Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
-
-
gabyka
aktív tag
Viszont win frissítésétől tán nem konfigozódik el egy router
Én is vírusra gyanakszom a leírás alapján. Több ügyfelünk járt már hasonló módon bár nem frissítés után. Tipikus tünet a frissen internetre kötött gépnél, hogy egy idő után nem megy az explorer. Ekkor másik böngésző feltelepítve ideig-óráig megy de nemsoká lehal az is. Pingek mennek, címfordítás is van, skype, msn, torrent megy vígan, csak éppen a web-oldalak nem jönnek be, egy sem... -
nyunyu
félisten
Vizualis tipusoknak:
Elsonek a routerem van beallitva, masodiknak a Datanet egyik DNSe.
Mondjuk azt nem ertem, hogy ha DHCPvel kap IPt a WiFin keresztul, akkor 1. vagy nincs beallitva ebben az ablakban, hogy automatikusan kerjen DNSt is, 2. vagy a routere van elkonfiguralva, de nagyon.
-
maláj
addikt
user error ...
-
localhost
Közösségépítő
Figyelem az eredeti post 100 % UserError-t tartalmaz!
-
válasz
johny dragon #17 üzenetére
dehogy nincs, akkor mi az a TFT panel a gép egyik felében?
(és madstunt úgy értette, a hiba a monitor és a szék között keresendő, ahol te vagy, vagyis usererror.
)
-
szaszlaci
addikt
Azért ez így elég nevetséges "érvelés" a MS ellen..
-
kurva egyszerű: ha a Skype ment, semmi más nem, akkor az azt jelenti, hogy a routered b*szik elküldeni a Windowsnak a DNS szerverek címeit, amik alapján a webcímeket IP-re tudná a konvertálni a böngésző. a Skype alapból IP alapján dolgozik, úgyhogy őt ez nem érdekli.
vezérlő pult, hálózati beállítások, wifire jobb klikk tulajdonságok, IPv4, ott lesz alul, hogy első és második DNS. google-ből keresd ki a szolgáltatód DNS-eit.
és már bocsánatot is kérhetsz a Microsofttól.
(#13) johny dragon a monitor és a szék közt te vagy...
-
Brown ügynök
senior tag
Nekem ez utoljára akkor volt,
amikor még kis srác voltam.amikor a confiker féreg beette magát a gépembe. Talán egy vírusirtás segít. -
madstunt
addikt
lehet csak a monitor és a szék közt van a hiba
-
válasz
johny dragon #9 üzenetére
Ha esetleg beirnad a szakmai topikjaba, lehet meg is oldodna a kerdes, anyazas helyett.
-
EczkE
veterán
Mindenki monnyonle!
-
johny dragon
aktív tag
-
danih
veterán
"Windows XP lúzer" inkább...
Nem hagyhattam ki -
Nem a bongeszot kellene szidni az ms helyett?
Vagy xar driver, de hogy a ms miert hibas ebbe, az jo kerdes.
-
Alexios
veterán
válasz
johny dragon #4 üzenetére
Úgy értem próbáltad azóta, hogy megy-e, nem csak egy újraindítás kellett neki? Ha ez nem, akkor esetleg még mindig ott van a lehetőség, hogy letöröld.
itunes gondolom az itouch miatt kell, nézd át ezt: [link]
-
Alexios
veterán
válasz
johny dragon #2 üzenetére
És letörölted a frissítést?
-
Alexios
veterán
Aköcsög, gyújtsuk fel.
Amúgy konkrétan nekem ezt a linux csinálta régebben, ndiswrapper-el tudtam csak használni a wifi adapteremet, és tökmindegy milyen disztró volt, volt amikor félóra de max pár óra után egyszercsak eldobta a wifi kapcsolatomat, és amíg újra nem indítottam a rendszert nem is volt hajlandó visszacsatlakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Fotó állvány eladó
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest