Hirdetés
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagaba1
tag
Valakit érdekelne ilyen jellegű tok Desire-re? 1000Ft+posta/db áron, 11 féle színben. Néhány hét múlva lenne elérhető. PÜ,ben jellezétek ha igen, színt is.
-
Daanika
tag
válasz kalmi_v #41403 üzenetére
Sziasztok!
Feltettem en is ezt a remek romot, csabitott a sense, meg a 4.0. Volt S-Off a telefonomon (bar a tokom tudja hogy mit jelent, meg mire jo, de megcsinaltam emg kb 1 eve) Aztan feltettem ezt a romot azzal a super wipe cuccal. Annyira jo lett, hogy most elindul a telefon, elkezd bootolni, valami appokat s elkezd szinkronizalni, es a HTC logonal megall mint a szog.
Ami a nagy problemam, hogy mar nem mukodik a hangero le + bekapcs gomb. Nem jon be a recovery. Holnap reggel kellene a telefon elegge, es addigra gatyaba kellene raznom. Valaki tudna segiteni? -
Borote
addikt
Rámjött a kísérletezhetnék, meguntam a MIUI-t.
Most a RevolutioN-t fogom kipróbálni. -
dombila
senior tag
válasz Daanika #41654 üzenetére
A leggyorsabb megoldás az, ha visszaállítod gyárira a telefont. Ezt kétféleképpen is meg tudod tenni, itt találsz részleteket.
Én a PB99IMG.ZIP-es megoldást javasolnám.Aztán ha megint lesz időd, akkor tudod újra root-olni és custom ROM-ot rátenni.
Egyébként a HTC logo-nál megállás általában ext partíció hiányt/hibát jelent. Én is gondolkodtam ezen a ROM-on, de a hozzászólások alapján arra jutottam, hogy feltünően sokan járnak úgy mint te.
-
Drenadar
veterán
Hello!
ti találkoztatok olyannal, hogy néha a telefon mikrofonja nem aktiválódik? másra nem tudok gondolni.
hívok, vagy hívnak, én tisztán hallom a másik felet, ő nem hall engem. és igen nincs kimutolva.pzoley egyik romja van fent... ICS CM9 asszem...
másik kérdés: szerintetek jelenleg mennyit érhet egy ilyen készülék?
-
Skillet
addikt
válasz Drenadar #41657 üzenetére
tegnap voltam a városban. egy gsm-es kirakatban 25-ért láttam. aztán ennyi, mert mást nem tudok róla. külsőre ugyan jó állapotban volt, de ki tudja van-e baja, független-e stb. de sajnos szerintem ennél sokkal többet nem nagyon érnek már. gondolom 30 körül lehet a topp ha tényleg egyben van. passz.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
klambi
addikt
4.0.4 es rom támogatva van ha jól tudom ugye??
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
norb27
tag
Sziasztok!
Ismételten kérdéssel fordulok Hozzátok!
Feladom lassan az egész Desire-rel való szenvedést
Egy hónap alatt két eredeti akkut vittem vissza boltba, mert nem voltak jók, a mostani kibír egy napot közepes használattal, bár furcsán merül.
A telefont karácsony előtt telenoros 2.2-es android-dal kaptam, aksi gyenge volt már, de 2évig stabilan megbízhatóan üzemelt a feleségemnél, csak tele volt a belső tárhelye.
Root és s-off után feldobtam Pzoley oldaláról a Ginger-Sense-DTP-FN V2.10a-A2sd+ romot, úgy ahogy az oldalon le van írva. Vettem egy Samsung class6-os sd-t, azt particionáltam, minden jó lett elsőre, szép gyors a 2.2 után és nem fogy a tárhely.
Sajnos azonban elkezdődött a fagyogatás, mikor hívnak a hívó hallja a csengetést, viszont a készülék nem csörög hanem néma sötétségbe burkolózik és nem hajlandó feléledni semmilyen gombnyomásra csak az aksi kivétele segít.... néha eljátsza ezt egy sikeres hívás után is, lerakom és vége ennyi.
Most raktam fel a Ginger-Sense-DTP-V2.11 romot DSWS verzióban, a hiba ua. Böngészés, játék tökéletes csak ha telefonálok 10-15ből 1szer fagy, sokszor nem is veszem észre a hívást és ez nagy baj egy 8hónapos terhes feleséggel. Sajnos másik telefont hordok magammal ez miatt.
Valaki járt már így? Ötlet? -
Reaper
őstag
válasz norb27 #41661 üzenetére
Nekem akkor csinált ilyet, bár másik rommal, amikor az app2sdnél mindent áttoltam az sd-re.
Eleinte gyors, majd szép lassan úgy belassult, hogy használhatatlan lett, kb pont az amit te is leírtál.
Viszont amióta a sima yny beállítást használom nincs sebesség bajom, JB alatt se. -
Reaper
őstag
válasz norb27 #41669 üzenetére
Én még ezt használom CM10_4.1.2
De van már újabb is, talán megér egy próbát, de eddig úgy vettem észre, hogy vijendrahs nem csinál rossz romokat. CM10_4.2.1 ez az újabb.
Persze sense nélküli, de nekem nagyon nem hiányzik, pl. az időkép időjárás/óra widgetje jobban is tetszik mint a sensesSzerk.: ahogy nézem az utóbbi még mindig nem 100%-os verzió, inkább a régebbi, stable verziót ajánlom. Ez van nekem is, ahogy néztem dec 20-án raktam fel, azóta sincs vele bajom.
[ Szerkesztve ]
-
Denny007
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy több mint 2 éves Telenoros Desire telefonom. Még a gyári 2.2 szoftver van rajta. Szeretnék frissebbet rátenni, ha van rá lehetőség olyat ami független. Előre is köszi ha tudtok segíteni.
-
norb27
tag
válasz Reaper #41673 üzenetére
Ok, nekem is ez van fent.
Eddig nagyon baba az általad ajánlott rom mostanra laktam be, eddig nem fagyott sehol. Meglepően gyors, nagyon profi rendszer, élmény a használata! Videofelvételnél néha csíkoz, de ennyi az össz negatívum amit 2óra nyomkodás után találtam. most töltőn van, ha végzett folytatom a "tesztet" -
Faby
senior tag
válasz Denny007 #41672 üzenetére
Nem sok különbség van a gyári független és a szolgáltatói szoft között, Telenornál konkrétan 1 db csengőhang volt pluszban, esetleg a mobil APN lehet előre feltéve, de azt talán a SIM kártyáról is leszedi, nem tudom.
Azt viszont tudni kell, hogy gyári, független ROM-tól sem lesz hálózatfüggetlen a teló, ahogyan azt már írták korábban.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Faby
senior tag
válasz Denny007 #41680 üzenetére
Tudod, a lepény hal megy elöl, a remény hal meg utoljára.
Próbáld meg amit RazorGTR1 fórumtárs írt, az eszköz valóban megtalálható az XDA oldalain, leírással stb.
Megkerestem én is, de nem használtam, ugyanis nem kellett.
Az én készülékem ugyanis, hiába Telenoros vásárlás, független. Hogy az első perctől-e, vagy csak a garanciában elvégzett alaplap csere óta, azt nem tudom, az elején nem próbáltam, azóta viszont egyszer volt benne egy Vodás kártya.
Hogy mi történt, nem tudom. A garanciális szerviz előtt elég sokat küszködtem a gyári visszaállítással, nagyon sokadszorra sikerült csak visszahúzni a gyári rendszert. Hogy az akkor össze-vissza futtatott eszközök csinálták, vagy a végső megoldásként a PZoley oldaláról leszedett PB99IMG zip miatt lett az, esetleg az alaplap cserénél lett független azt nem tudom. Próbáld ki, hátha a tied is független (ha még nem tetted volna meg), egy próbát megér.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
-
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Nemrég vettünk páromnak egy Desire-t. Most ott tartunk, hogy pár hónapig nálam is lesz egy. Ő Ginger-Sense-DTP-V2.11 rommal használja, én viszont ki akarok próbálni valami újat. Mik a vélemények/tapasztalatok a következőkkel?
- JellyNow 5.1
- MildWild CM-7.0 JG Stable
- CoolDroid Revolution v 9.0
- CM-9-ICS-DTP-V1.8
- esetleg egyéb bevált, stabil rom, amiben lényegében minden működik?Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Drenadar
veterán
Az én készülékem már viszonylag öreg, az eredeti aksival... van rá valami teszt, ami kiderítené, megítélné hogy milyen állapotban van az aksi? tudtok ilyenről?
-
Borote
addikt
ICS és JB ROM-ok nem lesznek olyan stabilak mind a GB-k az biztos, én még régebben (augusztus) próbáltam ICS-t, de voltak csúnya akadások - lehet, hogy ez azóta javult.
Jelenleg EZT a Sense ROM-ot használom, így két nap távlatából azt mondom, hogy eddig szépen fut.
MildWild-tól én Oxygen ROM-ot próbáltam, gyors volt, rendben volt, de azt hiszem ott is volt 1-2 apróbb probléma. Legkevesebb gondom eddig a GB alapú Sense és MIUI ROM-okkal volt. MIUI-t meguntam, hiányzott a Sense. (Illetve amit én próbáltam MIUI, annak katasztrofális volt a fényképezője, de lehet hogy csak egy újabbat kellett volna feltennem).
Egyelőre nem találkoztam olyan ROM-mal Desire-re, ami akár egy kicsit is megközelítette volna a Sense-hez való billentyűzetet, főleg nem az újabbakat, ahol másodlagos nyelvet is be lehet állítani. -
Drenadar
veterán
válasz Borote #41692 üzenetére
sztem stabilitás alatt sokan itt nem azt értik hogy röccenés nélkül menjen a gép, sokkal inkább, hogy:
-ne írjon ki mindig hibaüzenetet, melyen az áll : X app megállt... vársz vagy zárjam be?
-ne induljon újra fél óránként
-mikor éppen kellene a telefon mondjuk telefonálásra ne adja meg magát... (hosszú idő a restart)meg egyéb be nem sorolt anomáliákra képes... no nem a telefon, hanem a rajta futó ilyen olyan foltozgatott toldozgatott android.
-
rizso
addikt
válasz Borote #41692 üzenetére
Ahogy nézem eléggé hasonlít a páromén futó Ginger-Sense-DTP-V2.11-re. Ami nem feltétlenül baj, csak szeretnék kipróbálni egy másikat is, valami "újdonságot"
Drenadar: igen, ez fontos, hogy ne dobáljon hibaüzeneteket, de azt sem szeretem, ha "laggol" (pl. párom előző Skate-jén itt-ott lehetett érezni, hogy lehetne egy kicsit folyamatosabb a működése).
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Drenadar
veterán
Nekem Desire-re biztosan nem kellene sense rom. A sima CM-nél jóval lassabb. talán a leggyorsabb eddigi rom a MIUI-XJ vagy mi volt, de az annyira jó, hogy unalmas volt... meg az alatt jött elő az első generációs alaplap hibája, ezért valahogy nem akarózik visszatenni azt, tudom hogy ez hülyeség, de nah. senkinek se kívánom az e-care szerviz gyorsaságát megtapasztalni... (nekem több mint egy hónapot volt náluk a telefon, addig a jó öreg SE K800i-t használtam, és annál pl egy camera behívása/megnyitása félelmetesen gyors a desire-hez képest - no nem mintha a camera olyan fontos lenne számomra, de nah....)
-
Borote
addikt
válasz Drenadar #41693 üzenetére
Oks, félreérthetően írtam: én is azt értem stabilitás alatt, amit Te most elmondtál.
Kis kiegészítés: MIUI-nál is előfordult, hogy egyszer-egyszer újraindult. 1-2 alkalommal volt megállt alkalmazás, de maradandóan sosem fagyott meg, engedte bezárni, és utána működött rendesen.(#41695) Drenadar: lassabb a Sense, mint a MIUI és az AOSP tiszta ROM-ok, de a Sense billentyűzetével tudok a leggyorsabban gépelni, ami sokat jelent nekem.
A MIUI is tetszett, de több problémám volt vele, mint régebben a sima Sense ROM-okkal.
Nálam az AOSP ROM-ok sem futottak teljesen hiba nélkül.Ha megunom ezt a Sense-t, még egy GB MIUI-val megpróbálkozom.
Nem lehetne amúgy MIUI ROM-ra Sense billentyűzetet varázsolni? -
senki11
aktív tag
Üdv elekadtam a dologgal. Még főzött rom alatt vagyok. Linux alatt próbálom megoldani a dolgot. A cid számot nem tudtam megállapítani. A telefon újra indul, de semmilyen fájl nem jön elő. Ha tudsz usb brick problémára linuxus szájbarágós leírást légyszi linkeld ide. Ma meg tegnap már szétgugliztam az agyam.
Próbálkoztam a fastboottel egy régi xp-n is de ott sem volt siker. Már az androidos progikat sem sikerült felrakni, pedig anno xp alatt tootoltam a dezsőt.
-
Skillet
addikt
Itt meg mi történt? Feléledt a topik? Máskor hetek alatt nincs ennyi háesz
Borote: Smart keyboard szerintem a legjobb. És nagyon jól testreszabható!
[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Dolce Gusto
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mini PC
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Crypto Trade
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Politika
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.