- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
Petykemano #100 üzenetére
Megmondom őszintén, nekem nincs ilyesmire rálátásom, nem vagyok ennyire kütyümániás. Ezt a Q8 swimet még eddig nem is hallottam, így nem tudok róla nyilatkozni.
Én nagyjából mindent elolvastam a Mi band 4 és a Honor band 5-ről, amit fórumokon felhasználók leírnak, és eszerint döntöttem ez mellett. Meg kicsit bejátszott, hogy a mi band3-at is azért kellett lecserélni, mert nem bírt egy évet, és a Cor-t is ezért kellett lecserélnem, mert nem bírt ki 8 hónapot sem. Ezen az áron ehhez a kütyühöz van támogatás, és nem valami noname vacak. Sokat kell keresgélned külföldi fórumokon, hogy minden ilyen ketyeréhez legyen valamilyen véleményed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Honor Band 5 - vérfrissítés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- MSI CYBORG 15 A13V
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged