Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viszlát

addikt

válasz Lauda #160 üzenetére

Például úgy, hogy nem akarok Stuttgart szívében élni, hanem megteszi valamelyik környező falucskában egy helyes kis garzon is. Valóban erre megy el a legtöbb, mert rezsivel eléri a 400 eurót. Ha más készíti számomra az ételt, az luxus, akárhol is él az ember, de saját tapasztalatból mondhatom, hogy napi 7-8 euróból bőségesen lehet étkezni, ha magadnak csinálod. Ez egy hónapban legyen 250 pluszban.

Dolgozni járni max 50 km egy nap (mert eleve ésszel választottam albérletet), ami havi ezres, kiegyezve egy 8 literes fogyasztású autóval további 120 EUR (amiből az adót visszaigényelheted, ha a munkához kapcsolódik és meghaladja a havi 500 km-t), plusz biztosítás, időszakos dolgok, stb, legyen havi 200 EUR.

És még mindig van 350 ajróm, durván százezer forint, amiből félretehetek, egy részét elszórakozhatom, vagy hazaküldhetem a családnak.

Számomra ez kényelmes, mert nem kell izgulnom, hogy miből fizetem ki a számláimat, jut extra dolgokra is és ha okos voltam és a havi fennmaradó összeg egy részét félretettem, akkor ha beüt valami bajság, akkor sem kell pánikolnom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés