Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rula
tag
Pedig jól írta, 3GB RAM, 16 GB ROM.
És nos igen, a 16 Giga olykor olykor szűkös tud lenni, még SD kártyával is. Legközelebb már kb. minimum 64 Gigás telót fogok venni, hogy ilyen gond ne legyen
.
Amúgy, ha az ember átállítja FHD-ról a felbontást HD-ra, akkor sokkal jobban bírja a telefon.
-
Rula
tag
válasz
Bogyi007 #3099 üzenetére
Anno a régi p8 litenál volt nálam olyan, hogy be volt kapcsolva, hogy az értesítésekkor felvillan. A gugli kb. óránként küldött értesítést az időjárásról, viszont a zárképernyőn nem jelezte azt az értesítést, így úgy tűnt, hogy csak random felvillangat. Nem lehet ,hogy nálad is valami ilyesmi van?
-
-
Rula
tag
Szerintem youtube red előfizetéssel müködik rendesen alkalmazással. Jelenleg szerintem csak úgy müködik, ha chromeba behozod a youtubeot, az asztali verzió betöltését benyomod (fogalmam sincs pontosan hogy van magyarul, de ha az oldalak melletti három pöttyre kattintasz, akkor az az egyetlen egy bepipálható dolog), elinditasz egy videót, teljesképernyőre állítod. Válts alkalmazást, vagy menj a home gombodra, ééés már ott is van a kis videó
-
Rula
tag
A beállítások, rendszerfrissités menüpontban gondoltam, ahol le lehet tölteni az új buildet. Ott fent a jobb oldali sarkon van három pontocska, és elvileg a frissítési beállításoknak ott kellene lenniük, ahol az egyik opció, hogy az újat leszedi automatán, ha wifin van a telefon
-
Rula
tag
válasz
Black_Raven #2793 üzenetére
Bár GPU turbót mi nem kapunk(ha jól tudom), de egy ilyen appot kaptunk az Oreóval
-
Rula
tag
válasz
csabamigo #2781 üzenetére
Ha van fent törölhető alkalmazás, akkor törölje le azokat (FB, Messenger stb...) és rakja fel újra őket a frissítés után, hátha így lesz elég hely. Esetleg még a telefonkezelőben lévő tárhely felszabadítással próbálkoznék Bár verzió csere után egy teljes reset ajánlott lenne
Morran: Úgy gondoltam, hogy menj rá az értesítésre, kapcsold ki azt a funkciót,(mint ahogy az értesítés felajánlja,) és utána rögtön nyomd is vissza, hátha.
-
Rula
tag
válasz
Bicsibocsi #2775 üzenetére
Kiléphet külön nyomni a fejeket messengeren belül.
Amikor legközelebb feldobja ezt az értesítést, akkor mi lenne ha rámennél, kinyomnád és rögtön vissza is kapcsolnád? Ugyan úgy felugrik?
-
Rula
tag
válasz
karldergroße #2770 üzenetére
Yep. Utána egy témával még jobban el is csesztem, a font reseter témákat meg nem akarta alkalmazni, szóval csodás volt.
A beállítások hirtelen átláthatatlan. Több újdonságra számítottam
-
Rula
tag
-
Rula
tag
Amúgy, vannak új hasznos funkciók az új droiddal? Pl. az arcfelismerést belerakták?
-
Rula
tag
válasz
Black_Raven #2677 üzenetére
Nekem duál, független és 210. Szóval érdekes
A régi P8 litenál viszont rémlik, hogy ott pedig tényleg fixen igy volt (habár lehet ott a páratlan pont a dual volt).
Meg mondjuk vicces, hogy amíg itt már telenorosok is kaptak 8.0-t, addig annál a készüléknél mindenki megkapta a 6.0 verziót, kivéve a telenoros telefonok, mert ők nem adták ki -
Rula
tag
Nálam a P8 litenál mondjuk maga a kijelző volt nagyon érzékeny. Volt, hogy tényleg teljesen random dolgokat érzékelt úgy, mintha érintés lett volna, amit pl. ez a telefon nem érzékel. Szerintem nézd meg egy MM-ben, hogy amúgy élőben tetszene e, a dupla koppot meg kérdezd meg a saját forumán a tulajoktól, hogy mennyire érzékeny. Lehet amúgy P8 litenál csak én fogtam mondjuk ki valami csodafolytán olyat, mert nem rémlik, hogy amúgy bárki is megemlítette volna.
AMDaZERG_1: Vicces, hogy ha jól rémlik, akkor már a P8 litenál is volt 5x5. Érdekelne, hogy amúgy miért szednek ki random funkciókat egy amúgy erősebb, újabb telefonból
-
Rula
tag
Az ázsiai fajtára van béta.
Amúgy P8 lite is tudta a dupla koppot. Bár nálam túl érzékeny volt és néha majdnem zsebből sikerült gyorstárcsáznom a segélyhívót
(Be volt kapcsolva pedig, hogy elvileg ha levan fedve az egyik szenzor, akkor ne csinaljon semmit, de valahogy sikerült saját magát kijátszania
)
Szóval ez nem Emui/Android verzio függő szerintem
-
Rula
tag
Lehet állítani végre a mobilnetes cuccnál a hónapforduló napját
-
Rula
tag
-
Rula
tag
Én tavasznál előbb nem igazán várnám... Először a csúcstelefonokat fogják úgyis, meg azért nem kevés idő amíg normálisan megcsinálják
-
Rula
tag
P8L-nél emlékszem mielőtt eladtam felraktam májusban a B600-at, amin már júniusi volt a biztonsági szint
Ha jól rémlik, mintha azért lenne ez az imeis frissítés, mert ha mindenkit egyszerre eresztenenek rá a szerverre, akkor kb egy évtized alatt szedné le mindenkinek, de igen. Kellemetlen, hogy mi még mindig 106on vagyunk emiatt a módszer miatt...Egyéb: akinek fent van a legújabb frissítés, megnézné esetleg, hogy ha youtubeon 360°-os videót néz, és elkezdi jobbra-ballra dontogetni a telefont, akkor még mindig akadozva teszi, vagy olyan simán, mint amikor fel le döntögeti a telefont?
-
Rula
tag
Ha imei szerint szórják a frissítéseket, akkor remélem nem az lesz, hogy mindig majd mi kapjuk meg utoljára...
-
Rula
tag
válasz
Feri1977 #667 üzenetére
Ha az alapértelmezett tárhelyként az SD-t állítja be az ember, akkor nem pakolja át oda az alkalmazásokat?
espi38: Nekem nem volt rajta fólia, bár nem szolgáltatótól vettem.
P8 Litenál szoftveresen lekorlátozták a második simet, ha jól rémlik. Lehet itt is ezt csinálták
Éééés frissítést a legtöbben nem nagyon kaptunk,( én pl. B106on vagyok) szóval a legfrissebb az passz -
Rula
tag
Tavaly ősz/tél fele mintha lett volna olyan ígéretük, hogy miden új telefont ezentúl két éven keresztül frissítenek. Vagy az csak a Honorokra vonatkozik?
-
Rula
tag
Üdv!
Valahogy elő lehet csalogatni a rejtett alkalmazásokat ?
P8 litenál még 6.0 alatt annyit kellett csinálni, hogy két ujjamat eltoltam egymástól és megy is jelent, itt viszont nem igazán akar elő jönni -
Rula
tag
Ha jol remlik, akkor sok embernek az eBay miatt nem engedte nincsre állítani.
P8 lite-on az volt a megoldás, hogy mintára állítottak, beállították a biztonsági pint, elrontották ötször a mintát, ezután feljött az a lehetőség, hogy a pinnel oldják fel. Ha pedig azzal feloldották, akkor automatikusan nincsre állt a telefon, egy próbát megér
-
Rula
tag
"Nevezzük nevén" - Voldemort telefonja?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új modellszámozási rendszer első eleme lehet ez a középkategóriás termék. Itthon is kapható lesz, hozza a gyártóra jellemző stílusjegyeket és minőségi elvárásokat, plusz Android N-t futtat.
Huawei P9 Lite 2017
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Dark Souls sorozat
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest