Hirdetés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Persze, lehet ezt jól csinálni, de ahhoz azért nagyon észnél kell lenni, tudni mit miért csinál az ember, bele kell ásnia magát annak aki rászánja magát. Átlagfelhasználóknak én nem ajánlom. Nem lenne nekem se gondom vele, de a root adta lehetőségeket nem használom ki, így nincs rá szükségem, hogy variáljak.
Hogy példát is írjak: ugye a legutóbbi esetnél is, ez az IMEI nullázós dolog. Mivel én már jártam így, tudom, hogy rootnál érdemes csinálni egy backupot az IMEI-s részről is (van rá mód, Google a barátod
), működik, csináltam már. Így ha beüt a szar, simán visszatöltök mindent. Na ezt viszont nem mindenki vágja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

), működik, csináltam már. Így ha beüt a szar, simán visszatöltök mindent. Na ezt viszont nem mindenki vágja.