Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz Cyberpunk #23 üzenetére
Szerencsére nekem nincs gondom a kijelzővel. Érdekes, hogy pont tegnap írta ugyanezt everman is nekem, hogy azért nem kell neki a HTC, mert kicsi. Mondom lol. Nála is a Note a mérce Innen nézve Note-al a kezetekben fogtok meghalni
Az akksira visszatérve, rendeltem egy ilyet, kisebb mint maga a telefon, így el fog férni a zsebemben
-
ForRedGlory
félisten
Lényeg a lényeg, nem bántad meg Te sem
Amúgy a többieknek:
Pár embernek azért úgy látom nem esett le, bele kellett volna írnom az összegzésbe (?), lehet kipótolom még ezzel: naná hogy Samsung elfogult vagyok, első oldalról is látszik, de nem jött át, hogy a HOX jobb telefon? Annál nagyobb dicséret nincs, ha a "konkurencia" elfogultja belátja, hogy a rivális jobb. SGS2 így nagy hirtelen csak a böngészőben és a kamerában jobb. TW-t leírtam, hogy miért tartom jobbnak, de nem mérvadó, mivel HTC-n sem Sense fut, és SGS2-n sem TW-t bámultam minden nap.
Azt meg beleírtam, hogy ha HTC kihoz egy normális romot, és javít az üzemidőn, akkor szinte tökéletes lesz.(#29) nggabi: Tegnap épp voltam Saturnban, és nézegettem a Note-ot. Nem kéne. Azon, ha futna a Sense, mutatós lenne, de TW elég szarul fest 5.3-as kijelzőn.
(#28) Youri: evermant én sem értem sokszor, mert tényleg iphone-t tart etalonnak. Szerintem már "megtért", de nem meri bevallani.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Hát nem tudom A lényeges pontokon a HTC jobb, nem kevéssel.
Az most hogy milyen a füles és van-e normális töltő, nem olyan fajsúlyú, mint az összeszerelés, kijelző, zene, gps, stb.
Jah, előbb elfelejtettem írni, a harmadik amiben jobb az SGS2, az üzemidő, de itt ki is fújt minden előnye. -
ForRedGlory
félisten
A SIM kiszedő jogos, beleírtam, akksira visszatérve, természetesen a legfrissebb hivatalos HTC rom volt fent. Látom nem jött át miért cseréltem le a Sense-t. A számomra nagyon fontos app rendezhetőség és eltüntethetőség nincs benne... Nem azt írtam, hogy azért váltottam, mert gyorsabb, hanem mert használhatóbb... nálam a csicsánál fontosabb az, hogy mindent az igényeimre szabhassak.
A hozzászólásod többi részét inkább nem kommentálom, direkt a cikk harmadik mondatába beleírtam, hogy szubjektív...
(#45) NathanCullen: A HTC One X jobb, mint az SGS2, de könyörgöm, nem értitek, hogy ez két telefont összehasonlító cikk, és ami benne van az erre van levetítve?
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Azért azt nem gondoltam, lol, hogy ennyire nem fog átjönni, amit írni akarok.
"Amivel nem értek egyet, a sense meg a tw összehasonlítás de ezt az #5-ben mondták már."
Leírtam, hogy a Sense szép, és összeszedett. Aztán leírtam, hogy a TW nem olyan szép, de használhatóbb, mert
- ad1, vannak gyors gombok a redőnyök (felejtsük el a widgetet, mert tény hogy ki lehet tenni, de helyet foglal, nem elegáns Nekem)
- ad2., az appokat nem lehet rendezni értelmes módon, nem lehet eltüntetni. Így pedig nézhetem pl a beautiful widget app-ot az app drwaerben, miközben életemben nem fogok rákattintani, hiszen a képernyőről teszem fel a widgetet, Amennyiben 10 ilyen app van, akkor kurva idegesítő átlapozni mindent.
Ebből és abból hogy szubjektív a cikk, az következik, hogy a a TW nekem használhatóbb. NEM szebb, de használhatóbb."Az sgs2 anyagminősége lehet, hogy egy sgs1 után jó, de egyébként nagyon gyenge, itt bizony nem szimplán jobb a HTC, hanem köröket ver rá."
Írtam, hogy a HTC sokkal jobb, de aki azt mondja hogy az SGS2 összerakása és anyagminősége rossz, az minimum elfogult..."Optimalizálásban sem értek egyet, ahogy dr. Kind írta, ez Android, így pici akadások mindig is lesznek (bár ha csak a lapozásnál kevés a 35fps, arra ugye van megoldás."
Apróbb szépséghiba, hogy ez nem 35FPS, vagy ha annyi, akkor sokszor leesik ~25-re.Nem volt semmilyen összehasonlítás főzött romos SGS2-vel. Szerintem pont leírtam, hogy a HTC sebességben gyorsabb (out of box), az meg egy mellégvágány volt a főzött rommal. Azt is leírtam, hogy HOX-on főzött rommal rendesen begyorsul a telefon. Nem értem hol a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Köszi
Azért megnéztem volna azt az sgs2vsszifonnégy cikket. Ott lett volna csak fikaAmúgy van még egy hiba, ami bár engen nem érint, de mást már lehet... Ez a facebook és twitter integráció. Alapból benne van a Sense-ben, ergó, ha nem kell sem tudod törölni az appokat. Hiába próbálod meg, kiröhög a Market/HTC duó. Ezt azért nem írtam le, mert engem nem zavar, bár a twittert nem használom.
Egyébként meg kijött egy új gyári rom HOX-hoz, ami a Sense lapozásakor fellépő akadást nem szünteti meg, de a programok 90%-a tökéletesen smooth lesz, olyanok, ami SGS2-n (meg eddig HOX-on) sem voltak.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Innen a következő 2 perc. Ha azt mondod ez így jó, akkor majd ha ki is próbálod megváltozik a véleményed. Nem, nem a tizedmásodperces villanás, hanem pl amikor tördel, teljesen eltolja, kiigazítja balra a tartalmat, és így mindig utána kell keresni szemmel, hogy honnan indul a szöveg. Viszont nem fogom ezt agyon magyarázni olyannak, aki nem is látta még élőben. No Offense.
(#173) Dr.Anonymus: Köszi
A plusz töltő nekem KELL, mert melóba is tölteném a telefont, és ha egy kábelem van, és mondjuk ott felejtem, este nézhetek, hogy reggel mire ébredek, mert lemerült. 150k-s telefon, ne spórolják ki. A böngészőre visszatérve, amit Youri-nak is linkeltem, az a gond, nem az hogy tördel. Mellesleg Samsung Galaxy S 2 is tördel. Más algoritmussal teszi ezt, de jól tördel.[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Drenadar #177 üzenetére
Persze, hosszú a kábel: 1m... ez nehogy már hosszú legyen... Tedd fel töltőre, amit feltételezem nem ágyon tartasz, hanem földön/falban, és utána használd a telefont ágyban fekve. Úton-útfélen azt kell figyelned, mikor szakad ki az USB-ből, mert 0 (nulla) mozgástered van a rövid kábel miatt. Bár biztos bennem van a hiba.
"Nem értem a kikapcsolási problémádat. Te a BKV-n akarod bekapcsolni? Minek? lemerült? Akkor régen rossz nem nagyon fogod tudni használni.. vagy csak a gombot nem találod el hogy magát a kijelző életre kelljen? Itt jön be ez a hülye megalomán őrület, minek ekkora teló? Aki sokat utazgat és ezen aar filmezni oké... de amúgy?"
Ez inkább no komment,,, bekapcsolás alatt nem azt értem, hogy a telefont bekapcsolom, hanem hogy feloldom a képernyőt. A többire tényleg no komment inkább...
(#181) Dr.Anonymus: Ez tény, de eddig pozitív a HTC fejlesztők munkatempója. Amióta megvettem, két frissítés jött ki. Az első nem hozott lényegi változást szerintem, de a tegnapitól sokat gyorsult a készülék, mivel már nem bugos a force GPU render. A böngésző is kicsit mintha jobb lenne, de még csiszolhatják. Azt várom már, hogy mikor lépi már át a Chrome böngésző a béta fázisát, mert az porba fogja alázni az összese. Annyival jobb, hogy még azt is el tudom képzelni, a gyártók fogják és beleteszik majd, nem fejlesztenek saját böngészőt.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz hülyegyerek #183 üzenetére
Ja, meg nem olyan vastag és hajlékonyabb. Hagyjuk a témát. Egyébként neked is leírom, a cikk SZUBJEKTÍV véleményt alkot meg.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Te totál kész vagy, egyáltalán gondolkozol is, mielőtt leírod a hülyeségeid?
"Igen, meg az olyan kifogások, mint "a nem használt alkalmazásokat nem lehet eltüntetni", dehogynem: törölni kell őket, és akkor nem zavarnak."
Kérlek meséld el, hogy oldható meg a következő. Használom a "Beautiful Widget"-et, érted WIDGET! ASZTALON használandó... feltelepítem, és bemászik az appok közé, én a WIDGETET használni szeretném, mégis hogy használjam, ha közben törlöm? LOL, inkább ne írj kérlek...
Vagy tudod mit? Meséld el kérlek, hogy mit csináljak a következő alkalmazásokkal a Senseben, mert NEM KELL: 7Digital, Camera (Facebook verzió), Car, Clock, Downloads, Flashlight, Friend Stream, Google+, HTC Hub, Mirror (lol ekkore parasztvakítást, frontkamerát aktiválja), Movie Editor, PDF Viewer, Stocks, T-Mobile, TuneIn Radio (mert megvan a PRO.... de mivel eltüntethetetlen, egymás mellett van a két ikon, juhú), Twitter, Útmutató, Voice Recorder, Watch (hazánkban nem elérhető, de folyamatosan bámulhatom),
Direkt vettem vastagra, ha ebből nem esik le, akkor rendkívül sajnálom, de hanyagold a velem folytatott további "építő jelegű" beszólásod, mert értelmeset még nem írtál."Ezen felül van három fül az alkalmazáslistánál: összes, gyakori és letöltött alkalmazások, nem tudom hány kéne még neki."
Látom nem érted, olvass vissza, szerintem egyedül Te vagy, aki nem képes felfogni...
"Ezen felül van három fül az alkalmazáslistánál: összes, gyakori és letöltött alkalmazások, nem tudom hány kéne még neki."
Te tényleg nem érted, nem bántam meg a váltást, sőt örülök neki, de hitegesd magad abban a tudatban, hogy megbántam...
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz hallerlaller #265 üzenetére
Merre?
-
ForRedGlory
félisten
válasz hallerlaller #271 üzenetére
Ja értem, részmegoldásnak jó a gyárit tudom tiltani vele, az tény.
-
ForRedGlory
félisten
válasz [O]-[C]-[B] #279 üzenetére
Sorold, hol lattam jobbnak a S2-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10