- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
válasz
parlamentpc #22 üzenetére
Rendben. De nekem szerencsére még bírja a gyűrődést ez a powerbank. Igaz, nem is használom gyakran. Csak a biztonság kedvéért hordom a hátizsákomban túrázások során. Ugyanis, van egy régi androidos telefonom, amit gps-ként használok. Ha lemerülne egyszer-kétszer még fel tudja tölteni. Viszont, a napelemes része tényleg használhatatlan.
Egyenlőre az akku cserét sem tervezem. Kíváncsiságból már szétszedtem a powerbank- ot, és ránézésre engem sem győzött meg a leírásban szereplő adatokról a benne lévő aksi. Egyrészt, ezért is jutott eszembe a lecserélése telefon akku-ra, ami sajnos a mérete miatt nem fér bele.
Ha esetleg az aksi "halt meg", az e-bayen ezt is lehet kapni (link).
Ezen videó alapján úgy látszik, hogy egy feszültség szabályzó is elegendő, ha 9V-os elemmel akarunk telefont tölteni. Valószínűleg a powerbank-unk elektronikája ennél valamivel többet tudhat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest