Hirdetés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Epsylon
aktív tag
Nemtom hogy lett dupla post, rá hét percre, de törölné egy Mod ezt és az ez alatti hozzászólàsomat? Kõszi!
-
Epsylon
aktív tag
Gyengébb droid játékok közül, ami "ingyenes"(advare) és nekem nagyon bejött az a GLU "Gun Bros." játéka.
-
Epsylon
aktív tag
Gyengébb droid játékok közül, ami "ingyenes"(advare) és nekem nagyon bejött az a GLU "Gun Bros." játéka.
-
ch003067
addikt
Annyira nem nagyon jönnek be ezek a gammák, speciel az én kedvenceim az Armored Strike, Angry Birds, és a Bubble Blast 2.
-
kriszti21
csendes tag
Hát Bog én nem tom hogy te milyen spica-t kaptál de nálam a pinball és a hyperspace is tökéletesen működik
-
Komplikato
veterán
"Fejlődik itt majd a HW és jönnek jobb grafikájú játékok..."
Nem kell túlmisztifikálni az okostelefon vasakat, a legtöbbön simán futhat Symbian, Windows, Google Android, vagy akármi más (pl. Armstr0ng), hiszen hasonló belső felépítésük van.
Éppen azon idegesítettem magam fel, hogy a Windowsos platformon vannak kifejezetten gyönyörű játékok, többek között Syberia szintű kalandjátékok is, tehát simán arról van szó, hogy van e jó grafikus vagy sincs. Szintén érdekes lehet pár multiplatform fejlesztés, hiszen ott a grafikai részt nem kell sokszor újra megcsinálni.
Persze azért proci és proci között vannak elég nagy sebesség különbségek, meg nem mindegy a rendszermemória mérete sem.OFF: Most a Pulse-nál nem úgy van, hogy gyárilag a HW 3D driverét elfelejtették telepíteni és rá kell hackelni, ha valaki nem slide showt akar nézegetni OGL játékok alatt? Vagy csak álmodtam, hogy valaki ezen a fórumon leírta hogyan?
-
Ren Hoek
veterán
Nagyon jó cikk lett
beröhögtem 1-2 helyen... Kíváncsi leszek, ha majd odajutok a Blackberry Storm kínai lopott Androidos változatán hogy fognak futni ezek a gémek
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Aftereffect #33 üzenetére
A fűrészfogas széthúzás (és más rondaságok egyéb képeken) a bazira lassú DDMS-nek köszönhető - ez a screenshot progi, ami túl hosszan menti a képet, s közben az bizony változik. Minden játék tökre szmúszul* néz ki a valóságban.
*smooth
-
fi:zi'k
nagyúr
No comment
Így a menü nem mutat akkora sebességbeli különbséget az Acer-hez képest. Kellene egy összehasonlító teszt(videó).
Az E65 után megfogadtam, hogy nem adok pénzt felső(ár)kategóriás telefonért.
(Kis dicsekvés: 2.5 éves, és a gyári kijelzővédő fólia van még rajta)
De ez a fránya Milestone...fizik
-
Enjoy
addikt
Tuti, itt az újabb bizonyítéka: Link - YouTube videó
Nagyon nagy lett -
>-48-<
aktív tag
válasz
Aftereffect #33 üzenetére
-
Aftereffect
tag
Nagyon jó a cikk, de sajnos a játékok még mindíg fasorban nincsenek az iPhoneosokhoz képest.. Itt van pl egy ingyenes pinball szifonon:
kép1
kép2
Komolyabb a grafika, 3D-s effektek vannak stb..A Lumby-nál látszik legjobban, de a többi game-nél is megfigyelhető hogy a különböző felbontások kezelése sem erőssége a platformnak. Például azokat a fekete járatokat nagyon csúnyán, fűrészfogasan húzza szét hosszúkásabb, 16:9-es kijelzőre.
Szerintem ez még mindíg kevés -
Dexter68
addikt
a cikk első oldalának a címében a „nemi_bevezeto” elég sokat ígér
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
HardSanyeee #27 üzenetére
Újévi fogadalom?!
-
HardSanyeee
őstag
Egész jó kis gammák
Viszont csatlakozok a többiekhez, Bog valamiért most extrémen fárasztó szövegeket tudott kitalálni
-
daninet
veterán
Fejlődik itt majd a HW és jönnek jobb grafikájú játékok... Persze ha elérhető lesz a fizetős tartalom (gyanítom most is vannak már csak nem lehet leszedni)
OFF: Bog vicckönyvet kapott karácsonyra úgy néz ki, 2010ben minden cikk ilyen lesz
-
>-48-<
aktív tag
Nekem nem hianyoznak az iphone grafos jatekok (egyebkent vannak: speed forge 3d, armadillo roll, racing thunder),nekem azok is meg mindig messze vannak a szorakoztato szinttol. Ezert en is a gondolkodast igenylo cuccokat szeretem. Pl: a mar tesztelt es emlegetett robo defense es a cestos. a kovetkezo felvonasban jo lenne latni a papa stackert,az abbductiont es a slime ball speedwayt. A project inf pedig egy on-line lovoldozos game amit a chicken brick gyart(ok jegyzik a cestost is). Nekik amugyis szuper jatekaik vannak.
-
Dudikoff
csendes tag
milyen magyarázat lehet arra, hogy a spicán kevésbé futnak jól a játékok? Prociban mindenképpen veri a többieket, a Milestone-t kivéve. Az 1.5-ös rendszer túl régi, kevésbé optimalizált?
-
Quaresma
aktív tag
Tény ,hogy ezek a free kategóriából vannak ,de nekem anyira nem tetszenek az iPhone játékokhoz képest. Kicsit többet vártam volna androidra.
-
vsgaborr11
tag
Mostmár - talán - az Androidos játékok elérték az iPhone-os játékok szintjét. Remélem túl is lépi azokat. Amúgy a talajos megfogalmazás az vicces volt
Tényleg Bog,nem akarsz politikus lenni?Ha nem megy valami,azt mondod,hogy nem futott az emulációs szintaxia az Android 1.5-ös Spicádon
-
Konflikt
addikt
Bog mikor lesz kint a Milestone teszt?
-
ALI_G
veterán
Látom sok volt a szilveszter
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Dr.Anonymus #15 üzenetére
Grafikailag mindenkeppen sokkal komolyabb termekek vannak IPhone-ra.
-
Stiky
senior tag
válasz
hitvanyalak #10 üzenetére
És a marketből tudnál venni gps jammer-t meg több ideig tartó sprint-et
-
Dr.Anonymus
addikt
van még hova fejlődni...
az iphonera szerintem ingyenesen is épületesebbek vannak
de reméljük jövőre majd.. -
Harlek
tag
"A játék a Spica-n sajnos szaggat, oda nem ajánlom, a Motorola üdvöskéjén nagyon szépen futott, de sajnos túl primitív."
Motorola üdvöskéje? Remélem hamarosan bővebben is megismerhetjük a drágaszágot.
-
heroic
tag
hát nem tudom.. tényleg jó lenne már elérni a fizetősöket, mert ezek itten elég gagyik
jók a logikai játékok, kellenek azok is, de olyan is kéne, amivel ki lehet kapcsolódni egy kicsit (értem ezalatt a sport/akció játékokat).
szóval hajrá android, fejlesszünk-fejlesszünk! -
gtamate2
veterán
A flipperes játék egészjó de a többi csapni való szerintem, amúgy egy kicsit furcsállom hogy a Spica szinte semmit nem visz.
-
Akybron
aktív tag
De igen, szerintem is. Viszont Bog valószínűleg nem ismeri a filmet.
Akik nem ismernék: Az eredeti Tron játékban (ahogy a filmben is) több játékos (Nekem C64-en 2 személyes változat volt, de láttam 4 személyes átiratot is) húz maga után csíkot (A kukacjátékkal ellentétben, a csík vége is megmarad). A motorral lehet gyorsítani is, de megállni nem. A cél, hogy a többi játékos útját elvágd, és falnak menjenek. -
Stiky
senior tag
Vicces cikk lett!
A Zombis játék meg érdekes. Ha egy emberke mereven nézi a telóját és ide-oda szaladgál az utcán, akkor ki lehet jelenteni, hogy valószínűleg azzal játszik -
hitvanyalak
senior tag
Ez a Splatbugs nincs windows mobile-ra?Sehol nem lelem, de hátha
Amúgy a szöveg eléggé szlenges lett ami tetszik, de eddig soha nem tapasztaltam, legalábbis tavaly...
-
Skynet258
veterán
"A játék a Spica-n sajnos szaggat, oda nem ajánlom,"
Én direkt most kipróbáltam, és nálam nem szaggat
-
total90
veterán
Elírás a szövegben: "A Splatbugs II nem a csjok játéka, ez biztos."
-
Szétröhögtem magam... nagyon jó lett a "körítés"! A talajvizes magyarázat pedig...
Ugye nem készülsz politikusnak Bog?
-
Quasi_modo
nagyúr
mi, lenézett, kis kelet-európai görcsök.
Na vajon miért él a warez? -
Kyller
senior tag
Én nem nagyon játszok az androidon, kivéve az aknakereső, sokoban duoval
Amúgy ez a Light Racer 3D nem a Tron c. filmből van? -
plus44
veterán
Köszönjük! Vannak azért itt is elég jó játékok (hoppá én is lövegtorony fan vagyok
). Ez a Zombie Run mekkora királyság lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Thermalrigt 750W Gold PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0 Tápegység
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest