Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
Kassadin #170 üzenetére
Az egy másik kérdés. Már az elejétől olvasgatom a témát, de csak azért szóltam hozzá, mert mindig felbosszantanak az elszállt igényű, tapasztalatlan, sztorikból összetákolt elképzeléseiket előadó okos emberek.
Én nem propagálom a külföldöt, mindössze azokról a tényekről van szó, hogy Magyarországgal ellentétben kétkezi, becsületes munkából is meg lehet élni, kényelmesen. Egyáltalán nem könnyű, viszont nem azért, amit sokan szeretnek hangoztatni, miszerint idegenbe vagy szakadva, bla bla bla. Azért nehéz, mert egészen más a munkamorál, keményen kell dolgozni. Személyes tapasztalatom az, hogy többnyire nem azért járnak be az emberek a munkahelyre, hogy pletykákat cseréljenek és figyeljék, mikor jön már el a munkaidő vége. Az idősebbeken látom, hogy mennyire szenvednek a beidegződött magyar reflexeik miatt.
A saját számításaim meg... Hosszútávú céljaim vannak, amik érdekében lassan 8 hónapja autóban élek, igyekszem rendezni a dolgaimat és gürcölök azért, hogy egy másik országban újra a szakmámban dolgozhassam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest