Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz Bambalazs #2250 üzenetére
Olvastam, persze, de szerintem nálam a fordítottja lesz, 800mhz-et fogok megcélozni. Ezzel jelenleg sincs gondom, volt, h 768mhz-en használtam.
Kézzel szoktam időnként gyepálni a felesleges dolgokat. Mondjuk nem vagyok egy power user, lényegében jó volt nekem a buta telefon is, de bicajozáshoz jól jön a tékép, meg a gps trekking. A többi a szokásos, levelezés, meg apróságok, böngészni csak nagyon vész esetén, mert a 3.7" az nekem szenvedés. Nagyobb telót meg nem akarok, mert vacak cipelni.
Akkut én úgy használom, h 60-40% között, azaz 3.95V-ig töltöm, és 3.75V körülig sütöm ki. Ez nekem elég 1 napra, és ilyen felhasználás mellett 3000 ciklust legalább bír.
-
Bambalazs
senior tag
válasz ncc1701 #2253 üzenetére
Használd az én sorrendemet, mert legelőször magam is szívtam vele, nem akart bebootolni. Ez a sorrend tuti jó.
ROM-ból a Maxwen féle CM10-et használd. Lloir tovább hegesztett a ROM-on, de közben elszaródott a telefonja, így a nem stabil maradt meg, minden One V tevékenységét abbahagyta. Szám szerint a negyedik One V-je ment tönkre és ezt végül már jelnek vette.
Maxwen a kernelt folyamatosan fejleszi, egy-két funkcióval bővíti mindig,annak ellenére, hogy már régóta One X+ telefonra fejleszt.[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
Na, már nem lehet szerkesztenem. Innen azt lehet letölteni, nyilván.
-
ncc1701
veterán
Na leltem még egy jó kis videót is. Menni fog, úgy érzem.
-
ncc1701
veterán
Még egy kérdés. Azt írtad, h csak toolkittel bootoljak recoverybe flashelés után. Miért? Gombokkal is ugyanazt lehet megcsinálni. Vagy ha ilyenkor elindul véletlen simán, akkor lesz belőle tégla?
-
ncc1701
veterán
Kész. Kár volt tőle fosni. :Đ
-
ncc1701
veterán
Ebbe egy csomó mindent beletettek, amit a gyári rom alatt csak kiegészítő progikkal tudtam megoldani. Bokámat lefosom. Smartassv2-re belőttem, proci órajelét visszavettem 806mhz-re, és sehol egy röccenés, villámgyors. Állat. Legalább olyan gyors, mint a kollega 3 napos desire x-e, csak abban van 2 mag, és 768M ram. Döbbenet, h mennyit számít az optimalizálás.
-
ncc1701
veterán
CM10-el szokott vki mobilparkolni? Egyszerűen nem tudok felhívni egy parkoló óra számot, plö: 0680983062. Próbáltam úgy is, h +3680983062.
-
ncc1701
veterán
Előző amúgy nem annyira fontos, mert megy esemesben is.
De még vmi: van plö a llama című progi. Eddíg a jobb oldali lennti gombbal tudam előhívni a settingset. Most vmi google lófaszság jön be. Hová került ez a gomb cm10-ben? -
ncc1701
veterán
Mester úr, olyanra tudsz megoldást, h nem tudok csengőhangot választani?
Csak phone ringtone unknown ringtone szöveg van. SD kártyáról már letöröltem a ringtones, notifications, alarms könyvtárakat, ezek már csak a /system/media/audio alatt léteznek. A hangot ki tudom választani, le is játssza 1x, mikor le ok-zom, de utána unknown ringtone. Wtf lehet ez? Próbáltam sd kártyáról is, de ugyanez. Gúgli meg sokat nem segített. -
ncc1701
veterán
-
ncc1701
veterán
Gúglin nem lelem, hogyan lehet beállíani, h küldje a telefon számomat hívásnál?
-
ncc1701
veterán
Bakker. Fordítottjára rákerestem: hogyan lehet letiltani.
"Go to Phone app > menu button > settings> additional settings > caller id"
-
ncc1701
veterán
Notification led villogást be lehet neki állítani elmulasztott hívásra?
-
Bambalazs
senior tag
válasz ncc1701 #2272 üzenetére
Van kifejezetten erre egy fizetős program a Play Store-ban: azt hiszem ez az
-
ncc1701
veterán
válasz Bambalazs #2273 üzenetére
Nemá, pont ezt nem tudja a rom?
Egyébként zseniális ez a cucc, hihetetlen gyors, alig eszi az akkut, már a 2. este, h 1%-ot esik a töltése, döbbenet. Tegnap vettem észre pucolás közben, h az alsó 3 gombbal is fel lehet ébreszteni, nem kell a bekapcsoló gombot nyomkodni. Ez igen okos ötlet.
Callrecorder is tökéletesen működik, plusz van egy beépített dsp benne, ott felhúztam az 1-3khz közötti hangsávot, hátha picit hangosabb lesz a telóbeszéd.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
Na, villog a ledje, csak egy idő után abbahagyja. A kollegának stock desire x-e van, az meg olyan appot keres, ami x idő után kikapcsolja a led villogását.
-
khalid98
tag
Egy kérdés , mert van az, hogy ha be állítom hogy max 3 feladat legyen a háttérben akkor egy idő után visszaállítja ???? Köszi!
Elérhetők vagyunk: Google, Facebook, Email: info@elises.hu, mobiltelefon alkatrészek, tartozékok
-
khalid98
tag
na azthiszem megrootolom...
Elérhetők vagyunk: Google, Facebook, Email: info@elises.hu, mobiltelefon alkatrészek, tartozékok
-
LallerHUN
tag
Sziasztok!
Nem rég jött elő a telefonomon egy olyan hiba, hogy mikor aktív a képernyő akkor magától kattintgat összevissza és ilyenkor van hogy random hív embereket vagy a widgeteket pakolgatja, programokat nyitogat stb. ...... és ilyenkor az alsó három érintő gomb se reagál.....
Itt egy video a hibárol.....
Ma elvittem a t-mobile.hoz mert garis, hogy csinálják meg, remélem hamar kész lesz és nem kell két hetet várnom rá....
Még arra is kíváncsi leszek, hogy észre veszik-e hogy újra zárt a bootloader Mert ha igen, akkor lehet megszívtam.... :/
-
ncc1701
veterán
válasz khalid98 #2279 üzenetére
Rootolva is szar. Javaslok egy CM10-et, kegyetlen jó.
Most felpakoltam 1200Mhz-re, kíváncsi vagyok, mennyire eszi jobban az akkut, mint az előző 768Mhz-en. Sokat nem nyomkodom, az idő nagy részében úgyis 245Mhz-en ketyeg. De pattog ez a jellybean, mint kecskeszar a deszkán.
-
ncc1701
veterán
Ja. Van egy megvett appom, amit szeretnék a havernak odaadni. Hová teszi a rendszer ezeket az apk fájlokat?
-
ncc1701
veterán
válasz Winchester95 #2285 üzenetére
CM10, én csak 1 hete használom, de sajnálom, h nem régebben tettem fel. Olvass vissza, más is használ ilyet, sokkal régebben. Sebességben kb. pariban van most a telóm a kollega desire x-ével, ami ugye 2mag, 768M RAM, csak ugye stock ics htc rom, sense fékezőernyővel.
[ Szerkesztve ]
-
Bambalazs
senior tag
válasz ncc1701 #2283 üzenetére
Nem veszítesz vele semmit, csak jobb lesz. 1200 MHz-en is ugyanakkora a feszültség.
BetterBatteryStats szerint a 98%-ról 75%-ra merült akksi során a processzor fázis eloszlások a következők:
- 245 MHz: 17,7%
- 368 MHz: 0,7%
- 768 MHz: 0,9%
- 806 MHz: 0,5%
- 1024 MHz: 0,3%
- 1200 MHz: 2 %
- Deep Sleep: 77,8% -
ncc1701
veterán
válasz Bambalazs #2289 üzenetére
Igen, én is azért állítottam most 1200mhz-re, mert ugyanakkora feszejt kap a proci, mint 1ghz-es gyári órajelen, azaz csak 20%-al fogyaszt többet. De mivel állandóan leskálázza, amikor csak teheti, még lehet, h abszolút nem is eszik többet, mert annyival hamarabb is végezhet az adott feladattal. Mindenesetre a 768Mhz, és az 1.2Ghz között durván érezhető a különbség. És már 768Mhz-en is gyorsabb, mint a gyári ics-el.
-
khalid98
tag
válasz ncc1701 #2283 üzenetére
Úgy is értettem hogy rootolom és felrakok egy customot, pl. a cm-ek jók, volt desire-m is, ott is a cm volt a legjobb, még a 4.2 is tökéletesen mehetett volna rajta ha nem adom el 4.2-vel már a fényképező nem műkődött valami jól, legalábbis a videófelvétel részen.. Meg hát egy- két cucc ki volt véve mint pl a butter...
-
khalid98
tag
-
ncc1701
veterán
Ja, ugyanaz a Qualcomm MSM8255 Snapdragon proci van mindben.
-
ncc1701
veterán
válasz khalid98 #2295 üzenetére
Nagyon gyors teló lett belőle. Megnyomom az sms gombot, és rögtön ott van. Hívás gombot, az is. Ha kontaktot akarok hozzáadni, az is. Stock ics volt, h annyit homokórázott ilyenkor, h 2x lesleepelt a telefon. Ha ezzel hozzák ki gyárilag, akkor jóval többen vették volna meg.
Most 1.2ghz-en kegyek, vmi 16% memória tömörítéssel, mindíg van vagy 90-110M ram szabadon. Marha jó. Persze számításigényes proginál kijön az egyetlen mag egy kétmagos telefonhoz képest, de ezzel tényleg nem lehet mit tenni. Ezzel a cm10-el legalább az alap funkciók tökéletesen működnek, abszolút elégedett vagyok jelenleg vele. Nagy hiba volt egy félkész szart kiadniuk.
-
khalid98
tag
válasz ncc1701 #2296 üzenetére
ja de hát új sorozat volt és akkor nehogymár a GB-t rakják rá... akkor meg azért nem veszi meg senki, de ha a sense-t leveszik róla, és nem heréltet kap akkor máris jobb :S Szerintem majd vasárnap megcsinálom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest