Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

:R :R :R

(#64) ZeUS2140

csak a 2 hűtő kb. 25-26 kiló. a többi meg gondolom kb. 15.
    össz kb. 40(?)
    viszont a vga a hűtőjével együtt nagyon egyszerű módon leoldható a gépről. a riser kábelnek köszönhetően egy rések közti benyúlás és egy egyszerű mozdulat, majd 3 kábel, (monitor + 2 táp), lehúzása az egész...

(#66) ANOka

"anyámmal élek, macskám van, babettával járok. és még én ne legyek kemény?" ( valami ilyesmi, by csoki) :DDD
    - mondjuk egyik sem, de akkor is...

(#69) wad

így is működik szépen a kémény. a nagy bordák belsejére került szembeforgatva + 2*1 kiló borda, így meganyni apró kéményecske keletkezett. de ezzel már nem akartam bakavarni az elmékbe.... :D
    de itt egy nagyon friss kép, ami idáig nem volt meg. (a guruló polc szerelésekor fértem hozzá, hogy megörökítsem.
    itt látható a 2 kilón kívül még pár darab bontott chipset borda is, amit alulra felragasztottam, hogy javítsak a hatásfokon. ezek olyan apróságok, amiket úgyis folyamtosan barkácsolok, és magam sem tudom nagyon követni.... :D

egy zalman fanmate 2 még ott néz árván, de nyugi, nincs rákötve semmi. csak készenlétben van a másik gtx480-hoz, ha valamiért azt kéne betennem...

(#71) Entryy

eltelt idő: a szép, nagy csábító képek közt a szövegben el van rejtve az infó....
    emlékeztetőül: idén márciusban dobtam ki a h50 vízhűtőt. onnan indult az egész móka...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés