Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Notepad++
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bensid
tag
Kp78:
beyruth82: köszi, örülök, hogy tetszett!
somogyib: az nekem is egy saját favorit!
basaja: nagyon szívesen!
logitech1:
sirály69:
Roaming: én köszi, hogy írtál!
xavix13: köszi! A dslr gépsm állványát használom egy mobilos targóval,. Zomei állvány
punky10: nincs mit! Már folyamatban is van a folytatás
monguz: köszönöm én is!
Ceree: örülök, köszi!
Lalikiraly: örülök, köszi!
hcl: köszi! Igen, lehet, hogy volt egy-egy elírásom, vagy félreérthető rész, de annyira sok időmet vette el, hogy néha már belekeveredtem én is a soraimba
Doki42: köszi!
rzoli: az a baj, hogy arról gyorstalpalót nehéz lenne csinálni, másrészt pedig elég egyedi a szerkesztésem és ezt inkább megtartanám magamnak
Mono25: örülök, hogy neked is tetszett
toronyhaz: remélem azóta már megtetted
S. Zolika: hajrá-hajrá!
simonzé: OK!!!
7Heads Drago: hehe
mirci18: köszi!
jézusom: hamarosan jön az is!
batai15: igen, ezért is írtam, hogy sokaknak hasznos lehet. 90%-a neked is szól így!
staker:
philoxenia: igen, próbáltam ezeket kiemelni
sajnos nem tudok róla.
atike: nem fogsz csalódni!
cintula187: örülök, ha te is hasznát veszed
szs85: köszi! Két oka van, hogy nem lesz olcsóbb telóval. 1. Nem akarok ezért venni egy másik telefont. 2. Senkitől nem kapok támogatást, hogy na gyere teszteld le a telefonunkat. Önerőből ennyire futotta. Rengeteg időm elment vele így is, de ezt mindenképp meg akartam nektek mutatni
Drakmusz: köszi! Igazából pár hónapja van meg a telefon, szóval most jönnek majd csak igazán a telós képek
UnA: ne fájjon, ha valakit érdekel a dolog, úgyis tudni fogja melyik csillag az
nfsu17: köszi! Bizony, győri vagyok!
turbuczn: köszi! Hol láttad az autopálya fölötti képről az írásomat itt?
MaXimiliam: köszi! Biztosan jó döntés mindegyik, de én nem hezitálnék, hogy melyik legyen
doeeg: köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Megmutatom nektek, hogy hogyan tudjátok elérni a telefonnal a lehető legjobb fotós eredményeket!
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 7540U 32GB 512GB NVMe magyar bill ujjlolv gar
- Steam Deck 512GB karcmentes, 100% akku, dobozában! Mint az új!
- Kingston renegade 1TB bontatlan
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB magyarított vbill IR kam gar
- 2db Ubiquiti UniFi U-POE++ (EU) PoE injektor Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest