Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyrush7
aktív tag
Családban 3 éve van két Redmi Note 4, én személy szerint nagyon szimpatizálok vele. A MIUI 9 nagyon tetszett, a MIUI 10-el csak annyi a bajom, hogy a Honor 8-amra nem tudom rávarázsolni. Nyilván ez is szubjektív, de szerintem nem lesz megbánás a vége, ha mellette teszed le végül a voksodat.
-
Lackooo84
nagyúr
És? Csinálsz full mentést a Huawei biztonsági mentéssel ami az appok beállításait kivéve mindent visszaállít, (névjegyek, üzik, hívásnapló, felvételek, jegyzettömb, naptár, fotók, zenék, videók, alkalmazások és adatok, valamint rendszerbeállítások) és azt vissza tudod állítani oreon is. Csak arra kell figyelni, hogy ha neked most a legfrissebb Huawei backup van, és azzal csinálsz mentést, akkor ha felrakod az oreot, utána fel kell feissítened azon is a Huawei backupot, mert a régi verzió más helyen keresi a mentést. Igazából meg lehet oldani, hogy csinálsz egy fals backupot mondjuk 1 névjegyről és megnézed hová menti, oda másolod a mentésed (figyelve a mappázásra) és látni fogja.
The Truth is out there...
-
Peace
nagyúr
válasz Lackooo84 #35808 üzenetére
És mi a legegyszerűbb módja az Oreo telepítésnek most az én verziómra? [link] Ez alapján próbálkoztam, de a HiSuite közölte, hogy minden szuper friss. Egyedi proxy adatokkal meg "Frissítés sikertelen" hibaüzenet. Megér ennyi szenvedést ez a 8.0-as? Valami biztonsági rést tömtek vele vagy bármi hasonló? Vagy sima casual felhasználóként ne érdekeljen és ne szopassam magam. Emlékeim szerint a P9 Lite 2017-es telefonomra minden további nélkül megérkezett az Oreo és csak rányomtam a frissítésre.....
-
Sanki
addikt
válasz Lackooo84 #35810 üzenetére
Báttya, hát ez benne van. Legutolsó.
8. Szoftverfrissítés (OTA, 3 gombos módszer, Szervizmenüs módszer)
- Firmware Finder használata [bubus66 leírása] [wdx leírása] (Google Play link)
- Oreo telepítése
- Oreo frissítés (B521 --> B562) v1 + Videó a telepítés menetéről.
- Oreo frissítés (B521 --> B562) v2
- Általános leírás a telepítés menetéről. -
Lackooo84
nagyúr
De nem így kéne. V1 leírás amúgy is elavult. Elég lenne egy, a videós guide linket tartalmazó valami ilyen cím alatt, hogy "Bármilyen gyári ROM telepítése a készülékre (EMUI 6-7-8) ". Nem véletlen, hogy így senki nem találja meg. A vicc, hogy még én sem találtam ott meg.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Stock (gyári) EMUI romok telepítése bármilyen HUAWEI készülékre (tesztelve EMUI 9-ig)
1. PC-n nyissátok meg a C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts fájlt, írjátok be a következő sort, majd mentés (ha a módosítás után nem engedi elmenteni, akkor másoljátok át valahová a host fájlt, illesszétek be a kívánt sort, mentsétek, töröljétek az eredeti hosts fájlt, és másoljátok be a helyére az újat).
188.225.84.142 query.hicloud.com
2. Töltsétek le és telepítsétek a HiSuite9.0.2.304 verzióját, DE MÉG NE INDÍTSÁTOK EL!!
3. Töltsétek le a mellékelt zip fájlt, majd a benne levő 2 fájllal írjátok felül az eredetieket.
A httpcomponent.dll fájlt a C:/Program Files (x86)/HiSuite helyen (illetve ahová a HiSuite programot telepítettétek) találjátok.
A HiSuiteConfig.xml fájlt pedig a C:/Users/FELHASZNÁLÓNEVED/AppData/Local/Hisuite/userdata/UpdateDogDev mappában.4. Töltsétek le majd nyissátok meg a FirmwareFindert a készüléken, majd keressetek egy olyan romot, aminek a telepítése engedélyezett a készülékre (approved for installation).
(Honor 8: FRD-L09C432)
Győződjetek meg róla, hogy a rom biztosan "approved" státuszú, majd regisztráljátok eRecovery telepítésre.
5. Indítsátok el a mókolt HiSuite progit PC-n, csatlakoztassátok USB kábellel a készüléket, nyomjatok az "update" gombra, és mehet telepítés. (Fontos még, hogy ha már van telepítve HiSuite app a készülékünkre, akkor azt előtte töröljétek le, és a PC-s mókolt HiSuite-nak engedjük, hogy telepítse a sajátját!)
6. Öröm s bódottá'!!
Természetesen a rollback is megy vele, tesztelve. Fontos, hogy főverziót csak rollback rommal lépjünk vissza, mert lesz egy szép téglánk!
[ Szerkesztve ]
-
fila
senior tag
Garancia időn túl van a tesóm telója.
Akksicserét Miskolcon meg lehet úszni 10 e körül?
Tud valaki ajánlani szervízt hozzá?Köszi
[ Szerkesztve ]
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
kinkat
csendes tag
Az én telefonom a hétvégén megkapta a 3 akkuját is Az első kb 2 évig bírta, a második kb 1 ig (maszek csere volt). Az akku problémán kívül más bajom nincs vele, se belassulás, se semmi, igaz elég gyakran ugrálok a romok között.
Valaki rendelkezik képpel az eredeti aksiról?
(a jobb oldali került ki belőle, de ez már cserés volt)Sony Ericsson T630> Sony Ericsson K510i> Sony Ericsson K770i> Sony Xperia U> Sony Xperia M2, Honor 8
-
Peace
nagyúr
Ma reggel le lett véve az üveg fólia és azóta nagyon szuper!!! Mindent érzékel elsőre. Remélem csak ennyi volt a gond, tesztelem nagy erőkkel.
-
mantequilla
aktív tag
Sziasztok
Tolto csatlakozot hogyan lehet jol megtisztitani?
Nekem annyira bekoszolodott hogy nem toltott. Kicsit megpiszkaltam utana mukodik de szemmel lathatoan koszos meg.
-
rosejbli
senior tag
válasz mantequilla #35830 üzenetére
Nekem a legjobban a svájcibicskás műanyag fogpiszkáló vált be, azzal tuti nem zárod rövidre és bele se tud törni. Valaki próbálta még sűrített levegővel kifújni is régebben, állítólag az is működik, de lehet ha nagyon be van épülve, akkor nem fog.
-
Tömzsi77
friss újonc
válasz dewill79 #35825 üzenetére
Szia! Nekem most lett 2,5 éves a honor 8. Akku kezdett haldoklani, nem bírja ki a napot, pedig sokat nem kell nyomkodnom. Akkut cseréltem. De nem lett jó. Root is megvolt,akku kalibráció, de semmi. Már rollback is megvolt, b360 van jelenleg rajta, de csak nem jó. Nagyon merül. Soha nem fagyott le, nem lassult be. Létezik, hogy rossz akkut kaptam? (skyphone.hu)
Szeretem ezt a telót, nem akarok még megválni tőle. Van valami ötleted?[ Szerkesztve ]
-
Tömzsi77
friss újonc
Szia! Köszi! A helyzet az, hogy haver is akkor vette mint én, az akku kb. egyszerre kezdett pusztulni, és együtt is cseréltük. Neki valamilvel jobb a helyzet. Nekem sajnos nem. Honnan a fenéből merjen rendelni az ember, mert ebben a k.rva országban semmi nem akar rendesen működni? Az akku dettó úgy néz ki, mint a gyári.
Apropó oreo. Macerás feltenni, jobb mint a nougat?[ Szerkesztve ]
-
peti85
senior tag
-
Tömzsi77
friss újonc
Ma nem kellett 3óra intenzív nyomkodás, le is merült 100%-ról indulva. Annyiban változott a régi akkuhoz képest, hogy ha lemerül 2%-ra és kikapcsol, 30perc múlva nem írja ki, hogy 23%, hanem marad 2%-on.
[ Szerkesztve ]
-
mantequilla
aktív tag
Sziasztok
Tobbszor kiirta a telefonom hogy a honerseklet kisebb mint az uzemi homerseklet, a mukodes korlatozott. Ez mit jelent?
En nem vettem eszre korlatozast. Viszont nincs hideg egyaltalan.
Meg neha nem tolt.
Mit gondtok akku csere, tolto port csere esedekes?
-
Orgi
addikt
válasz mantequilla #35837 üzenetére
Nekem téli túrázás közben többször volt ilyen, bár akkor tényleg hideg volt (bőven nulla alatt) és ki is kapcsolt a telefon a saját védelme érdekében, hiába volt a kabátom belső zsebében. De ha te nem ilyen -15 fokban tapasztalod ezt, akkor szerintem halódik a telód
-
sonye
senior tag
A családban -1 honor 8.
először gyorsan merült, majd a wifi is megadta magát. Nem cserélték. De legalább visszakaptam a vásárlási árát. Lett helyette egy Redmi Note 8 pro. Már csak arra vacsok kíváncsi, a másik 8-as meddig bírja. 2 éves készülék, így megadja magát? Elég elszomorító. -
HARDVERAPRÓD
Az enyém lassan 4 éves lesz.2016.júliusi.A.gyári akku kicsit kevesebb mint 2.év után meghalt.akkor a szerviz cserelt elo,hatlapot,akkut.3 evben megadta magat a töltőport csereltem meg mivel szetszedtem kapott megint új akkut is.Ezen kivul semmi gondom.Gyors,stabil.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Tömzsi77
friss újonc
Az lenne a kérdésem, hogy akku csere után kalibráltátok az akkut? Ha igen, hogyan?
[ Szerkesztve ]
-
-
Tömzsi77
friss újonc
Értem, köszönöm! Csak akkut kéne jó helyről venni, mert a csere után is rossz. Bár visszatettem b131-re, b416-ról, de úgysem lett jobb. Most oreo fut. Mintha jobb lenne vele. De az akku csak rossz lesz. A teló jó, sosem fagyott meg hasonló.
-
mantequilla
aktív tag
válasz mantequilla #35837 üzenetére
A sok benazas hatasara kicsertem az akkut. Ez mar a 3. akksi a teloban. Most tolt szepen, orulok hogy hasznalhatom meg, nem szerettem volna ujat venni.
-
Lackooo84
nagyúr
Van itt valaki, aki feltette anno a VoLTE fixemet ls van előfizetéses Telekomos sim kártyája? Kérem jelentkezzen!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Töltőre raktam és azt írta, "Töltés: 46%" most megint megnéztem és azt írja "Gyorstöltés "50%"
50%-től van gyorstöltés, eddig nem figyeltem.
═════════════════════════════════════════
Új hozzászólás Aktív témák
- Macrodroid
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Ennél azért többet várunk a Nubiától
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest