bele, mert desztvizet vagy tisztított vizet (mindkettőnek nulla az ásványi anyag tartalma) ivott?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Csabroncka #45 üzenetére
"agresszív oldószer az ionmentes víz"
LOL. Az ioncserélt víz != desztillált víz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok!Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy van-e valakinek tapasztalata tisztított víz vagy desztillált...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest