Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bambalazs
senior tag
Nem tudom hol láttátok, de mindenhol azt írják, hogy Gorilla Glass borítású a kijelző.
-
Bambalazs
senior tag
válasz Gergőke88 #160 üzenetére
Persze, és Windowsnál is jó az alapértelmezett böngésző (kedves barátunk, az Internet Explorer). Ugyanúgy, mint iOS-nél a Safari...
Nem, a gyári böngészők sohasem jók! IE elavult, máshonnan közelíti meg a dolgokat, iOS Safariból meg egyszerűen hiányoznak az értelmes dolgok, pl fullscreen, dropbox import/export, letöltésvezérlés, offline mód, stb... Ugyanez érvényes az Android gyári böngészőjére is abban a tekintetből, hogy lassú és akad. -
Bambalazs
senior tag
Ma a buszon láttam egy srácot, aki próbált lazának tűnni egy One V-vel. Olyan laza volt, majdnem szétesett (napszemüveg strandpapucs befigyelt). Mondanom se kell gyári böngészőből facebookozott (app nem gyorsabb?), illetve stock sense háttér... hardcore user ftw
-
Bambalazs
senior tag
SLCD2 gyártási hiba lehet, mert ugyanez jelentkezik néhány One X tulajnál is.
-
Bambalazs
senior tag
Valaki lenne olyan jófej és kipróbálná a t-mobile-os One V-je működik-e telenoros sim kártyával? Motorolából kiindulva kiváncsi vagyok, mert telenornál kártyásan 80e ft, t-nél 72e ft, ami nagyon nem mindegy.
-
Bambalazs
senior tag
Amint meglesz a telefonom belevágok egy Class 10-es karit az biztos. 16 vagy 32 GB.
-
Bambalazs
senior tag
-
Bambalazs
senior tag
válasz XLazyMonkeyX #349 üzenetére
Ne haragudj, de ez hülyeség. A class száma az adatátviteli sebességet jelöli, 4-es esetén 4 MB/s, 10-es esetén 10 MB/s. Eléggé észrevehető a különbség. A 10-es olyan, mintha egy jobb pendrive-ra írna az ember, olyan gyors. iPonban egész jó áron, 6-ért lehet kapni 16GB-osat.
-
Bambalazs
senior tag
Hmm. Ez érdekes. Köszi! Akkor inkább Class 6-os, mert mire felmásolsz gépről kártyára egy filmet beleőszülsz - class 2-4 esetén.
[ Szerkesztve ]
-
Bambalazs
senior tag
válasz Real Ghoost #394 üzenetére
de, a Sony-val fél méterről kapufa
-
Bambalazs
senior tag
Egy félig off kérdésem lenne a One V tulajokhoz: a fejlesztői beállításokban van arra mód, hogy a multitask menünél a bezárt programokat tényleg 'kill'-elje? Ergo értelmét nyerje a bezárás funkció... Egy videóban láttam, hogy ez nem alapértelmezett, azért kérdezem.
-
Bambalazs
senior tag
válasz Real Ghoost #456 üzenetére
köszi
-
Bambalazs
senior tag
Szerintem mindenképp gyártási hiba lehet, kifogtatok egy rossz szériát: http://www.youtube.com/watch?v=as30Fat7W1Y - ekkora eltérés nagyon meglepő.
Még jó, hogy július környékén fogom megvenni, addigra biztos új szállítmány jön.[ Szerkesztve ]
-
Bambalazs
senior tag
válasz monti0222w #492 üzenetére
Tudom és nagyon örülök neki. Nem kell az a sok felesleges animáció!
-
Bambalazs
senior tag
Android 4.0-nak a minimális követelménye 256 MB RAM, ARMv7 architektúra és megfelelő GPU. Vegyük alapul, hogy az HTC legalább 1 évig támogatja a közép és felső kategóriás telefonjait. Ebből kiindulva a One V biztosan meg fogja kapni a Jelly Bean frissítést, ha lesz. Sense 4.5 megjelenést őszre teszem, de azt is biztosan megkapja.
-
Bambalazs
senior tag
A One sorozat mindegyik tagja megkapta ezt a védelmet. Corning weboldalát még nem frissítették, sok más új telefon sem szerepel rajta. Ha a One V nem kapott GG-t, akkor a One X sem, ami alapfelszereltség minden telefonnál 2012-ben.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_devices_with_Gorilla_Glass
[ Szerkesztve ]
-
Bambalazs
senior tag
Miért nem próbálgatod ki magad hogy működnek a dolgok? Elrontani nem tudod a hívást, vagy zenelejátszás közben kihúzod a jack dugót...
-
Bambalazs
senior tag
Türelem az élet ritka.
-
Bambalazs
senior tag
Kérésem lenne a One V tulajokhoz: Megnézné nekem valaki hogy teljesít az Apex Launcher a telefonon? Ez az eddigi legszimpatikusabb és kifejezetten ICS-re készített launcher. Az érdekelne, hogy ennél reboot után mennyi a memória szabad/foglalt aránya, és hogy mennyire hasonlít a stock ics-hez? Az valamiért jobban tetszik még mindig, mint a Sense 4.0. Köszönöm
-
Bambalazs
senior tag
Kezdek örülni, hogy nem tudtam megvenni mikor megjelent. Pedig milyen jó teló lenne ezektől a hibáktól mentesen.
-
Bambalazs
senior tag
Elfogadom, mert mást nem lehet tenni. Igen, műszaki beállítottságú vagyok, csak azt nem tudom felfogni, hogy miért lesz papírnehezék egyik napról a másikra egy telefonból, mikor semmit sem csináltak vele. Ez magas.
Fogyasztói társadalom hátulütője történt velem fél éve, mikor véletlenül hozzápöccintettem az ipad-em szélét egy márványasztalhoz, és a kijelző üveg azonnal berepedt 10 repedéssel. A garanciális termékre azt mondták, hogy nem cserélik az üveget, x % engedménnyel vehetek újat és ezt beszámítják, nem legális úton meg 30-ért cserélik. Anyáztam is rendesen. Szerencsére úgy repedt meg, hogy a tok eltakarja, így megoldva 7e ft-ból.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EAFC 25
- Autós topik
- LEGO klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest