- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
ademfire
csendes tag
Hello!
Vettem egy Rapoo E6700 bluetooth billentyűzetet, mert összekötöttem a laptomom (win7) hdmi-vel a smart tv-vel. A probléma az, hogy párosítom a billentyűzetet a laptoppal, működik is, de ha újra indítom a gépet, akkor nem ismeri fel. Ilyenkor el káll távolítanom a bluetooth eszközök közül a billentyűzetet, majd újra párosítanom hogy működjön megint. Valakinek van vmi ötlete hogy mi lehet a probléma?
Előre is köszi!
-
törölt tag
Nos én ma vettem E6100-at Nexus 7-hez:
Azért nem az E6300, mert az elsősorban iPad készülékekkel kompatibilis androidos eszközökkel nem működnének a funkcióbillentyűk. Másrészt az E6300-ban beépített akkumulátor van, ami nem cserélhető, így ha megfekszik akkor annyi. Egyébként az E6100 és az E6300 egy árban van, viszont az E6300-nál egy plusz hibalehetőség merülne fel így az akkumulátor miatt. A számban mérve kisebbik testvér is használható iPad és egyéb Apple termékekhez is, de a gyártó ezt már a maradéktalan formában androidos együttműködésre is felkészítette.A használata nagyon kényelmes. Az első lépés volt a GIGABYTE M7700B Bluetooth technológiás egér beszerzése, begyűjtöttem vele a tapasztalatokat, és azok annyira pozitívak voltak, hogy rájöttem a három virtuális billentyűzet mellett kell, egy fizikai is
.
Most azon gondolkozok, hogy a Nexus 7-et, egerestől, billentyűzetestől átpakolom a másik számítógépasztalra, mert azon rengeteg hely van még úgyis, hogy azon foglal helyet az egyik UPS, egy nyomtató, és egy HGW is. Egyébként az asztal üres, mert a másodlagos PC három helyiséggel arrébb költözött a lakásban.
A dolog csak azért nem egyértelmű, mert a képeken látható, hogy az N7 „be van ékelődve” az AEROCOOL Hi-Tech 7 PRO ház, a Logitech G15, és a PHILIPS LCD közé, mivel amikor néha játszok, az N7-en szokott futni a TV GO, vagy a Mindig TV Stream. Illetve a Youtube is. A másik asztal pedig bár a szobámban van, de 90 fokkal elfordítva. Szóval komoly dilemma ez, és eddig egyedüli megoldásként az jutott eszembe, hogy venni kellene egy Nexus 9-et is
-
chester91
senior tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja esetleg, hogyan lehet ezt a csodás energiatakarékosságot kikapcsolni iPad-hez kötött billentyűzetnél? Nagyon idegesítő, hogy szétkapcsol rendszeresen. Sajnos a BT beállítások között semmilyen módosítás nem, hogy nem engedélyezett, de még fel sem ugrik.
Előre is köszönöm!
-
Krugszvele
senior tag
Semmi leírás, meg semmi sem említi, de szerinted ez iphonehoz is jó?
Ugyanaz az oprendszer, ugyanaz a bluetooth, jónak kell lennie, csak nem írja semmilyen leírás. -
sagit
veterán
Sziasztok
Pc alatt nem használható? Rapoo E6100 elvileg az de azt nem találtam még magyar kiosztással :/
-
Szipi
aktív tag
Szia!
Pont jókor jött az írás, mivel én is egy ilyen billentyűzeten gondolkodok már jóideje.
Kinézetre nagyon bejön.Egy dolog van ami visszatartott eddig, mégpedig hogy Jelly Bean-től teljesen használhatatlan lett sok felhasználó szerint. Amint alvó módba kapcsol a bill. nem csatlakozik vissza.
Te hányas Androiddal próbáltad, nem jelentkezett a hiba? -
Jim-Y
veterán
Open
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- PlayStation 5
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest