- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
''na szóval szvsz 5 év múlva a linux és windows már eléggé kompatibilis lesz szerintem.'' - huuu, látom sokat olvastál bulvárIT-t, azok szoktak ilyenekről beszélni...
''és addigra szerintem ki is fog jönni, sima usereknek önbeállító linux, ne kelljen szöszmötölni parancsokkal pl... betesz ia cd-t, kattint 3-at kb, vár fél órát max, és utána mindene megvan ami kell, dvd lejátszó, böngésző stb...'' - meglepne ha azt mondanám, már most is van ilyen? -
cherockee
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #23 üzenetére
Csak nézz utána, ha tényleg érdekel, hogy mekkora sponzori pénzek indultak meg linux irányba, és hogy mekkora bevételeik vannak support-helpdesk részről...aztán nevezd őket sérültnek. Amúgy meg az, ha valaki elkövet valamit, egy adott programot, és nem pénzért adja, miért hülye? hja, mert nem magának kapar. Nem tűnt még fel merre halad a világ? Lassan mindenki csak magának kapar, és lassan nincs mit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest