Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hockeyapu
senior tag
válasz
firemanus82 #10057 üzenetére
Tavaly nyáron mélyvízi halált halt a P30 Leica, illetve 10 percet kibírt 2m-nyi víz alatt, csak Én voltam a barom és kábelre raktam, amitől megsült a kijelző.
Hirtelen felindulásból vettem egy Iphon 12pro-t.
Ennek 8 hónapja, de nemhogy megszoktam volna, hanem napról napra jobban utálom !Ez csak státusz szimbólum rögtön mondták páran, hogy na végre telefonod van (mert nekik nem volt még Leicás Huawei mobiljuk !)
Nem igaz, hogy jobb képeket csinál, kamu! Visszalépés volt, pedig a P30-om csak sima volt nem is pro !
Ja és mielőtt bárki ajánlgatna itt nekem mindenféle márkájú, de biztoson jó mobilt , Én ragaszkodom, ahhoz a kis felirathoz ,ami a Leitz Camerát jelenti !Ha már szimbólum, akkor nekem ez többet jelent!
Szóval már nagyon várom a P40 pro-t !
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Fotók, videók mobillal
- OLED monitor topik
- Trollok komolyan
- Ford topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Video konvertálás
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest