Hirdetés
- Carmageddon 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
Én kipróbálnám úgy is hogy angolra van állítva a készülék! Lehet hülyeség, de kitudja!

-
kdennis
aktív tag
Pont ilyet akartam kérdezni... Nekem a mobilhálózattal volt sok bajom a HOX-nál. Nyaraláskor másnak volt térereje, nekem meg semmi. Munkába menet is 2x megszakad a mobilnetes webrádio. Most hogy eladtam a HOX-ot és a Sony X8 tartalék telefonommal nézem egyszer nem szakad meg a net... Remélem a One ebben is jobb.
-
kdennis
aktív tag
Én vettem 6000-ér egy ilyen HTC fülest és SOKKAL jobban szol mint az a Beats Audio füles, amit ajándékba adtak a One X mellé a Vodafone-ba. El is adtam...
Ja és az hogy a "Beats Audio profil ezzel a Headsettel nem működik együtt" ez hülyeség... ugyanúgy működik vele... -
kdennis
aktív tag
ÉS IGEEENNN!!! Valaki csinált egy diszkó felvételt! Vééégre!
Ultra brutál mikrofon, mostmár tényleg elhiszem hogy jó! Egy picit sem torzít! Tökéletes!
És még a kamera is szépen dolgozik! 
MEGVESZEM!
-
kdennis
aktív tag
Valaki ezzel a frekvencia tesztelő programmal csinálna egy fényképet mit rajzol ki a HTC One? A HTC One X -el csináltam egy audió tesztet Sony-val összehasonlítva, látszik hogy a One X levágja alul felül a frekvenciát. A Sony meg szépen kirajzolja az összes hallható frekit. Nem kell ilyen hang teszt, elég csak az alap zaj amit kirajzol a program.

-
kdennis
aktív tag
Úgy látom már sok embernek van One

Mikor csinál valaki egy hasonló tesztet?

-
kdennis
aktív tag
-
kdennis
aktív tag
Ha meglesz a One-om csinálok egy ilyet megígérem! Most One X-em van és egy Sony-val hasonlitottam össze és rohadtul idegesít az eredmény!
Ezért is akarok cserélni! -
kdennis
aktív tag
válasz
Burt1793
üzenetére
Itt is eléggé ordít a zene, de eddig nem találtam még olyan videot ahol torzitott volna a One felvétele.
Itt még egy ilyen eufórikus állapotban lévő (szerintem nem pici) ember üvöltő rángatózása közben is viszonylag szépen dolgozik az OIS. A hangja meg brutális... torzitás nélkül a frekvenciák a helyén vannak..
KONCERT1Itt néha belenyul a mikrofonba a csávó
KONCERT2 -
kdennis
aktív tag
Ezt küldöm a Samsung fanoknak! Jó 'szar' a HTC tényleg!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

És csak irigykedek hogy ott már van 4G... itt kukutyinba Békés megyében még várni kell rá! 

Ezért is akarok cserélni!