Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Ez a accept beírja magát a biosba vagy megy egy mail az AMD HQ-ba a kártya sorozatszámával?
Mert a driver újratelepítésével újra zárja a funkciót, nyoma nem marad...Szerintem információ híján nem fogják tudni megmondani a szervizesek csak a hardvert a kezükben tartva, hogy miért ment tönkre a VRM a kártyán, hirtelen túlmelegedés vagy alkatrészhiba miatt nem lehet megmondani mert ugyan azt a tüneteket produkálják az alkatrészek.
[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
-
-
jacint78
addikt
Nem értem miért ragaszkodsz ehhez ennyire, nem lehetne leírni, hogy hiba volt javították és kész? Az, hogy ennyire próbálod bagatelizálni azt mutatja, hogy szerinted sem stimmel ez, csak próbálod menteni az AMD becsületét pedig nem kéne, mert komoly, váratlan hiba volt.
type your text here..
-
Hegasus
senior tag
igen, ez jogilag így "helyes"
de mindenkinek megvoltak a saját kikisérletezett tuning beállításai, amikkel hónapok, de talán évek óta minden gond nélkül működött a kártyája, eleinte hetekig nézegette hogy terhelés mellett meddig megy fel és nyugodtan konstatálta hogy a ventik rendesen működnek és szépen hűtenek mindent innentől max havonta leellenőrzi hogy nem ment-e feljebb a hőmérséklet porosodás miatt, aztán megérkezett a nagy driver frissítés és izgalmában rohan is játszani/fpst mérni hogy mi mennyit javult, aztán páff fagyás és néz hogy mi történt. amd meg mossa kezeit, h öcsi te leokéztad az eulát, a te bajod, mondhatja szerencsétlen hogy eddig minden oké volt, és a ventiknek is megadta hogy 30 fokon is már 100on pörögjenek, de a szoftver ezt lekaksizta, mert ő neki ne mondja meg senki mit csináljon, de az már nem hat meg senkit, mert ő megnyomta az okét...[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
törölt tag
Ezért engedi csak minimum 1700-tól állítani a memóriát miközben 1550 az alap ? [link]
Mi alapján kényszerít a driver, egy legalább 150 MHz-et tuningra (ha nem azért mert bugos az a rész) ?Erős a gyanúm, hogy a következő hotfixben ez is javítva lesz mindenféle vBIOS mókolás nélkül
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azért írtam, hogy küldje be oda is az a biztos. Vannak rá direkt emberek akik továbbítják ahova kell.
Van pár issue amit beküldtem szeptemberben, azóta nem javítottak és nem is válaszoltak rá, driver notesban sincs benne. Support fórumon legalább nyoma marad és néha még válaszolnak is.[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
Az a gond ezzel az egész fossal, hogy összevissza működik minden. Lehet, hogy te meg tudod magyarázni, hogy melyik vga milyen csillagegyüttállásba hogy viselkedik, de a user nem.
Pl. emlékszem mikor nálam 4850-en már megvolt a memória freki állításkori képurgrás bug, ami azóta is előjött nem egyszer. Emellé az ugráló mem órajel és máris kész a használhatatlan kártya. Asszem dual kimenetnél aktiválódott. Utána meg elég volt egy ablakot arrébb húzni, az órajel le-fel ugrált 1s alatt 12-szer miközben a monitoron rángatózott a kép. Arra is volt magyarázat.
A ZC soha az életben nem működött normálisan - erre is volt magyarázat: vagy Overdrive/3rd party okozza vagy ha nem akkor simán garis. Megoldva.
Itt most jogi védelem van. Bármit is gányoltak a driverbe nincs felelősség mivel jogilag ott a pipa amit beteszel a megfelelő kockába 'oszt csókolom.Csak ezek a valóságban nem működnek. Én is ügyfelekkel dolgozom. Két ilyen után kivágnak a f*szba. Akkor is ha nekem van igazam meg papírom van róla.
Azt már csak félve kérdezem meg, hogy az Overdrive pipánál ha elfogadom a jogi feltételeket akkor egy attól független funkciónak, a ventivezérlésnek a hibája nem lesz-e támadható akár jogilag is? ... ezt majd megválaszolja az idő.
Az is vicc amit írtál és 1000%, hogy nem is igaz: hogy mivel nincs garancia a működésre ezért nem tesztelik az overdrive működését driver kiadáskor. Valaki ehhez kódot ír, kizárt, hogy nincs tesztelve. Akkor már lehet, hogy a felület sem működne.
Én értem az AMD mosdatást mert sokan alaptalanul szapulják, de igenis vannak évtizede kiírthatatlan sw, de főleg hw-sw illesztési hibák amiket be kéne vállalni. A rossz védelmi beidegződés miatt élnek ezek és rontják a hírnevet. Míg egy beismert ZC bugnál a p*csába letiltva most feleannyi elégedetlen (vagy azóta elégedett NV-s) user lenne. Maguk alatt vágják a fát. És igen... tudom, hogy beágyazott piacon aranyat ér meg sokaknál nincs hiba. Tök mindegy. Olyan mérhető, széleskörben előforduló volt ez is, hogy kellett volna kezdeni vele valamit.
És mondom: írom ezt úgy, hogy sose értettem az AMD driver fikázókat. Vagyis azt igen, de az NV, Intel éltetőket nem, mert minden oldalon voltak szarvashibák és kicsi, de folyamatos így annál bosszantóbb hibák. Aki mást mond az hazudik.
-
sb
veterán
Értem, hogy hw-s. Topicokban is írják, hogy a kis alapfeszű modellekkel lehet gond. 1.075V-os 7850-ről van szó ami elég alacsony.
De ez is olyan, ami papíron hiába magyarázható és van rá normális, legális megoldás, jelen esetben a gari. A valóságban ez akkor is egy megoldatlan probléma. Beleolvastál topikokba hányan küzdöttek ezzel? Nem 2 ember. Aztán mivel értesz hozzá gondolom nem kell magyarázni azt sem, hogy egy ilyen jellegű nemdeterminisztikus és driverfüggő hibánál mennyire egyértelmű a gariztatás. Eleve az ember sem jön rá egyértelműen, hogy hw-s gond, nekem is eltelt 1 év pedig nem egy, nem két hw-s/sw-s hibára jöttem már rá életemben amin itt a ph-s topicokban sem tudta senki a választ. (Pl. épp a ZC sw oldali problémáit írtam le azelőtt, hogy itt vagy külföldi fórumon rájöttek volna 1-2 hülyeségre).
OD-nél leírhatod még huszonhatszor, akkor is gáz. Mondom: tipikusan az a szituáció amikor igazad van - papíron is - de mégsincs. És ez látszódni fog az elégedetlen usereken egyértelműen. A számok megmondják kinek van igaza... akkor is ha papíron, jogilag máshogy van.
Ennyi a sztori tanulsága. Ennek is... de tanulni nem fognak belőle. Mint annyi másból sem eddig.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
Nem kell már annyit magyarázni itt. Ha A mondanak te B mondasz, ha B akkor már C és így megy körbe körbe!
Már leírtam többször ha én valamit piacra dobok akkor azt letesztelem úgy hogy jó legyen. Azaz ők is letesztelték csak tudták, hogy egy trágya az egész. Kit érdekel a 3rd party meg mi a túró. Megy vagy nem megy rendesen. ha nem megy rendesen akkor az a cégett minősíti, tehát trágya sw-t adtak ki, amiből mégjobban lejön, hogy már amire írták az alapból rossz volt. 2012-es bugok vannak itt 3 év nem volt elég fejleszteni? Kérdem tőled mit csináltak ezek 3 évig?(#79) Taifa Díaz:
1. visszateszed a régi drivert
2. veszel nv kártyát[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest