Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyline15
tag
Én már másodszor voltam tavaly ott, 2018-ban Emirates-el ~240.000Ft volt az oda-vissza út Szeptemberben, úgy hogy 2 héttel az út előtt vettem meg a jegyet Bécs - Tokió.
2023 Szeptemberben 270.000Ft volt Air Chinaval a jegy (eléggé korrekt volt a társaság is), de ~250.000 Ft lett volna, ha nem variálok hogy Tokióba érkezek, de Oszakából megyek hazaAmi változást vettem észre az 5 év alatt, hogy nagyon sok kisboltba már Indiai, külföldi eladó, ez főleg a "nyugati" részre igaz, Tokióba még annyira nem volt elterjedve, viszont ők is perfektül beszéltek Japánul.
Japánba érdemes kimenni, legalább egyszer, nagyon szép hely, nagyon jó kultúrával, egyszerűen leírhatatlan, hogy mennyire más a felfogás kint, a biztonságérzet, az hogy odafigyel mindenki mindenkire, még véletlenül se legyen semmi gond.
13 nap szállás 4 helyen (Tokió, Kiotó, Fuji mellett Onsen, Oszaka) , reggelivel együtt nagyjából 155.000Ft volt összesen.
Ami drága az a tömegközlekedés, és ezt még jobban megemelték most.Fuji hegyre felmenni is élmény - aki tehetei, tegye meg, nekem mindkétszer sikerült szerencsére felérni a tetejére, bár másodiknál fel kellett futnom a hegyre, mert szorított az idő, jött a tájfun
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szeretném bemutatni a felkelő nap országában tett látogatásomat a tervezéstől egészen a visszaútig.
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Autós topik
- BIOS frissítés
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest