Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
jó, ez te vagy
nekem pl. nagyon jó érzés volt, mikor a nevemet már ismerte a többség, magyarok+külföldiek egyaránt, és a legjobbak között tartottak számon (most szakadt le a plafon...
), és mindezt teljesen tisztességesen értem el, anélkül hogy valaha is bármilyen gyanúba keveredtem volna (mmorpg)
persze ez évekkel ezelőtt volt, mára már semmi sem maradt, legfeljebb az emlékek, de akkor is jó volt
(aztán lehet csak én vagyok túl fiatal, 1 hónap múlva leszek 24)Dél-Korea meg más kultúra
más a morál, meg szigorúbban is mennek a dolgok, pl. bizonyos helyeken KSSN-hez kötött regisztráció (ami náluk kb. olyan, mint itt a személyi szám), egyszerűbb kezelni a csalókat, ha vannakE-sport: régebben a Starcraftos időszakban én még néztem is neten az élő közvetítést a nagy meccsekről, na az egy furcsa világ
élvezetes volt nézni, de benne élni, abból tuti nem kérnék
-
Huma
addikt
Nem a megélhetés kérdése, elismerésé.
Most gondolj egy olyan emberre aki soha semmiben sem volt kiemelkedő. Lehet vézna, kövér, ügyetlen. Minden emberben ott munkálkodik a versenyszellem. Ha valaki semmiben sem jó akkor joggal gondolhatja azt hogy értéktelen.
Dél-Korea szerintem nem jó példa, ott szerintem nincsenek is csalók. Mivel ott nemzeti sport, ha valakiről kiderülne hogy csal akkor alaposan meghurcolnák szerintem. Persze nem tudhatom, nem ismerem az ottani helyzetet. Az mindenesetre biztos, hogy ott egy csalót hamarabb lelepleznek és ellehetetlenítenek mint Európában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), és mindezt teljesen tisztességesen értem el, anélkül hogy valaha is bármilyen gyanúba keveredtem volna (mmorpg)