- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
válasz
parlamentpc #22 üzenetére
Rendben. De nekem szerencsére még bírja a gyűrődést ez a powerbank. Igaz, nem is használom gyakran. Csak a biztonság kedvéért hordom a hátizsákomban túrázások során. Ugyanis, van egy régi androidos telefonom, amit gps-ként használok. Ha lemerülne egyszer-kétszer még fel tudja tölteni. Viszont, a napelemes része tényleg használhatatlan.
Egyenlőre az akku cserét sem tervezem. Kíváncsiságból már szétszedtem a powerbank- ot, és ránézésre engem sem győzött meg a leírásban szereplő adatokról a benne lévő aksi. Egyrészt, ezért is jutott eszembe a lecserélése telefon akku-ra, ami sajnos a mérete miatt nem fér bele.
Ha esetleg az aksi "halt meg", az e-bayen ezt is lehet kapni (link).
Ezen videó alapján úgy látszik, hogy egy feszültség szabályzó is elegendő, ha 9V-os elemmel akarunk telefont tölteni. Valószínűleg a powerbank-unk elektronikája ennél valamivel többet tudhat...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest