Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
Quasi_modo #41 üzenetére
De ezt mondod. Nem is befektetésnek szánja az ember, hisz akkor keresne is rajta, nem?
Ha az számít, mennyit fizetsz ki valamiért, akkor az miért ne számíthatna, hogy mennyiért tudod eladni? (Már ha el akarod adni, persze). Mind2 esetben arról van szó, hogy mennyibe van neked egy termék. És ha jól tartja az árát egy drágább gép, akkor nincs annyival többe, mint amennyivel drágább egy másiknál, ami mondjuk eladhatatlan. Nem tudom, ezen amúgy mi nem világos. De ettől függetlenül, az az elv, hogy valaki nem teszi pénzzé az elavult gépeit, számomra az is érthető, hisz ezzel az erővel, olyan, mintha lizingelné csak az ember, de aki tudja, hogy pénzzé fogja tenni, még mielőtt már csak a méhbe lehetne vinni, annál szerintem teljesen érthető, hogy az értéktartást is figyelembe veszi. Autókat, ingatlanokat is elajándékozol, miután "kinőtted"?
Persze, azok nagyobb tételek (bár rohangál a városban pár autó-motor, ami kevesebbet ér, mint egy iPhone sztem) ők is dobják el, ha újat vesznek?
Tudod, aki a kicsit nem becsüli... Persze egy kínais szakadt farmert nem fogok pénzzé tenni, de ha egy telefon ér még 30-40 ezret, azt sztem bátran el lehet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One mobilszolgáltatások
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest