Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz KKrisz751 #3303 üzenetére

Amit jó lenne tudni, hogy miben is keressem a különbségeket ebben 133 és a 121 ben, mert én nem találtam.
    Lebegő gombot nem szeretem, nem használkom, azt ne is írjátok, arról tudok.

Talán annyit, hogy a 121ben fényképezőnél nyomva tartva nekem egy képet csinált, most olyan sorozatot lő...
    Asszony ma Mikulás alkalmával, Árkádban az enyémmel fényképezett engem és a gyereket, meg a télapót, 1 mp alatt ezer kép... Na jó nem tudom mennyi, de törölgettem rendesen. Lényegébe 5-6 képet csinált, de vagy 40 feleslegeset töröltem ki.

Ez után a következő fotózásnál a városba, nem kapcsolta ki a kijelzőt, így lapjával fogva a telefont 20mp ig fotózott, amerre a trelefont fordította, míg a kezembe adta... még jó hogy 10gb szabad hely volt benne... :D

Igen, szőke de nem hülye, csak nem használta még nagyon a technikát. Jól elvolt a 15 éves nokia 6234(azhiszem) telefonnal. Arra használta amire való. Telefonált vele. És nagyon ritkán, hirtelen csinált a fő gombal egy egy képet. Most kezébe nyomtam a régi GIO-t. Azzal kínlódik, lefagy, néha nem tudja felvenni, mert beakad, néha várni kell, míg betölti a messengert, facebookot...
    Hogy fogja élvezni, ha P7 lesz a kezébe... :D

Szóval, mik a különbségek, mit figyeljek?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés