Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Láng Tibor
tag
Nem értem mi ez a béta nem béta a hicare is hivatalosnak mutatja ugyan azzal a verziószámmal de ha tévedek szóljatok
[ Szerkesztve ]
-
snorbi82
senior tag
válasz Láng Tibor #10402 üzenetére
Próbálj meg bármi olyant letolteni tesztet csinál a telon. Pl AnTuTu stb... Valamiért tiltva van.
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
snorbi82
senior tag
-
Bornie127
senior tag
-
choco01
addikt
Nem tudom mit láttok e-mogott hogy HiCare vagy a telo jelez..ugyan arrol a buildrol van szó csak a hicarenek köszönhetően nem kell várni 1 hónapot..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Neo1050
tag
Vodánál még mindig semmi...
-
dutrás
őstag
Single simre még az FF sem ad ki találatot.
Ez kb olyan lesz mint a B198. Sokat fog csúszni.[ Szerkesztve ]
P50 pro/P40 Lite
-
Neo1050
tag
válasz Láng Tibor #10403 üzenetére
Ahogy látom az Emui 8-ban engedélyezve van a betűtípus megváltoztatása?
-
Neo1050
tag
válasz Láng Tibor #10418 üzenetére
Azt honnan töltötted le?
-
Neo1050
tag
válasz Láng Tibor #10420 üzenetére
Köszi! Gondolom neked oreo van a telefonon? (Sajnos az EMUI 5 alatt nem változik a betűtípus!)
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Hicare-n rányomtam a frissítésre és ekkor ota jelezte, hogy van új rendszer frissítés. Simán felment és működik minden(eddig). (telekom független dual sim-es mate9)
Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
Hevesjeges
csendes tag
Nagyon kérlek segítsetek: EMUI 8-nál, hogy lehet a betű típust megváltoztatni?
-
törölt tag
A HD hívásokat valóban be lehet kapcsoltatni a Telekomnál(a többi szolgáltatóról nem tudok), a Mate 9 tudja is, viszont a Huawei egyenlőre nem tette elérhetővé a Mate 9-re, folyamatosan bővíti a készülékek okosítását ezen a téren, de sajnos le van egy kicsit maradva, legalábbis Nugat alatt igen.
-
Tav-Csoves
őstag
Ma a vonaton összefutottam egy Samsung Galaxy Note 3, (Bal) - Mate 9 előtti telefonom volt - és egy Huawei Mate 10 Pro (jobb) tulajdonossal.
Középen Mate 9.
Szemet gyönyörködtető látvány ugye?
(A képet egy Samsung Galaxy S7 Edge készítette)
Nagyban[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tav-Csoves #10432 üzenetére
Szép kis galeri! tetszik!
Mellesleg meg kell jegyeznem, hogy az az s7 edge, egész korekt fotót lőtt!
A fiamnak is s7 edge van, állandóan rivalizálunk, rendszer gyorsaságban egyértelműen a mate 9 a jobb, egyedül fotózás terén van döntetlen, bár ez is helyzet függő, hol az egyik, hol a másik javára.[ Szerkesztve ]
-
Looserke
őstag
Milyen üvegfólia van a mate9-en? Csinálnál róla egy kikapcsolt kijelzős képet is hogy lássam mennyire fekszik fel a kijelzőre?
-
KZP
őstag
válasz #07400704 #10430 üzenetére
A HD hívásnak semmi köze a VoLTE beállításhoz. Az utóbbi opció a 7-es Androidon nem volt a mi telónkban (legalábbis a Telekom-nál vásároltakban), az most jött az Oreo-s frissítéssel. Persze ahhoz, hogy működjön, aktivál(tat) ni kell a Telekom ügyfélszolgálatán, bár előbb-utóbb mindenkinek aktiválni fogják ezt a funkciót.
-
bogarfull27
tag
Helló!
Olyan kérdésem volna, hogy:
Hamarosan veszek egy 6/128 gigás Mate 9-et! De mindenhol csak az ázsiai modellt lehet kapni! MHA AL00
A kérdésem az, hogy ezek a készülékek itthon lefrissülnek OTA módon Oreora? Vagy kell mókolni rajta valamit! Ráhúzni egy Eu. romot.Mindenkinek joga van a véleményemhez!!!
-
snorbi82
senior tag
-
törölt tag
Sziasztok!
A telefon hátuljára lehet kapni valahol sima átlátszó fóliát?
Köszi -
Leslie1966
senior tag
Kicsit off, de a Xiaomi Mi A1-re ma jött meg az Oreo és az Antutu simán települt rá, a Mate 9-re meg nem, ebbőli látszik, hogy béta gyanús még az Oreo.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
peanar
senior tag
válasz Leslie1966 #10439 üzenetére
Aki még Oreon van, meg nézne, hogy nála a FF milyent telefon nevet/verziót ír ki?
Nekem mikor fent volt, csak MHA-t érzékelt, így mint telepítési lehetőség belistázta az összes régiós romot. AnTuTu-nál még akár ez is okozhatja a "nem indulást".
Az is lehet, hogy a kínai rom lokalizálásakor csuszott valami a gépezetbe.
Pl Honor 8-nál (de sajnos ez a mate 9-nél sincs másképp) az eu romból az adatforgalom beállításainál elmaradt a számláls kezdés napjának beállítási lehetősége, holott az ugyan olyan paraméterekkel bíró (2sim, ugyanannyi ram/rom stb.) kínai verzsönben meg benne van.
Szóval nem valószínű hogy béta ez a rom, inkább még egy csiszolatlan gyémánt 😁 -
KZP
őstag
válasz Leslie1966 #10439 üzenetére
Nem béta.
-
Tutu7030
veterán
válasz Láng Tibor #10426 üzenetére
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Looserke
őstag
válasz Tav-Csoves #10445 üzenetére
Kitöltötted a szélén valami folyadékkal, vagy ilyen jó felfekszik?
-
choco01
addikt
válasz Tav-Csoves #10448 üzenetére
Az a bajom ezzel hogy szedtem szét olyan telefont ami kenegetve volt így és tisztva dzsuva volt belülről is ettől..valamilyen szinten fokozatosan be is megy.. inkább a festett szélűben bízok..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Acélfarkas
senior tag
Hehe, nálam is a Note 3-at váltotta, de én megtartottam pót telefonnak+ébresztőórának is használom és játszok is még rajta. És ami a lényeg, még mindig gyönyörű állapotban van, egyedül a keretén van egy helyen kis hiba.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs