- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
próbálnék én új fejlesztéseket, koncepció, (esetleg prototípus?), darabokat létrehozni, de horror árú hőcsövek megakadályoznak.
kínából próbáltam volna hozatni, de a hirdetésben lévő 1 usd hirtelen 5 lesz, mire megkérdezi az ember.
pedig félreértehetetlenül ott az ár a minimum 100 db megrendelésnél. és persze vám, inportőr haszna, szállítás, stb. azt hittem, 800-1000 ft/db árnál megáll egy 100 db-os rendelés. kb.a duplája...
úgyhogy az egésztől elment a kedvem.pedig brutális terveim vannak. sokkal kompaktabb, hatékonyabb, nagyobb összteljesítményű vga hűtő, forradalmi megoldással. kb. 1.3(!) kwatt elvi hőszállítású gpu hűtőblokk + hűtő, meg ilyenek....
de nem fogok hozzá 25 db. 3200 ft-os conrad csövet felhasználni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest