Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crystalheart

őstag

Én nyújtani szoktam reggel, de nem tornázok, mert akkor nagyon kikészítene a napi kunka. Ha marad még erőm este 10 után, amikor kint be kell fejezni a hangoskodást, akkor nyomok pár fekvőt. A rövidtávú cél, hogy megint elérjem a 100-at egy huzamban, mert nagyon le vagyok punnyadva, a 80-nál nem bírom. Ha van még élet a lábaimban, akkor kifulladásig guggolás. Has is kellene, de sajnos fáj a hátam, és nem igazán bírom.

Amúgy fát fűrészelek naphosszat, vagy vizet húzok a kútról órákig. Aggódom, hogy olyan leszek, mint egy teniszező, mert ezek jellemzően jobb kezes munkák. Azon kívül az erdőt járom fa után kutatva a nehéz kordéval, amit én húzok, a kertünk is vagy 100 méter hosszú, így ha néhanapján elvetődöm egy ~20 km-es túrácskára, semmi különbséget nem érzek a többi naphoz képest. :)

Arra adjatok tippet, a kishúgomat hogyan tudnám rávenni a testmozgásra? Ha csak futna néhanapján, már örülnék, egy lánynak talán az is elég. Most még csak 11 éves, de tapasztalatom szerint el kellene kezdenie hozzászokni a mozgáshoz, különben úgy jár, mint nagyobbik húgom, aki most van vagy 70 kiló és full gyönge. Nem akarom, hogy kishúgom is megszívja.

Új hozzászólás Aktív témák