Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs-
tag
válasz
KossuthLajos #834 üzenetére
Nézd meg ezt az appot:
Nem néztem, hogy az ingyenes verzió mennyivel tud kevesebbet, a fizetősnél, de talán ezzel át tudod vinni az adatokat az egyik programból a másikba.
-
Bazs-
tag
Ha valaki szeretne kisérletezgetni, itt van néhány program, amit az órára lehet telepíteni:
Itt pedig 5468-as hozzászolásban oroszul egy rövid ismertető.
Nekem még nem volt időm őket tesztelni, de ha valaki megteszi, majd írjon róla véleményt
-
Bazs-
tag
válasz
kakukkmarci #313 üzenetére
Sajnálom.
Nálam működik, igaz kinai rom van rajt. Vagyis már Pacefield.
Amúgy néhány téma nálam sem az igazi. Ha a Settings részbe szeretnék bemenni, akkor csak tölt. De ha ettől függetlenül beállítom a témát, akkor csak nagy feketeséget kapok.
Ha elkészítesz egy témát, amibe teszel választható háttereket, akkor szívesen tesztelem az saját órámon (ahogy időm engedi...). Utána talán tudnád, hogy a file rossz, vagy a romban van hiba. -
Bazs-
tag
válasz
kakukkmarci #311 üzenetére
Jól sikerült a számlap. Grat hozzá.
Ennél a témánál müködik a háttér választás:
J.B.FantasyThemeTalán ez alapján a sajátodat is el tudod készíteni.
-
Bazs-
tag
válasz
kakukkmarci #289 üzenetére
Sajnos munka miatt nem volt időm ezzel foglalkozni.
A .wfz file kiterjesztését simán nevezd át .zip-re. Utána bele tudsz nézni és szerkeszteni amit szeretnél. -
Bazs-
tag
Nálam is szintén ugyanaz a probléma, mint kakukkmarcinál.
Ha lesz egy kis időm, akkor lehet belenézek a fileokba (zip-re átnevezve meg lehet nézni, miből áll össze). Hátha rájövök, hogy mi lehet a gond.
Amúgy az miért lehet, hogy nálam a Strava szinkronizálási lehetőség meg sem jelenik az Amazfitben ? Kinai marketből tettem fel.
Azt jól tudom, hogy egy módosított Android fut az órán ? Egyik youtube videoban láttam, hogy számológépet és képnézegetőt telepítettek rá.
-
Bazs-
tag
Sziasztok
Melyik kínai boltból érdemes most rendelni ?
Amazfit.com oldalon a myfriend kuponnal 35℅ kedvezmény van rá , de a posta költség és a biztos áfa összegével együtt már nem éri meg.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakoztatott eszközei már voltak, igazi okosórája eddig viszont még nem - a Xiaomi az Amazfit Watchcsal száll be a fejlettebb kütyüpiacra.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Samsung Galaxy Watch4
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple TV eladó
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest