- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szablya
aktív tag
Én is szoktam hallani zajokat, néha lépteket is fent a padláson, éjszaka!
Amúgy nem félek semmi ilyesmitől, de a múltkor megnéztem a Túlvilág szülöttét [link], ami amúgy állítólag nem egy nagy szám, de én csak ritkán nézek ilyesmit, és nagyon be voltam szarva. Utána kellett menni pisilni, a vécécsészében megláttam a tükörképen, azt hittem helyben feldobom a talpam. A nagy tükörbe nem mertem kézmosás közben belenézni, szóval volt fosás rendesen. Amiután lefeküdtem, még jó ideig nem tudtam aludni, aztán egyszer félálomban jött egy hatalmas csattanás és fényvillanás, amitől majdnem felültem, mint a csajok a filmekben. Persze az agyam űzött játékot velem, de azt akkor mégse tudja az ember bemesélni magának.
Szellemek, illetve túlvilági élet létezik, ez szinte már tudományos tény (olvastam nem egy könyvet a témában), de persze a médiában ilyenekről nem lehet szó, ezért tartjuk ma még mindig babonának, amit egyébként lehetne bizonyítani.
JetiRulez: Én azt tartom magamról, hogy a haláltól nem félek, ha elüt egy autó, vagy valami, semmi vész. Viszont a rettegést az ki nem állom, a nem materiális dolgok pedig nagyon fel tudják borzolni a szőröm
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest