- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
(#64) ZeUS2140
csak a 2 hűtő kb. 25-26 kiló. a többi meg gondolom kb. 15.
össz kb. 40(?)
viszont a vga a hűtőjével együtt nagyon egyszerű módon leoldható a gépről. a riser kábelnek köszönhetően egy rések közti benyúlás és egy egyszerű mozdulat, majd 3 kábel, (monitor + 2 táp), lehúzása az egész...(#66) ANOka
"anyámmal élek, macskám van, babettával járok. és még én ne legyek kemény?" ( valami ilyesmi, by csoki)
- mondjuk egyik sem, de akkor is...(#69) wad
így is működik szépen a kémény. a nagy bordák belsejére került szembeforgatva + 2*1 kiló borda, így meganyni apró kéményecske keletkezett. de ezzel már nem akartam bakavarni az elmékbe....
de itt egy nagyon friss kép, ami idáig nem volt meg. (a guruló polc szerelésekor fértem hozzá, hogy megörökítsem.
itt látható a 2 kilón kívül még pár darab bontott chipset borda is, amit alulra felragasztottam, hogy javítsak a hatásfokon. ezek olyan apróságok, amiket úgyis folyamtosan barkácsolok, és magam sem tudom nagyon követni....egy zalman fanmate 2 még ott néz árván, de nyugi, nincs rákötve semmi. csak készenlétben van a másik gtx480-hoz, ha valamiért azt kéne betennem...
(#71) Entryy
eltelt idő: a szép, nagy csábító képek közt a szövegben el van rejtve az infó....
emlékeztetőül: idén márciusban dobtam ki a h50 vízhűtőt. onnan indult az egész móka...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Netfone
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest