- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
Jarod1 #12967 üzenetére
Valamit félre értettél.
A Telekomnál ahol nincs 3G ott 4G-nek kell lennie. a legtöbb helyen B20 azaz 800 MHz frekvencián, illetve 2G is van. A 4G eredetileg csak a NET miatt volt (van).
Telefonálásra a 2G és 3G való, kivéve, ahol már bevezették a VoLTE technológiát. pl Telekom. Ott a 4G-n is lehet telefonálni, ha telefon tudja, és a szolgáltató engedi.
Egyéb esetben a telefonálás ideje alatt a telók átváltanak 2G-re vagy 3G-re.
Amiről írtam az az épület hibája, mivel a környéken (bent az ablakok mellet is FULL térerő van mindhárom frekvencián, de az épület belsejébe csak a 4G jut be.
Na itt nem akart átváltani a telefon 2 vagy 3G-re térerő hiányában, hanem megpróbált a 4G hálózaton hívást indítani. Ezt furcsállom!Persze vak folt minden szolgáltatónál előfordul. Pl. Balatonparti nyaralótelepen Telenorr hálózaton csak az udvarról lehetett telefonálni, (talán még most is így van) mióta telenor (pannon gsm) létezik.
-
ORCA58
addikt
Létezhet, hogy ez a telefon tudja 4G hálózaton telefonálást? Történ, hogy egy üzletben nejem nem tudott telefonálni, mert a telefonján nem volt térerő. Megpróbáltam a P9 lite-on előbb 2G-re majd 3G-re állítva, de semmi. A 4g/3G/2G beállításnál. Nem kiabált, hogy nincs elérhető hálózat, megjelent a hívó ablak, a hálózat 4G- maradt. Az más kérdés, hogy nem csörgött ki. Normál esetben átáll 2G-re vagy 3G-re ha telefonálok.
Telekomos vagyok, és tudtommal náluk is be kellene kapcsolni a 4G hívást, ahhoz hogy használhassam. Már ha a telefon tényleg tudhatja, és ők hajlandók lennének bekapcsolni. -
ORCA58
addikt
Aki K&H bank mobil fizetést próbálja, az olvassa el az alábbi [mobil fizetés] dokumentumot.
Még csak beállítottam, de nem volt alkalmam kipróbálni.
Huawei tulajoknak ez a bekezdés fontos lehet!
Mi a teendő, ha az én telefonomat nem elég felébreszteni, de fel is kell oldani a fizetéshez, tudok ezen
változtatni?
Vannak készülékek, melyek nem engedik a fizetést, ha nincs feloldva a telefon képernyőzára. Ilyenek
például bizonyos Huawei telefonok, ez a készülék sajátossága -
ORCA58
addikt
válasz
obesterion #12678 üzenetére
Ilyen kor folyamatosan el van rejtve, és ha kell fel kell húzni?
-
ORCA58
addikt
válasz
obesterion #12674 üzenetére
Használtam a [GMD Full Screen Immersive Mode] appot. Jó, frankón be lehet állítani. A pro verzió az igazi. Egy hibája van, ha kell a billentyűzethez, ki kel lépni a full screen módból, mert nem jön fel.
-
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #12542 üzenetére
Megvan, jó helyen kerestem!
A gond az volt, hogy a fejlesztői lehetőségeknél a legkeskenyebb szélesség 320 dpi-re volt állítva. Így a Vészhelyzetre vonatkozó információ szöveg a szám gombokra csúszott és folyton a számot érzékelte ha hozzáértem. Most 360-ra állítva feljebb került a szöveg és jó.
Az ott megadott telefonszámok a belépési kód nélkül is hívhatók.Ha valakinek ingeranciája támad a legkeskenyebb szélesség állítgatására az figyeljen arra, hogy nagy szám megadása esetén 1440 dpi-re ugrik, és betűk bolhapiszok méretűre zsugorodnak. Nekem erős nagyítás kellet, hogy ki tudjam bogarászni a menüt. A 360-at beírtam, de nem írta felül a régit, így sikerült ezt is kipróbálni.
-
ORCA58
addikt
Valamikor régebben beállítottam a vészhívásoknál, azokat a számokat, melyet ha kell mások is fel tudjanak hívna baj esetén. (konkrétan a családtagjaim) Most nem találom.
Ez a 6-osban volt, vagy csak én vagyok béna? Már több témával is próbáltam hátha,de hiába. -
ORCA58
addikt
válasz
man160 #12506 üzenetére
Nekem is Home van. bubus66 szerint nem egyre gondolunk.
Az alábbiakat Win 10-en még nem próbáltam.
Win 7-es gépen az ADB-vel talán a Totalcommaner MediaAudio2 plugin jó. Korábbi telefonokon az ADB plugint használtam, az tökéletes volt. P9 Lite 6-os andriddal is jó volt ha jól rémlik, de hetessel már nem. -
ORCA58
addikt
válasz
man160 #12496 üzenetére
Arra figyelj, ha bekapcsolod az USB hibakeresést és nem használod, egy idő után biztonsági okokból kikapcsol.
A másik ha bedugod, a telefonon is engedélyezni kell. Elméletileg feljön az ablak, de ha nem le kell húzni felülről a redőnyt és ott az MTP-t választan. Vagy a fejlesztői lehetőségeknél a USB konfiguráció választása menüben kiválasztani az MTP-t. -
ORCA58
addikt
Nekem nincs ilyen gondom mivel ezt használom: [True Phone Dialer & Contacts]
-
ORCA58
addikt
válasz
robi64 #12449 üzenetére
robi64; gombilaci1 Köszi!
Na ez nem ugrik fel nálam! Próbáltam kapcsolgatni a megjelenés más alkalmazás felett beállítást is, de hatástalan.
Az unokákról készült videó csak nem zavar be.
Egyébként soha semmi videót zenét nem töltöttem le még telefonnal. Jön a kísérletezgetés.
Úgy rémlik, talán nem is nugaton egyszer navi közben nem jött fel a hívás érkezett ablak, de többször nem futottam bele, azt hittem egyedi eset volt. -
ORCA58
addikt
Valaki megnézhetné ezt nekem. Egy perc sem kell hozzá. [link]
-
ORCA58
addikt
Egy felvett videót néztem, mikor hívás érkezett, ami nem jelent meg a képernyőn, csak csörgött. Úgy tudtam felvenni, hogy megnyomtam a home gombot, majd lehúztam a státusz sort és vagy felveszem a kis zöld kagylóval az üzenetben, vagy rábökök az üzenetre és feljön a bejövő hívás ablak, majd ott veszem fel.
Kipróbáltam, és minden olyan programnál , ahol nem látszik a státusz sor így működik.
Ez mindenkinél így működik? -
ORCA58
addikt
válasz
#22718208 #12333 üzenetére
Nekem egy régebbi nokia autóstöltőm van, valamivel 500mA felett tud tölteni, de a Navi + zene mellet szép lassan töltöget. Szerintem direkt előnyös is az alacsony töltőáram, mert semmi melegedés sem tapasztalható, így tokban sem volt semmi problémám vele hosszú úton, nagy melegben sem.
-
ORCA58
addikt
Ne akarom tele szemetelni a topikot, de ezt még leírom.
Ezért kell [Eustock-nál] venni, ha nem kapkodják el a készletet.
Magyar garancia, megbízható korrekt cég. Magyar srácok szlovákiában. Bővebben valamelyik Xiaomi topikban tudhatsz meg róluk, ha érdekel.Ha nem tudtam volna ilyen olcsón megvenni a P9 lite-ot a T-nél, könnyen lehet most nekem is Xiaomi telóm lenne. Így utólag tudom, ez jobb választás, ha az árat nem nézzük.
-
ORCA58
addikt
válasz
winben #12188 üzenetére
Nem tudom hogy ténylegesen a memória fogy el, vagy csak a Huawei hülyesége miatt az alap szabad memória felénél többet nem enged használni. Mindenesetre 500 MB alatti szabad memóriát ha bele gebedek sem tudok produkálni. A 4Gb-os Huawei-Honor modelleknél pedig a 2GB alá nem megy a topikjukban olvasottak alapján.
Felmerülhet a kérdés minek sok memória, ha nem használhatom?
Vagy annak a ki szereti az összeesküvés elméleteket: Tényleg benne van az a memória amit jelez, vagy csak valami trükk?Az Alcatel OT995-ben 0.5 GB-os memóriában anno közel 0 is volt a szabad, így nem csoda, hogy több app-ot tudott a memóriában tartani mint a P9-Lite. Ha tényleg sok appot szeretnék folyamatosan futtatni, akkor nem lennék jó barátságban
-
ORCA58
addikt
Ma megkukkoltam az MM-ben a P9Lite új testvéreit (Huawei, Honor)). Örömmel tapasztaltam hogy jól választottam. Semmi olyan tulajdonsága nincs az újabbaknak, amit hiányolhatnék. A kamera nem hoz lázba, ami van nekem megfelel. Viszont hiába szépek, ismét megállapítom, nagyon nagy hülyeség a 2,5D képernyő üveg. Az üveg hátlap pedig már csak az olvadó jégnél nem csúszik jobban, és ráadásul törékeny is. Nincs melegedési problémám a legnagyobb forróságban tokban is tölt navi + zene közben. Mi kell még? Jó üzemidő. Most ilyent is tud. Rátöltés egy másodperc sem volt.
[Grafikon]
[Fogyasztái szint]
[Képernyő idő]
[Telefonálás]
Éjjel kikapcsolva a WiFi. Amúgy Email és Messenger folyamatos szinkron. Mindezt FR nélkül, és 1080 óra folyamatos futás alatt prudukálja.Csak maradjon is ilyen!!
Kezembe volt a Konkurencia csúcskészüléke, az S8 is. Egy az MM-ben egy a Samu boltban. A kijelző mérete tetszik, de az érzékenysége a fasorban sem volt a Huaweihez képest. 3-4 -szer ráböktem mire hajlandó volt érzékelni a menüben is, az ikonoknál is. Aztán rájöttem nem elég finoman hozzáérni. Erősebben kell bánni vele, szinte meg kell nyomni.
Mindkettő ilyen volt.
Rájöttem, hogy múltkor miért indult újra a messenger, mikor kilőttem. Még 6-oson feltettem a PM Plus alkalmazást, ami ott részben működött. Nem igen akarta elindítani az alkalmazásokat. 7-bétán végképp nem, csinált semmit, de fent maradt. Most 7-esen mivel be volt kapcsolva az automatikus indítás a messengernél mindig újra indítja. Van viszont mása app amit nem indít el.
Az FR tudom leszedné, és ha minden igaz nem is telepíthető a 7-esre. -
ORCA58
addikt
válasz
minimumgame #12134 üzenetére
Szerintem jelezd a Huawei-nek is, hogy nem a hivatalos gyári ROM-mal adta vissza a szerviz.
Elméletileg nekik ezzel foglalkozni kellenbe. -
ORCA58
addikt
-
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #12117 üzenetére
Cáfolva!
-
ORCA58
addikt
-
ORCA58
addikt
válasz
Bizsu1st #12110 üzenetére
Zömében kocsiba hallgatok zenét, de nem tűnt fel. Igaz nem a legkorszerűbb eszközökkel hangosítok. Egy kábeles kazetta van a magnóban, a kábel meg a telóba dugva. A technikám csak ezt engedi meg a 13 éves Fiestában. Az FM transmitter felejtős, annyival rosszabb. A telefont csak annyira hangosítom fel hogy ne legyen zajos a felerősített hang.
-
ORCA58
addikt
válasz
choco01 #12026 üzenetére
Én is azokat táborát erősítem, akik elégedettek. Navi + zene, netezés, folyamatos e-mail szinkron, naptár kezelés (aCalendar) és időnként ha szükséges messenger.
E mellet játékok ha valamivel muszáj elütni várakozás közben az időt. Nugat van fent és nem volt FR!!
A memória kezelése jobb mint 6 alatt, de tény több appot, adatot tudna tárolni, mert lenne hol, de az igényeimnek még megfelelő a tudása a 7-es droiddal. Akadás, fagyás? Ismeretlen fogalom. Vagy csak nem érzékelem a tized, század másodperceket. -
ORCA58
addikt
A kamera miatt nem kell alapértelmezetté tenni a tárhelyet. Elindítod a kamerát. A képen balra húzod az ujjad, bejön a beállítások menü. Ott az SD kártya mentés preferálása.
Ha jobbra húzod, akkor fényképezési módok közül választhatsz.
Az SD alapértelmezés azt acélt szolgálja, hogy a lehetőségek szerint amit az android enged, azt az SD-re teszi a belső memória helyett. -
ORCA58
addikt
válasz
robi64 #11895 üzenetére
Ez nem teljesen igaz. A gyári zárképernyőkön megjelenik, akkor is ha nem magazine témához kapcsolódik, ha be volt kapcsolva a megjelenítés a magzine témánál. Azt szeretem, ha az óra felül van, ezért változtatom meg a zárképernyőt. Ekkor a ki be kapcsoló sor ugyan tényleg eltűnik, de az üzenetek megjelennek.
Minden egyéb zárképernyőnél nem.
Ilyenkor ha visszateszem csak az alsó órás zárképernyőt visszajön a menüpont is. Nem hinném, hogy ez szándékos lenne. -
ORCA58
addikt
válasz
OldMike #11885 üzenetére
A bekapcsolt Fejlesztői menü biztos nincs rá hatással. Az csak néhány korábban rejtett funkció elérését teszi lehetővé.
bubus66
Csak magában a teljes rom telepítése nem hiszem, hogy elég, én is azt tettem fel. E miatt én nem tartom értelmét annak, hogy a 6-osra visszamenjek. Egyébként nem zavar, hogy nem látszik, ettől függetlenül is letiltható -bár kicsit több munkával- amit nem akar látni az ember.
Az viszont biztos, hogy a FR ki tud irtani korábban még működő dolgokat. Lást Béta szoftver esete. -
ORCA58
addikt
válasz
petya220 #11872 üzenetére
Mint látható nem mindenkinek van. A 7-est béta utára tettem fel, és ez lett. Akkor kerestem is, hogy hova lett az "Értesítések bekapcsolják a képernyőt"?
Az alkalmazásonként tudom kikapcsolni, ha minden igaz, hogy ne legyen zárképernyőn értesítés. Ki is próbálom!tomboy0013 Egy leheletnyi idővel megelőzött.
Ja még annyit, FR nem volt. Ha kikapcsolom az alkalmazásnál, akkor nem jelenik meg, de mindet ki kell kacsolgatni, ha semmit sem akarok látni.
-
ORCA58
addikt
Huawei HUN
Látom olvasgatják a fórumot, így hát itt jelzem az észrevételemet.
VNS-L21C432B381
-Mióta kiadták a P9 lite telefont rossz fő (hátoldali) kamera videó hang rögzítése. A bal é jobb hangcsatorna fel van cserélve! Ezt jeleztem a Béta teszteb is, de hiába. Ez nem ici-pici hiba, de mégis kb. 5 perc alatt javíthatná a programozó, ha tényleg "az ügyfél az első", mit ahogy a magyarországi képviselet vezetője mondta egy interjúban (lehet, nem 100%-os pontossággal idéztem). Az minket nem érdekel, hogy a programozó nem volt katona, így nem tudta megtanulni, melyik a bal és jobb oldal. Csak egyszer hallgatna bele a telefon által készített a felvételbe. Roppant hülyén néz ki, hogy a képbe balról bejövő jármű hanga jobbról jön. Más kamera alkalmazással jó, de hát azért vettem Huaweit, mert azt szeretném használni!
-A telefon az aCalendar programot bezárja, akkor is, ha csak az az egy program van betöltve és tiltva van a bezárás képernyő kikapcsolás után, engedélyezett az optimalizálás mellőzése, és az alkalmazásváltóban le van lakatolva. A memória persze tök üres, a memória hiány nem lehet az oka. Csak akkor marad a memóriában, ha mindezek mellet egy számomra felesleges aCalendar Widget ki van rakva az asztalra.
-Összességében egyébként a memória kezelése a 6-os óta javult. Korábban a Messenger-t is mint minden appot folyamatosan kilőtte, most viszont, ha leállítom előbb utóbb nálam újra betölti, ha kell, ha nem. -
ORCA58
addikt
válasz
billyjack21 #11841 üzenetére
Milyen készüléked van? Nekem T-mobilos 1 SIM VNS-L21-C432B381. De ment andoid 6 és nugat béta alatt is.
-
ORCA58
addikt
válasz
billyjack21 #11839 üzenetére
Működnie kellene. Itthon a gép mellet egy normál sztereó fülhallgatóval telefonálok (kell a 2 kezem) A bluetooth nem az én világom az is csak rádió, még ha gyenge is. A fejemen a füles, és a teló mikrofonja a mikrofon.
A kocsiban pedig hasonlóan használom, ahogy te is szeretnéd. Egy sima sztereó jack van a telóba dugva. A másik fele pedig egy kazetta helyére dogható kütyü, mert nincs bemenet a rádión sajna. A kihangosítás tökéletes, a mikrofon szintén a telefon mikrofonja. Aki hallgat azt mondja tökéletes.
Mellékesen a zenét és a navit is így hangosítom ki. -
ORCA58
addikt
A beta tesztben jeleztem, hogy nincs videózás alatt autofókusz. Nem változtattak rajta.Lehet nekik így tetszik. Mindent a felhasználókért!
-
ORCA58
addikt
Senki sem használ syic navigációt?
A kérdésem: [link] -
ORCA58
addikt
válasz
VOLTCRAFT(1) #11192 üzenetére
Nem a ragasztással, hanem az övegfelület egyenetlenségével van a baj, már akinél hibás.
Főleg a Huawei felirat környékén, a feliratozás technológiája elég pocsék. Jól látszik hogy ott erősen torzul a képernyőn tükröződő kép. -
ORCA58
addikt
Ha Sygic navigáció teljes képernyőn üzemel, akkor nem jelenik meg a hívás fogadás ablak, ha rám csörögnek.
Le kell húzni az értesítést , és ott az ici-pici zöld kagylóra kattintani. Nem egy sofőr barát megoldás.
Erre vajon van valami megoldás azonkívül, hogy nem teljes képernyőn fut?
Úgy rémlik MM-en nem ilyen volt.snooze
Nem baj ha nem jó, nem praktikus. Az a lényeg olyan legyen, amit más még nem csinált. A dizájntervezőt kéne kirúgni, meg azt a főnököt akinek ez jó. Mióta okos telefonok léteznek téma, hogy lehetne minél jobb, szebb képeket megjeleníteni a telefonáló partnerről. (nem a főnökre gondoltam) -
ORCA58
addikt
válasz
snooze #11153 üzenetére
Esetleg a Rocket dial. G6-on még azt használtam tárcsázónak. Annál több fajta közül lehetett választani. A kép azon gyönyörű volt, ha külön lettek megadva a képek. A névjegyben lévőt is meg tudta jeleníteni. A hívás képernyőt a gyári fölé helyezte. Viszont néha időzítés i probléma, vagy vagy mi miatt a gyári jött fel. Alcatel OT995-ön mindig tökéletes volt.
Ha kódot kellet bevinni, visszaváltott az eredetire. Azóta frissítették, de még nem néztem meg. -
ORCA58
addikt
válasz
snooze #11135 üzenetére
Sírtam miatta, a béta teszt alatt jeleztem is, hiába sz..nak rá, mint sok minden másra is. Látszik az Illiberális gondolkodás módjuk. Majd ők megmondják mi jó neked, és te örülsz.
Habár ez sok gyártóra igaz más területen is.
Onnan tudom, hogy a kép kit ábrázol, hogy tudom kit hívtam.rostiron
Jobb, ha a teljes csomagot töltöd le. Mielőtt frissítenél, a jobb felső sarokban 3 pötty ott kiválasztod a telejes csomagot. Ha jól emlékszem 1,9 GB. Én simán elvagyok -pontosabba a telefonom- FR nélkül. -
ORCA58
addikt
-
ORCA58
addikt
Benne van az is! Memória tárhely-> tárhely tisztító->Fogaskerék-> Memória tisztítás fehér lista. Fordítottja annak mint a bezárás képernyőzár után. Gyakorlatilag amit ott bekapcsolsz az itt kikapcsol.
Viki1990
Nem kell hozzá magazin téma, mint javasolták. Az a lényeg, hogy olyan kezdőképernyő legyen, ami ki tudja tenni az üzeneteket. Ezek pl. a gyárik. Ilyen a Medal téma kezdőképernyő.Hogy mi hol jelenjen meg:
Beállítások->Értesítések és állapotsáv-Értesítési mód->ikonok
Beállítások->Értesítések és állapotsáv-Értesítések kezelése: Itt programonként szabályozható mi akarsz látni.Messenger, Whatsapp, Viber nálam nem használt, nem próbáltam
ufonauta
Egyel feletted a válasz. Egyébként a bezárás képernyő kikapcsolás után ugyan az, csak fordítva működik. Azt kell megadni, mit akarsz bezárni. -
ORCA58
addikt
Első 24 Óra B381-en FR nélkül.
2ó 47p telefon, 57 perc kijelzőidő, 3 Email cím szinkron 15-percenként . Wi-Fi most végig bekapcsolva.
Minden más autószinkron és frissítés kikapcsolva.
100%-ról 74%-ra merült. -
ORCA58
addikt
válasz
OldMike #10856 üzenetére
Az adatforgalom kezdőnapján állíts be az értéket, akkor onnan fogja nézni. A 7-esből kikerült az a menüpont.
A témáknál nézz körül, biztos megtalálod. Telepítsd, és meg lesz a háttered.Cunaja
Már csak a kíváncsiság is hajt. Most sem csinálok FR-t, mint korábban a béta telepítése után sem tettem. Nekem még nem okozott gondot a hiánya. Majd kiderül most mi lesz. -
ORCA58
addikt
Felment a B371 majd a B381 a Béta Nugatra. Szokásomhoz híven most sem csinálok FR-t, kíváncsi vagyok az eredményre.
Örömmel tapasztalom, hogy ott a minialkalmazások közt a képernyőzár ikon. Szeretném elhinni, hogy azért, mert a Béta tesztbe ezt külön kértem! De mindegy , a lényeg, hogy van.
Más tapasztalat még nincs.
A HwOUC mappákat lementettem. -
ORCA58
addikt
Megváltozott a Google Play Ikonja. Arra a színes háromszögre, ami a PC-n is látszik a Play oldalán?
Csak nekem, vagy másnál is? Hiába váltok témát, vagy valami fura egyedi ikont kap, vagy ez marad kicsibe, nagyba, vagy éppen körbe, négyzetbe stb. gyömöszölve. Nem tudom mitől.
Verziója 7.8.36.P-all [0] [PR] 156940515
Nem mintha nagy baj lenne, csak kíváncsi vagyok miért? -
ORCA58
addikt
válasz
Gadgetfan_ #10691 üzenetére
És hogy sikerült ide jutni? Nem hinném, hogy csak úgy magától?!
-
ORCA58
addikt
válasz
match123 #10608 üzenetére
Hardverileg szerintem nagyon jó meghízható a Huawei.
A baj a szoftverrel van. Mind tudjuk a fejétől bűzlika hal. Így a fő felelős a Google utána maguk a gyártók.
A merül mint a Titanik jelenséget a korábbi -Android 4 vagy az előtt- telefonoknál nem tapasztaltunk. Van a családban 2-3 éves Leneovó 4GB/500MB illetve 8GB/1GB memóriákkal. Android 4-esek
Mindegyik több appot tud a memóriában tartani mint ez, és soha sincs olyan, hogy hirtelen elkezd merülni csak úgy.
Sokszor maguk a Google alkalmazások merítik a telefont. Állítólag már megírták úgy az Androidot, hogy mély alvásban, nem ébresztgeti túl gyakran a telefont. Ha ez jól működne, akkor felülbírálhatná a hibásan megírt appokat, de nem teszi, sőt sokszor a Play és egyéb android alkalmazás a fő ébresztgető.
A másik miért engedi, hogy úgy írják át az androidot, hogy memóriamérettől függetlenül kilövi az appokat.
Az még rendben lenne, hogy adnak lehetőséget a felhasználónak, hogy mit akar futtatni és mit nem. De ha már van ez a lehetőség, akkor ne dísznek legyen a menürendszerben, hanem azt tegye amire kitalálták.Egyébként használtan nem vennék telefont. Elég csak a fórumokat olvasgatni. Ha hibás a készülék az első tanács add-el. Ismerem a magyar mentalitást, nagyon kevese adna el úgy használt holmit, hogy a hibáit is elmondják.
Félre ne értsd, nem rád gondoltam, csak úgy általánosságban mondom. -
ORCA58
addikt
válasz
hmatthew19 #10578 üzenetére
Ha csak ez a hibája, akkor nagyobb baj nincs, bár ez sem kellene!
Mire megírtam kiderült FR után nincs is. -
ORCA58
addikt
Alapból olyan, hiszen SD nélkül is működik! Az SD-t nem kell alapértelmezettnek kijelölni. Persze vannak app-ok amik a belső memóriát használják ilyenkor, de ez nem a telefon hibája.
Más appok meg ha látják az SD-t oda teszik, vagy beállíthatod, hogy oda tegyék az adataikat. Ilyen lehet a navi térképek, egyes játékok hatalmas adathalmaza stb.
A Download mappa alapesetben a belső tároló, de a letöltött dolgokat magad is átpakolhatod az SD-re.
Csak a programok által használt adatokat nem szabad átmozgatni! -
ORCA58
addikt
válasz
Roxbury #10534 üzenetére
Ha jól rémlik a QuickShourtcutMcer-el tettem ki az ikonját, "Tárhely súgó" néven.
Zsirmanc
Nem tudom lehet köze hozzá vagy sem, nekem 32Gb-os Clas 10 Samsung van benne, és az alapértelmezett a belső memória. Úgy vélem, hogy a korábbi modelleknél több adat került az SD-re mint most, de lehet tévedek. Az tény, hogy az SD-ről olvasás az lassabb mint a belső memóriából. -
ORCA58
addikt
válasz
Zsirmanc #10528 üzenetére
Szintén bétás vagyok, de ilyent nem tapasztaltam. Igaz vigyázok ara is, hogy a belső memóriát ne pakoljam tele. Nem tudom nálad mi a gond. Egy kép amit a P9 lite-ból csaltam elő.
A családban volt már használhatatlanul lassú ennél olcsóbb Huawei. A belső memória gyakorlatilag 99.9%ig tele, volt. Hiába papolok, hogy 2-3 ezerért egy SD kártyát vegyenek, pár hét és jönnek, megint sz... a telefon.
Egyébként a múlt héten töröltem a Beta app-ot, majd megnéztem vissza tölthető-e mentésből, de nem. Nem kompatibilis. -
ORCA58
addikt
válasz
billyjack21 #10309 üzenetére
A gyártó 2 év garanciát ad. Ez szürke importos, vagy valami más.
-
ORCA58
addikt
válasz
billyjack21 #10300 üzenetére
Hivatalos forrásból csak 2GB-osat kapsz hazánkban, de a kiállított bemutató példányok 3GB-osak. Nyugat Európában azt árulják.
-
ORCA58
addikt
válasz
Batistuta7 #10250 üzenetére
Biztos nem! A villámgyors ujjlenyomat olvasó a "védjegye" a Huawei telefonoknak.
Igen.Minden fontos dolgot megtalálsz az összefoglalóban!
-
ORCA58
addikt
válasz
Jaki2000 #10148 üzenetére
Szeptember óta használom, de semmi ehhez hasonló gondom nincs vele. Igaz FB, Instagramm, Viber, Shazam, Parkoló app nincs rajta. A Messenger ugyan fent van (nem a legújabb) de nem fut, csak nagyon ritkán ha valaki miatt rá kell néznem.
Filekezelő a gyárin kívül a TotalCommander.
A belső memóriát nem tetted véletlenül tele? Mondjuk képekkel, vagy zenével? -
ORCA58
addikt
Mire nincs magyarázatom.
A Nugat béta van fent, amin hónapok óta ki van kapcsolva Google auto szinkron és a fiók szinkronizálás, mert korábban folyamatosan ébren tartotta a telefont valmi, akkor is ha nem ért el hálózatot, vagy ki volt kapcsolva a WiFi. Mobil hálózatot nagyon ritkán használom, - navi menetrendek levelek- mert túl drágának találom. Ezeket csak néha néha kapcsoltam be egy időre. Most pont egy napja mindkettőt bekapcsoltam kíváncsiságból. Semmivel nem merült gyorsabban. közel 14 órája van fent a Wakelock Detektor lite. Egy darabig most figyelem, remélem közbe megjön a frissítés is.
Ezeket mutatja jelnleg (éjjel a Wifi kikapcsolva)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest