Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemos
tag
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a válaszát!
Megnézzük, mondta a srác hogy ad hozzá powerblank-ot vagy mit meg hogy az akkumulátort kb 5-6k-ért ki lehet cserélni.
Igaz vagy lehetséges ez ? -
Daemos
tag
Sziasztok.
Végül megvettük a telcsit, most teszteljük az akkumulátorát hogy mennyire bírja!
Viszont szoftver frissítésben a segítségetekre lenne szükségem!
A telefonon belül a Beállítások/Névjegy alatt nem találom a frissítési opciót :S
A telcsin még a Sense4-es verzió fut és szeretnénk feltenni rá a legújabb romot.Valaki segítene benne hogy hogy tudnánk felfrissíteni akár Pc vagy Telcsi(OTA)-n keresztül ?
Köszönöm előre is!
-
kirkri
addikt
válasz Daemos #36805 üzenetére
Nem az OLX-en vetted véletlenül?
Láttam ott ma egy One X-et, aminél csodálkoztam is, hogy miért van rajta régi szoftververzió.Pedig a leírt helyen ott kellene lennie a szoftverfrissítésnek a legelső menüpontban.
Sanszos, hogy ezen nem a gyári ROM van rajta. Tudnál nézni egy pontos szoftververziót?[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
Sera26
aktív tag
válasz dvdbackuper #36809 üzenetére
Azt nem tudom, hogy az ebayen kapható tekercsek közül melyik férne bele.
Találtam mindenféle Samsunghoz és létezik univerzális is.Bár az sem biztos bele mernék-e kezdeni.
-
-
Daemos
tag
Hali.
A tesómnak (nem rég írtam fent hogy meríti az akksiját nagyon a teló) az egyik Battery monitor ezt hozta ki:
Annyit már tudunk hogy főzött rom van rajta , de nem tudjuk hogy ez a folyamat terhelné annyira hogy emiatt merül esetleg az akkumulátora a telcsinek...Ha valaki tud segítsen plz.
Köszönöm. -
Daemos
tag
A recoveryt a telefon recoveryjéből telepítsem fel ? (előtte rá másolom a telcsire)
A többit meg a Flash Boot 33x -es fájlon belül lévő progival?
(korábban S2-es telcsim volt és flasheltem párszor de itt nem tudom milyen lépések vannak)
A telcsi CID száma: HTC__032
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz Daemos #36815 üzenetére
A letöltött recovery-t tedd a boot.img fájlt is tartalmazó, kitömörített mappába, telepítsd a HTC drivereket és csatlakoztasd a telefont, majd kapcsold ki, aztán a bekapcsoló és a hangerő lefelé gomb folyamatos nyomva tartásával lépj be a bootloaderbe, ami egy fehér képernyő, aztán navigálj a parancssorból ugyanebbe a mappába, majd add ki az alábbi parancsot a recovery flash-eléséhez.
fastboot flash recovery recovery-fájl-neve.img
Ezt követően futtasd az install-boot-windows.bat-ot, ami felrakja a boot.img fájlt is, így már csak a ROM flash-elése van hátra a recovery-ből, amibe a bootloader-ből tudsz belépni, a hangerő gombbal való kiválasztás után, ha lenyomod a bekapcsoló gombot.
Ha netán nem működne az érintés a recovery-be lépéskor, akkor próbáld meg egy régebbi recovery felrakásával (pl. ezzel), de megpróbálhatod ezt is felrakni, mert ez a legfrissebb, ami az előbbi oldalon nincs fenn, de nem garantált, hogy tudod vele flash-elni a ROM-ot, viszont jobban jársz ezzel és nyugodtan meg is próbálhatod, mert ez már támogatja a KitKat ROM-okat is, ha netán később fel szeretnél rakni például egy Cyanogen verziót.
[ Szerkesztve ]
-
kerdig
csendes tag
Áldom az eszem, hogy a betört kijelzőm helyett anno kirkri fórumtárssal gyári kijelzőt rakattam be (még egyszer köszi). Mivel kezdett az is sárgulni a töltőcsati vonalában és 40% alatt időnként újraindulgatott, ezért beadtam a szervízbe augusztusban. Szoftverfrissítéssel "orvosolták" a hibákat. Mivel október 5-én lejárt a garanciája így okt 1-én beadtam, hogy most próbálják meg is csinálni és mivel az előző szervízlapon az szerepelt, hogy a kötelező teszteken nem találtak hibát, így most írtam nekik egy A4-es lapnyi tapasztalatot, hogy melyik hibát hogy találják meg. Az eredmény, hogy on-line nézve fődarabcserét végeztek és visszaküldték a telefont. Értementem és a fődarabcsere azt eredményezte, hogy egy One Max-ot kaptam helyette, így búcsúzom és köszönöm a sok infót és segítséget amit itt kaptam!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 5s plus
-
Daemos
tag
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni hogy van valaki aki Nyíregyháza vagy környékén lakik mert a szoftverezéssel nem boldogulok Akárhogy nyálazom a leírásokat meg amit korábban "ferob" kolléga írt de nem tudom megcsinálni
Ha valaki itt lenne nem messze és elvállalná azt nagyon megköszönném!Üdv
Daem -
APkerdezi
újonc
Sziasztok,
Utolsó mentsvárként Hozzátok fordulok. Kívülre kerültem a comp.tech és a mobil világ fejlődésének követéséből. Felhasználó azért maradtam. Jelenleg egy agyhalott HTC One S -ből szeretnék kiszedni, amit majd két év alatt beletettem. Váratlanul "döglött" be. Már, ha csak az eredményt nézzük és nem azt, hogy kétszer fogott talajt...de igazán. Mindkétszer kijelző repedés. A másodikat már azzal jutalmazta a "Tervező", hogy folyamatosan próbált elindulni. Egy pici vibromotor működés, majd nem megy tovább a folyamat...és újból próbálkozás...és így tovább, amíg le nem merült. Tölteni nem tudom, mert ugyan a startolási kísérletkor felvillan a töltés visszajelző LED, de csak 1 másodpercre. És kialszik, mert indul újra ciklus.
Azonos cipőben vagyok azokkal, akiknek már nem maga a telefon a lényeg...hanem amit magával vitt a hypertérbe. És szeretnék azok közé is tartozni, akiknek a Ti segítségetekkel sikerült visszakapni az értékes adatokat.
Kihez fordulhatok?
Köszönöm előre is.
Pítőr
-
Jamesch
tag
Hello
Sajna ma nagyjából meghalt a telóm. Töltőn volt kb 14%al és mikor 2 óra mulva lehuztam 4%ot irt. Mindenféle kábel és töltőcserebere után rájöttem hogy nem vesz fel töltést (LED ki se gyullad) ellenben az usb aljzatot ahova dugva volt megölte (USBvel is rendelkező hálózati hosszabító). Ha powerbankot dugok rá akkor az utána nem kapcsolható be amíg rá nem dugom a saját töltőjére.
Egyébként be tudom kapcsolni, de mivel kb 2%on van az akksi azonnal kiis kapcsol.
Megpróbálnám kicserélni az akksit, ha nincs esetleg más ötlet, korábbi hasonló tapsztalat.
Tudtok itthon boltot, bármit ahol van készleten akksijuk és esetleg ki is cserélik? Ez gondolom nem túl drága , tehát ha nem is az a baj egy próbát megérhet.Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
ferob
őstag
válasz Jamesch #36821 üzenetére
Ha nem világít a LED, amikor tölteni akarod, akkor nem az akkumulátor a rossz, szóval ennek a cseréjével kár is próbálkozni, főleg úgy, hogy nem csak lekapcsolt a telefon, hanem szimplán lemerült, mert nem tudott felvenni áramot.
Ennek ellenére, ha mindenképp ki akarod cserélni, akkor elmondom, hogy jelenleg szerintem nincs olyan GSM bolt, ahol szépen szét tudnak szedni egy ilyen telefon, valamint akkor még az sincs garantálva, hogy valóban jó akksit tesznek bele, mivel ez nem egy olyan alkatrész, amit csak úgy valaki levesz a polcról.Valószínűleg egy alaplapi hibával állsz szemben, amivel sokat nem tudsz kezdeni, mert bár arról nem írtál, hogy gyári ROM van-e a telefonon, de feltételezem, hogy az van, ahogyan azt is, hogy garancia sincs a készülékre az előző hozzászólásaid alapján, mivel nem ebbe a régióba szánt darabról van szó, szóval marad az, hogy esetleg valaki megnézi a készüléket neked, de nem látni, hogy melyik településen élsz, viszont amennyiben nem gond Budapest környéke, akkor keresd meg őt, mert szerintem szívesen ránéz és még akkumulátort is cserél neked, ha megrendeled azt pl. eBay-ről és meg is tudtok egyezni, de én a helyedben nem remélnék az új akkumulátortól megoldást.
-
Jamesch
tag
Kösz a választ
ViperX ROMot tettem fel rá néhány napja. Számít ez valamit?
Alaplapcsere járható út lehet? Látom hogy van ebayen, de az nem tudom mennyire tuti. Rendelt/használt már vki ilyent?Egyébként a 3-4 ezer forintos akksik ebayen valóban eredetiek lehetnek? One X+ akksit használható végülis?
Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
ferob
őstag
válasz Jamesch #36823 üzenetére
Ha nem gyári ROM van a telefonon, akkor minden furcsa hibánál az a legcélszerűbb, ha vissza van állítva minden az eredeti állapotába, hogy jelentkezik-e úgy a probléma, de a te esetedben ez jelenleg nem oldható meg.
Az akkumulátort meg lehet venni 5 ezer forint körül, de az ára némileg eltérő lehet attól függően, hogy honnan vagy kitől veszed.
Használható az olyan akksi is, de abból valóban olyat nehezebb rendelni, mert sokszor előfordul, hogy csak a simához valót küldik, de nézz körül és keress egy megbízható eladót. -
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Szeretnék a One X-emhez szilikon tokot vásárolni. Ebay-en nézelődtem, de nem tudom, hogy tartósság szempontjából milyet érdemes, melyikek a jó, használhatóak?
Mik a tapasztalatok?
Köszönöm!
-
Jani1970
csendes tag
Sziasztok!
Most frissítettem a HOX-omat! Ujra telepítettem minden progit, köztük az IGO-t is.Szepen működik is, de van ey kis problémám,nem lett teljes képernyős, az alsó értesítési sáv( menű sáv) megmaradt, látni azt a márom kis pöttyöt! Ezt hogy lehet eltüntetni? Több program futtatásánál is megjelenik, pl az opera mini alatt is. Segítségeket előre is köszönöm! -
Emilchen
tag
A telóval készített képről lehet a boltban rendes hagyományos fényképet csináltatni?
-
ferob
őstag
válasz Emilchen #36833 üzenetére
Mivel a telefonnak belső memóriája van, ahova a képek is mentésre kerülnek, ezért a telefonból nem tudsz odaadni semmit.
Felmásolod a telefonról a gépre a nyomtatni kívánt képeket, majd azokat egy pendrive-ra rakva elviszed és személyesen átadod kidolgozásra, vagy feltöltöd az adott cég honlapján keresztül a képeket és megrendeled a kidolgozást az interneten át, ha ilyenre van lehetőség náluk. -
Daemos
tag
Sziasztok!
Megoldodott a Htc one X tellefonon az osszes problema hala "Kirkri" forum tarsnak koszonhetoen!
Segitett ujra szoftverezni es ellatott szakmai tanacsokkal a jovot illetoen nezve! (Wifi-jel erosseg, melegedes problemak...stb)
Itt is szeretnem neked megkoszonni tovabbi forumtarsak elott hogy ha segitseg kell, akkor lehet szamitani rad!Koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
Wikoo
aktív tag
Kedves kirkri fórumtársnak köszönettel tartozom, one x em törött kijelzője helyett szerzett nekem új kijelzőt, és azt szakszerűen be is szerelte, sőt mi több, kevesebb mint 20p et vártam az egészre. Ha valakinek hasonló problémája van, csak ajánlani tudom!
[ Szerkesztve ]
Békesség, boldogság! x)
-
v1kt0hr
tag
Szevasztok! valaki pár mondatban össze tudná foglalni a HTC One X (32gb) -ról alkotott véleményét? mennyire támogatott a soc benne, mik a hibái, mit kell tudni vásárlás előtt, játékokat elbírja-e stb..
Nem szeretnék több ezer kommentet végignyálazni
Segitséget előre is köszönöm!Lenovo y510p, OnePlus 6
-
w.miki
veterán
Ismerősöm frissítette HTC One X telefonját, és most nincs rajta magyar nyelv
Hogyan lehetne visszavarázsolni?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
válasz w.miki #36844 üzenetére
viszont a pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION parancs úgy tűnik működött
most már törölhetem is a MoreLocale-t, vagy hagyjam?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
KTibxx
aktív tag
Helló!
Segítségre lenne szükségem, nekem még nincs saját One x-em.Jelenleg hivatalosan frissített 4.2.2 , Sense5-el van a nálam lévő One x+-on. Vissza szeretném tenni a Sense4-et . Valahogy megoldható ez?
Vagy akár a régebbi romot ami a Sense4-et tartalmazza vissza lehet tenni "büntetlenül" ?
/én Note2-t használok, ott a hivatalos frissítés után már nincs visszaút ezért kérdem/Nagyon köszönöm
-
ferob
őstag
válasz KTibxx #36849 üzenetére
Nem tudom, hogy mit jelent nálad az, hogy büntetlenül, de az biztos, hogy mivel S-OFF állapotú a készülék, ezért vissza lehetne rá rakni egy RUU-val, de nincs értelme, mert folyamat azzal zaklatna, hogy frissítsd és egyszerűbb inkább egy custom ROM-ot feltenni, de ebből szinte sehol nem fogsz találni ilyen régi verziót.
Bár most némileg szerencséd van, mert én találtam neked egyet, ami még 4.1.1 és Sense 4+, konkrétan ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest