Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Nagy chili topic. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Newton harmadik törvénye
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Becksman
őstag
-
Becksman
őstag
válasz bobo4913 #5598 üzenetére
Igen érdemes. (függetlenül kapod). Igaz egy simes NFC nélküli variáns. (de szerintem itt moat olcsón megkapod elofizuval).
Kis hiba a sargulas(nekem alul sárgás a kijelzo. Gyakorlatilag alig látható és egy idő után halvanyul. Ez a kijelző ragasztásakor felhasznált ragasztó miatt van. (nem kötött meg rendesen).Szoftveresen patent 4.4.2. (én béta 5.1.1en vagyok itt még akad hiányosság).
[ Szerkesztve ]
Samsung A54 5G 8+256GB
-
-
HoaryFox
őstag
válasz bobo4913 #5604 üzenetére
Launcherből én már kipróbáltam egy párat (pl. Z Launcher, NOVA, GO), de mindig visszatértema gyárihoz, mert annyira jó használni!
Ha nem szereted, hogy a navi gombok a képernyőből foglalnak helyet, lehet hozzá venni TouchPlus fóliát. Nekem most egy bumper + Tempered Glass TouchPlus fólia kombó védi a telefont.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
nickedez89
senior tag
válasz bobo4913 #5600 üzenetére
Én csak annyit tudok hozzá fűzni, hogy most vettem pár napja a honort de brutálisan jó!
Gyors mint a villám, akksi jól bírja tegnap pl. Egész nap fotoztam és este 40%volt az akksi!!
Pedig nyomkodtam is rendesen! GPS is volt benne, meg telefonálás,netezes...
Szóval én csak ajánlani tudom! Romolni szerintem nem kell ezt a telefont, legalábbis átlag felhasználás mellett nem hiszem hogy szükséges!
Ja és szerintem nagyon szép képeket csinál ráadásul gyorsan!"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz bobo4913 #5604 üzenetére
Nekem az 5 óra kijelzőidő nem igazán szokott összejönni, 4 is csak különleges alkalmakkor, pedig nem játszom, nem facebookozom rajta. Inkább böngészés, zene, viber. De az 5 óra kijelző szerintem nem feltétlenül valóságos.
Minden esetre a telefon remek, volt S5 is nálam, nem marad el tőle a Honor. És egy biztos: zéró, azaz nulla alkalommal fagyott le eddig a több mint fél év alatt Launcherből próbáld ki a TSF Shell-t.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest