Hirdetés

2024. március 3., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#276) Neovenator válasza Dinomano (#275) üzenetére


Neovenator
senior tag

Nekem is sokáig volt egy teljes méretű 1050Ti a fő gépemben, nagyon szerettem, de lepasszoltam egy 1660Ti-ra végül...aztán a covid alatt úgy döntöttem pótcselekvésként, hogy összerakom a retró gépemet, amit annak idején el kellett adnom egy új gép építéséhez, csak sokkal kisebb helyen...Core 2 Quad Q9550... :D
Végül, 4 alaplappal később kilyukadtam egy olyan verziónál, amiben volt egy ebben az írásban is taglalt RX550 (azt is megtartottam, remek kis cucc retró konfigba) 8GB DDR2 társaságában, azt hittem, ennyi volt, visszakaptam a régi gépemet, csak egy slim mATX házban...de ha elkapja az embert a hülyeség, akkor el van kapva...végül kimaxoltam az egészet (irracionális pénzért nyilván :D ) és 16GB DDR2 került bele, egy MSI 1050Ti LP mellett, mert a Q9550 ezt még nagyjából ki tudja hajtani, de erősebbet már nem.
Meglepően fürge jószág a végeredmény, különösen a korához képest és ismét visszajöttek a jó érzéseim a 1050Ti-al kapcsolatosan is, ezért is jutott eszembe az írásban látott soksok LP kártya láttán, hogy talán belefért volna ebbe az előkelő társaságba...de persze igaz, hogy low-endhez tényleg kissé túl izmos, a 1650 LP-ről már nem is beszélve. :)

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.