- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
KKrisz751 #3303 üzenetére
Amit jó lenne tudni, hogy miben is keressem a különbségeket ebben 133 és a 121 ben, mert én nem találtam.
Lebegő gombot nem szeretem, nem használkom, azt ne is írjátok, arról tudok.Talán annyit, hogy a 121ben fényképezőnél nyomva tartva nekem egy képet csinált, most olyan sorozatot lő...
Asszony ma Mikulás alkalmával, Árkádban az enyémmel fényképezett engem és a gyereket, meg a télapót, 1 mp alatt ezer kép... Na jó nem tudom mennyi, de törölgettem rendesen. Lényegébe 5-6 képet csinált, de vagy 40 feleslegeset töröltem ki.Ez után a következő fotózásnál a városba, nem kapcsolta ki a kijelzőt, így lapjával fogva a telefont 20mp ig fotózott, amerre a trelefont fordította, míg a kezembe adta... még jó hogy 10gb szabad hely volt benne...
Igen, szőke de nem hülye, csak nem használta még nagyon a technikát. Jól elvolt a 15 éves nokia 6234(azhiszem) telefonnal. Arra használta amire való. Telefonált vele. És nagyon ritkán, hirtelen csinált a fő gombal egy egy képet. Most kezébe nyomtam a régi GIO-t. Azzal kínlódik, lefagy, néha nem tudja felvenni, mert beakad, néha várni kell, míg betölti a messengert, facebookot...
Hogy fogja élvezni, ha P7 lesz a kezébe...Szóval, mik a különbségek, mit figyeljek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest