Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy több alkalmazásnál is előfordul amikor alkalmazáson belül rábökök egy videóra akkor kilép az alkalmazásból. Mivel több alkalmazásról is szó van ezért gondolom, hogy nem az alkalmazás hibája.
Találkozott valaki ilyennel, van valami gyógymód ennek javítására?
A telefonon az eredeti HMS van, semmi mókolás.
Köszi. -
-
Zsocy155
őstag
Szerintem a Telemaxnál attól függ a szervizelés sikere stb. hogy melyik (valószínűleg) betanított "szerelőhöz" kerül.
Én régebben dolgoztam a FLEX-ben mint bizt.őr és láttam pl. a Blackberry szerelőosztályán, hogy milyen betanított szerelők vannak. Volt olyan, hogy az egymásra pakolt szerelésre váró dobozokban egyesével lévő készülékek ledőltek a raklapról, stb.
Egy ilyen részlegen dolgozik kb. 34-40 ember 3 műszakban. Van jó képességű és van kevésbé jó képességű.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest