Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz
CsHuszi #12294 üzenetére
Tetszik ez az Ulanzi grip
Neked hogy vált be? Mik a tapasztalataid, nagyon naggyá teszi a telót, könnyű róla levenni, a BT jól müxik és mennyi a hatótávja, stb..?(#12324) aero. A gépem még csak a 123-ast látja, májusi biz. frissítéssel, így ez került fel a telóra. Ami viszont nagyon bejön, az a baromi gyors újjlenyomat olvasó
Gondolom, mivel nem főverzió frissítés, ilyenkor nem kell újrahúzni a telót. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
CsHuszi #12294 üzenetére
Igazából nekem nem kell ilyen "bölek", ilyen fényképezőgép-markolat, inkább az apró állványomra raknám rá. Amit most használok, az sok olcsó kínai szarnál visszaköszön: kis talp, rajta két lyukas oszlop, amiben egy U alakú drót két szára mozog, rugóval ellentartva. Túl széles, ráér a bekapcsológombra. Az eredeti már eltört, ezt is gyors lemodelleztem, meg 3Dben kinyomtattam, mert más nem volt, magát a tartómechanizmust meg 1:1 átemeltem. A szabvány állványcsavar miatt kell nekem kb(unc 1/4-20, ha jól emlékszem)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3646, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest