- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
Hát, kb. ennyit olvastam el cikkből : "A tajvani vállalat fényűzés közepette vonulhat a sírba".
Kedves, hogy mindenki úgy temet egy gyártót, hogy az a mai napig nyereséges, hogy ez most kevesebb mint eddig volt, az egy dolog, de soroljuk már fel, melyek azok a gyártók, amik kizárólag telefon gyártásból élnek és nyereséget tudnak felmutatni. Akár egy kicsit is....
A többit meg nem is véleményezném, tömény marhaság, még ha a fényképezőt húzná le, azt el lehetne fogadni, de a fényerőt.... -
ForRedGlory
félisten
Első pont hülyeség, második pontban 1% igazság tartalom azért van, a harmadik pontban is van 1%, de alapvetően baromságokat írkált ez a majom is... kb mint S4 tesztben, aki lehúzta.
(#2301) hurrikan: Ebbe azért ne menjünk bele, mert lásd a linkelt cikket S4-ről... Azt meg sanszos, hogy HTC-s írta.
(#2296) HUTCHDB: Ma estére tuti befejezem, 15 oldal lesz, max 16, de itt már csak regélni kell, nem kell egyéb tetzsteket csinálni, fotókat csinálni
Onnantól nem rajtam múlik, hogy mikor kerül ki, de szerintem hamar. Melóban kicsit gyorsabban dolgozok és itt tudom reszelgetni még kicsit.
-
HUTCHDB
nagyúr
erdemes lesz ezeket a telefonokat kezbe fogni, megnyomkodni.
sorra jonnek a hajmeresztobbnel hajmeresztobb tesztek...
erdemes pl. az s4 topicba benezni, ott is pont az a tema, hogy egy kikerult teszt szerint 10 (azaz tiz) mp. a galeria megnyitasa.
szoval en mar (majd) magamnak fogok hinni...... no + FRG tesztjenek -
BloodRay
veterán
Jézusom, ekkora marhaságokat...
Már nem csak Taiwanon fizet be a Samsung vicces tesztekre/véleményekre?"Az ikonok továbbra is gyermetegek, de a színvilág sem sugallja azt, amit egyébként a készülékház." -> LOL, elgurult a gyógyszere a tesztírónak.
És akkor a TouchWiz-nél mi is a helyzet?? Félreértés ne essék nekem épp Samsungom van, de a gyári launcher-eiktől hánynom kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged