Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz exlepra #6462 üzenetére
Szia.
Nekem azt mondták a Photohall-ban, hogy az enyém volt az utolsó darab a hálózatukban (Debrecenből hozták vissza ^^).
220 V nincs, Speedshop nincs, GSM Line nincs, XXL GSM nincs, GSM Takács-ról nincs infóm, Extreme Digital nagy arccal bejelentette, hogy hivatalos HTC kereskedők,oszt szart nem lehet náluk venni, nemhogy HTC eszközöket (lehet hogy neten van, de pl. a Mammutban rohadtul nem volt egy darab sem kiállítva). Rálátok a CHS raktárára (mint nagyker), ott sincs egy darab sem.
Telenor-ban talán van Törökbálinton, de nem biztos - ráadsául kártyafüggő, Voda-nál a többiek elmondása alapján már nincs, T-Mobile-ról nincs infóm.
Szóval jó híreim nincsenek
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz exlepra #6613 üzenetére
kézbe veszed a kiszemelt telót, megnyomkorászod, majd néhány másodpercig békén hagyod, és megnézed, hogyan kapcsol ki/ vált át energiatakarékos módba a kijelző. Ha első körben simán csak kialszik a háttérvilágítás, és egy halvány, fakó, élettelen képet látsz, akkor LCD. Ha pedig csak csökken a megjelenítő fényereje, de továbbra is élénk színekkel világít a kijelző, akkor OLED (ugyebár itt nincs háttérvilágítás, ergo nincs is mit lekapcsolni, csak imitálják ezt az állapotot). Minél gyengébbek a fényviszonyok, annál szembetűnőbb a különbség, de átlagos beltéri világítás mellett is jól látszik.
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz exlepra #6725 üzenetére
én spec nem, zsebben tartom. tok nyista. nyílván mást nem tartok abba a zsebbe. eddig semmi gond leejtés meg ilyenektől meg úgyse véd sokat a tok
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
knorbi77
tag
válasz exlepra #9194 üzenetére
Sztem várj még hamarosan biztos újra kihozza majd.Nézd meg minden nap sztem.És persze legközelebb próbáld letölteni amikor lehet Ha kihozták biztos megint lesz csak lehet hogy vmit finomítanak még rajta.hallottam 1-2 bajról vele kapcsolatban de nekem eddig csak jót hozott..kezdem annyira megszeretni ezt a telót hogy ha az összes eddigit összeadjuk akkor sem jön ki ennyi öröm mint ami ezzel van.
-
Acheron
őstag
válasz exlepra #9194 üzenetére
Hasonló tapasztalatom volt, szintén megszakítottam a letöltést, és aztán másfél napig semmit nem látott a frissítésekből. Aztán egyszer csak újra elérhető lett. Mindenesetre addigra kaptam más útmutatást itt a fórumon Pitiless kollégától a #8982 hozzászólásban. (igaz, nem nekem írta, de remekül tudtam használni).
Ott megtalálod a PC -re letölthető frissítéseket, amit aztán a telóra át tudsz rakni.
A leírást néhány részlettel kiegészítem, nehogy- hozzám hasonlóan - szívszélhűdés közeli állapotba kerülj.
Szóval letöltés és átnevezés (update.zip), eddig OK.
Először is az USB kábellel összekötöd a telefont a PC -vel, kiválasztod a Disk Drive opciót. A gépen megnyitod a telót, mint külső meghajtót, és a gyökérkönyvtárba áttolod az update.zip file -t. A telót (USB meghajtó) leválasztás után lehúzhatod. (ezt csak azért írom,mert én voltam oly balga, hogy kivettem a kártyát és kártyaolvasóval próbáltam először ráírni az adatot... szöszöltem vele egy darbig )
Teló kikapcs. Aztán kezdődik: A hangerő le és a bekapcsoló gombot egyszerre nyomva pár másodpercig benyomva tartod, erre a telefon bekapcsol (szervizmenü) és némi szöveg alatt az alábbiakat látod:
Fastboot
Recovery
Clear Storage
Simlock
A hangerő gombokkal fel le navigálva kiválasztod a Recovery sort. Bekapcsológombbal elfogadod.
Na itt jött a para Egyszer csak bejött a Faby kolléga által a #8985 -ben linkelt kép a telón, ami leginkább egy "a telód végleg megdöglött" üzenetre emlékeztet... Én itt lefagytam kissé és komolyan aggódva néztem ki a fejemből.
De nincs gond, ez normális üzem. Ekkor kell egyszerre nyomni a hangerő fel és a bekapcsológombot, ami egy újabb képernyőre visz. itt egy sor a lényeg:
Apply sdcard:update.zip Ezt kell kiválasztani és a bekapcsológombbal elfogadni.
Innen már megy magától minden, elketyeg, töltöget, számolgat magának egy darabig, aztán feláll a rendszer és kész. Az update.zip file -t pedig kitörli a gyökérből. A kisebb frissítéssel ugyanez a móka. Kb 30 - 40 perc a kettő.
Bocs, kissé hosszú lett, de ezzel talán valaki nem balgál annyit, mint én . -
r3v0Lut10n
senior tag
válasz exlepra #12094 üzenetére
nem azért mondom de akkor kb alaplaphiba lesz nálad. lehet hogy régóta ott pihent már a boltba, mert az hogy a te magad által tapasztalt probléma alapján általánosítasz meg szarozol le dolgokat nem kóser. képzeld hálózati töltés mellett 3d játék mellett sem nyekken nekem meg 1,5 óra után sem (3d golf, 2esben). na akkor tényleg szar ? nem. csak te ilyet fogtál ki, ha érzésed szerint problémás vidd el szervízbe, nem itt kell nekiállni szarozni kocsid rángat mit csinálsz elmész 1 fórumra ?
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
_ATi_1
senior tag
válasz exlepra #12099 üzenetére
Az XDA fórumon méár 78 oldalon írtak erről a dologról, tehát nem lehet egyedi probléma:
Már 3-an elmondtuk, hogy az összes első szériás telefonnál fennáll a hiba, tehát tényleg nem egyedi. Garanciális hiba, szóval cserélik, csak hiány van az alaplapokból, ezért nem túl rövid folyamat.premete: Az alaplapcserénél értendő a két hét.
[ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
-
dombila
senior tag
válasz exlepra #38607 üzenetére
Ez a HTC által nyújtott hivatalos S-OFF, ami garanciavesztéssel jár. (Ha ezt használod lemondasz a garanciáról.)
A Revolutionary ugyaezt csinálja, de vissza lehet állítani, így megmarad a garacia is
Az S-OFF nem root, "csak" kikapcsolja a NAND memória írásvédelmét. A Revolutionary az S-OFF folyamat végén feltesz egy recovery-t is, amiből már tetszőleges custom ROM-ot is tudsz telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest