Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bpx

őstag

válasz Kassadin #31 üzenetére

jó, ez te vagy

nekem pl. nagyon jó érzés volt, mikor a nevemet már ismerte a többség, magyarok+külföldiek egyaránt, és a legjobbak között tartottak számon (most szakadt le a plafon... :D), és mindezt teljesen tisztességesen értem el, anélkül hogy valaha is bármilyen gyanúba keveredtem volna (mmorpg)
    persze ez évekkel ezelőtt volt, mára már semmi sem maradt, legfeljebb az emlékek, de akkor is jó volt :)
    (aztán lehet csak én vagyok túl fiatal, 1 hónap múlva leszek 24)

Dél-Korea meg más kultúra
    más a morál, meg szigorúbban is mennek a dolgok, pl. bizonyos helyeken KSSN-hez kötött regisztráció (ami náluk kb. olyan, mint itt a személyi szám), egyszerűbb kezelni a csalókat, ha vannak

E-sport: régebben a Starcraftos időszakban én még néztem is neten az élő közvetítést a nagy meccsekről, na az egy furcsa világ
    élvezetes volt nézni, de benne élni, abból tuti nem kérnék :)

• Huma

addikt

válasz Kassadin #31 üzenetére

Nem a megélhetés kérdése, elismerésé.

Most gondolj egy olyan emberre aki soha semmiben sem volt kiemelkedő. Lehet vézna, kövér, ügyetlen. Minden emberben ott munkálkodik a versenyszellem. Ha valaki semmiben sem jó akkor joggal gondolhatja azt hogy értéktelen.

Dél-Korea szerintem nem jó példa, ott szerintem nincsenek is csalók. Mivel ott nemzeti sport, ha valakiről kiderülne hogy csal akkor alaposan meghurcolnák szerintem. Persze nem tudhatom, nem ismerem az ottani helyzetet. Az mindenesetre biztos, hogy ott egy csalót hamarabb lelepleznek és ellehetetlenítenek mint Európában.

Új hozzászólás Aktív témák