Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Örülök, hogy sikerül egyességre jutnunk.
A marhaság ott kezdődik, hogy 'Tildyt ne vegyem bele, mert neki van egy jó szakmája'Bocs, de azt hittem eddig sem a 8 osztályt végzettekről beszéltünk. Legalábbis nekem egyértelmű volt, hogy normális szakmával megy ki az ember ha egyszer kimegy. Mindegy ezt lezártuk.
"hogy valaki azzal a tudattal keszul ki, hogy 1200 eurobol kenyelmesen fog elni "
Szerintem senki épeszű ember nem ezzel a tudattal vág neki a "külföldnek". De meglehet élni belőle. Itthon már nemigazán. Az itthoni (minimálbér: bruttó 92.000) 60.260 Forintból még ha 4-en összeköltöztök se biztos, hogy meglehet élni!
De ott kint meglehet és valahol el kell kezdeni. Biztos lehetsz benne, hogy az épeszű embernek nem az a célja a külföldi munkavállalással és élettel, hogy az ottani minimálbérből éljen király módjára. Erről szó se volt! Nem ebből indult a vita. Sőt a videóban beszélő gyerekek sem említettek ilyet! Véletlenül sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest