Igazat adok a "másik félnek". Nem a miatt több ő, hogy őstag. Egyszerűen azért, mert aki itt van több éve, több száz (vagy ezer) hozzászólást "gyártott", annak itt hír(nev)e van. A legtöbben ezt nem tennék kockára pár ezer Ft-ért, mert ezért megdolgozott, ha így, ha úgy. Ellenben veled, aki lényegében az ismeretlenség teljes homályából feltűntél és bár van 5 pozitívod - ami lényegében lósz@rt sem ér, mert 5 pozitívot összeszedni nem egy nagy dolog - amennyiben esetleg tényleg átvernéd őt, egyszerűen elfelejted az oldalt, és továbbállsz. Ennyi. Igen, ez megtörténhet fordítva is, de valljuk be, jóval kisebb az esélye. Én is így cselekedtem volna az ő helyében.
Az utánvétnek a lényegét meg leírták. Neked semmilyen biztosítékot nem ad (a csomagod tele lehet homokkal is), de legalább sokkal drágább, mint a sima küldés. Tehát neked nem ad biztonságot, de drága. Ellenben az ő oldaláról, ha Te közben úgy döntesz, hogy nem veszed át a csomagot, akkor ő elbukja a postaköltséget, fizethet a visszaszállításért, és ha szerencséje van már 2-3 hét múlva hozzájut ismét a saját cuccához. Aki ezek után azt mondja, hogy utánvéttel küldeni értelmes dolog, az csinálja. Én nem teszem...