Hirdetés
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gattolino
senior tag
válasz chaosmonger #855 üzenetére
Itt mindig a többivel hasonlítják össze. A többi az tényleg brutál szvsz. A 11 Pro Max az szerintem idén és jövőre mindenkit le fog mosni. A 11 sem rossz a saját kategóriájában.
Vivo X90 Pro Plus
-
enginev3.0
félisten
válasz chaosmonger #991 üzenetére
Rájöttem, hogy az Apple-ösök sokkal pozitívabbak mint az androidosok
Egy Mi a3-ban 720p kijelző van, bár amoled, de ott mindenki ezért volt letörve, itt meg mindenki örül neki, vagy nem vesz róla tudomást
Pozitív szemlélet, ez tetszik
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Prowler
senior tag
-
RaZroX
addikt
válasz chaosmonger #1967 üzenetére
Sajnos vissza tart, mert ha én nagy záridővel szeretnék csillagokat fotózni, elmosni egy forgalmas kocsi utat, vagy csak játszani az iso-val és a záridővel sötétben, hogy kapjak egy szép képet, akkor ezekre nincs lehetőségem. Legalábbis 1s-es záridő az nekem nagyon kevés. Kérdés, hogy van-e olyan app ami tud ennél többet.
This is the way
-
Gsx-rr
veterán
válasz chaosmonger #1976 üzenetére
Ahogy irtam fel lehet huzni 30 mp-re is!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz chaosmonger #2008 üzenetére
Ha majd leejtesz egy 400 ezres telefont és betörik, majd gondolj erre a mondataidra.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz chaosmonger #2011 üzenetére
De akkor tokot is minek használsz, az nem ciki
-
B-L-A-C-K
titán
válasz chaosmonger #2013 üzenetére
Mondjuk azt sose fogom fel hogyha már tokot használsz, egy jó minőségű üveg (pl Nillkin), miért ne mehetne fel rá, semmivel sem fogod rosszabbnak érezni a kijelzőt, és nem kell nézni mihez rakod be a zsebedbe, vagy éppen leesik nem a kijelző törik be.
Persze te tudod, te telefonod.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz chaosmonger #2017 üzenetére
Érdekes hogy annak a tudata hogy karcos lesz enélkül nem érdekel, de az hogy van rajta valami amit észre se veszel tokkal az zavar. Ja és úgy hogy telefonodra tokot raksz, ami jelen esetben a te példáddal élve az is egy óvszer ilyen alapon...
Na de szerintem el is engedhetjük a témát, lényeg neked így megfelel.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz chaosmonger #2011 üzenetére
A sok zagyvaság mellett ,hogy nem szeretik a fóliát ,de tokba bele rakod...?
Te vagy ma a nap vicce ,köszönöm ezt a jól indított reggelemet a kávém mellett ,neked is szép napot! ☕️Nyílván ha szükségünk van az eretedi formatervre ,tokba nem rakom bele a készüléket ,max. fóliát rakok rá...
Mind1 ,nem az enyém...
Ez olyan mint mikor mit nézzünk meg egy emberen először ,én cipő és a körmei tisztaságát.
Ahogyan vigyázz a cuccaira az ember ,sok mindent elárul róla ,hogy milyenek az igényei.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz chaosmonger #2017 üzenetére
+1. én sem fóliátok soha. tok az kell nekem is, de fólia nem.
-
pokmky
tag
válasz chaosmonger #2233 üzenetére
Teljesen mindegy mi a tapasztalatod, én műszaki tényeket soroltam fel. Az apple-nél pedig az optimalizált töltés csak most került bele az új iOS-be szóval egész eddig nem oldották meg, hanem 100%-on, magas feszültségen tartotta az akksit. Csak mázlid volt.
Ha meg nincs használva, akkor ne csodálkozz, ha nem használódik el.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- PlayStation 3
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen processzort vegyek?
- Jogász topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest