Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyca
senior tag
hd4000-hez nincs win8-as Catalyst egyáltalán, itt kezdődik a baj (legalábbis Ati oldaláról nem érhető el)...a CCC-t valamelyik régebbiből fel bírtam rakni, de nem indult el, mert nem talált betölthető modult, vagy valami ilyesmi. Nyilván, mert maga a Catalyst video driver nincs fent...
-
Tyca
senior tag
Az Ati úgy döntött, hogy csak a HD5000 széria és az e fölötti kártyákhoz ad ki Catalyst driver csomagot win8-hoz...az addig oké, hogy az OS alapból is felismeri és fel is rak valamilyen drivert régebbi Ati-khoz is, de pl a Catalyst Control Center nem megy fel és nem is rakható fel külön
legalábbis nekem nem ment 4850-nel -
Tyca
senior tag
aki próbálta már: Java applet-eket el lehet indítani valahogy? Én a cib bank internetes alkalmazását próbáltam, a firefox azt írta ki, hogy : "Az Ön böngészője nem támogatja a Java kisalkalmazások futtatását." A legfrissebb java természetesen telepítve. Az Internet explorer-ből sem indult el...
Ami tetszett:
-Beépített ISO mountolási lehetőség (Daemon tools és társai helyett)
-Házimozi erősítőm nem tudja a DTS-t dekódolni, ezért win7-alatt AC3Filter progival kell megoldani, hogy PCM jel menjen ki az S/PDIF-en, win8 ezt magától, szó nélkül megcsinálja
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
legalábbis nekem nem ment 4850-nel