Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
-
monti0222w
addikt
válasz nickedez89 #6301 üzenetére
Nem feltétlen szól rosszul, csak ár-értékben van nála jobb ajánlat, pl az említett Pistonok, de akár mondhatom a Sound Magic termékeit is.
-
nickedez89
senior tag
válasz monti0222w #6302 üzenetére
Értem. Azt hittem ez a füles most 5.990 -ért akkora ajánlat hogy ugrani kell!
Meg persze nem kell rá várni 3 heteket!"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
monti0222w
addikt
válasz nickedez89 #6303 üzenetére
Szerintem néz be a füles topicba, ott biztos tudnak okosat mondani jobbat ajánlani.
-
csapee
őstag
A topic ajánlóból lőttem neked:
Nem ajánlott márkák
Néhány márka sajnos nem követi megfelelően a piac alakulását, ezért jelenleg vagy rendkívül rossz ár/érték arányú termékeik vannak, vagy esetleg minőségi problémákkal küzdenek. Az alábbi fülesek megvétele nem ajánlott, mert általában kevesebb pénzből jobb/tartósabb/élvezhetőbb ajánlatok közül választhatunk:
- AKG (rossz ár/érték arány)
- Beats by Dre (divatmárka, rossz hangminőség, drága)- Sennheiser (rossz ár/érték arány, főleg alsó kategóriában)
- Skullcandy (divatmárka, rossz hangminőség)
- Xears (gyenge összeszerelés, rövid és problémás garancia)
Ide sorolhatók az egyéb hírességekről elnevezett fülhallgatók is, mint például Bob Marley, stb.[ Szerkesztve ]
Csapee
-
HoaryFox
őstag
Nekem Piston 3-as van és elég sokféle in-ear fülesem volt már (Sony, AKG, ...) és mindegyik közül eddig ez a legjobban szóló. Ár/érték arányban szinte verhetetlen
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
monti0222w
addikt
válasz HoaryFox #6306 üzenetére
Ezt tudom tanúsítani, mondjuk nekem nincs, de az asszonynak vettem egyet az M1 mellé, nagyon jó hallgatni, mint fentebb is írtam hallható mind három tartomány. Egy baja van, de ez inkább az én bajom a fülből kint lévő szár nekem nem jön be, hozzá vagyok szokva a SM füleseihez ott ugye nem így van megoldva!
[ Szerkesztve ]
-
nickedez89
senior tag
Köszi szépen! Ebből egyébként annyit szűrök le hirtelen, hogy a sennheiser nem rossz, legfeljebb túlárazott! Mivel ár/ érték aránya nem jó.
Egyébbként főleg az akció miatt gondoltam erre a fülesre, mégis csak 13-ról vitték most le, illetve áru keresőn ez a füles több helyen is húsz rongy fölött van... ebből gondoltam hogy esetleg jó vétel lehet ha passzol a H6-hoz.
necsak,monti köszi nektek is!
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Tsabe89
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom a frissítéssel. Összefoglaló szerint emui2.3 ról 3.0 ra váltani 3 gombos frissítéssel érdemes. Amit letudok tölteni a hivatalos honlapról az B109 ről frissít B370-re. Az enyémen B114 van. Mit tudok ilyenkor csinálni. Vagy egyszerűen csak frissítsem OTA - rel és akkor biztos jó verzió kerül a telefonra?
Egyáltalán megéri váltani B370-re vagy várjak a lollipopra? -
törölt tag
válasz nickedez89 #6309 üzenetére
Csak a Piston 2-3!
-
nickedez89
senior tag
válasz #65577472 #6311 üzenetére
Igenis ! Sir-yes-sir!
Egyébként a két év garanciát hogy kell elképzelni egy fülhallgatónál? Érdekes számomra.. megtörik benne a szál pl. és cserélik a fülest vagy mi?"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
nubiai
tag
Tudna valaki segíteni abban, hogy Budapesten hol lehet megtekinteni, megtapogatni egy erre a célra kiállított és bekapcsolt Honor 6 készüléket?
-
nickedez89
senior tag
válasz nickedez89 #6314 üzenetére
Na ez remekül sikerült. Szóval ez eredeti vajon? [link]
Bocs a dupláért![ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
törölt tag
válasz nickedez89 #6314 üzenetére
Hát nem tudom, gyanúsan olcsó, a Piston 3 reális ára 20 USD környékén van. Ali-n ritkán vásárolok, eBay-t preferálom, ott is csak a több százezer feedback-kel, minimum 98% pozitívval rendelkező eladókat. Piston 2 régóta megvan, elnyűhetetlen (asszony lenyúlta, Piston 3-ra vadászom én is jelenleg). Gariztatásról nincs tapasztalatom, de a kínaiak általában nem szórakoznak, cserélik az egészet, azt' jó napot.
-
nickedez89
senior tag
válasz #65577472 #6316 üzenetére
Köszi, nekem is gyanús azért is kérdeztem rá!
Garit azért kérdeztem mert a sennheiser-re két év van az ediginél de számomra hihetetlen hogy két évet kibírjon egy füles!?nubiai: Sajnos nem tudok ilyen helyről, én is bementem az edigibe és megvettem aztán öröm és bódottá!
[ Szerkesztve ]
-
batabe
senior tag
Hát igen, leginkább sehol. Edigitalnal vagy speedshopban ha van kiallitott darab. Ez utóbbi esélyesebb. Mi a belsőt (emui) megneztuk egy másik huaweien, külsőt ismertük netrol, aztán megrendel mobilemantol.
Edigitalnal plus volt készleten, de bontatlan, nem akarták sugárban megmutatni, főleg nem bekapcsolni.
[ Szerkesztve ]
S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
monti0222w
addikt
válasz nickedez89 #6317 üzenetére
Figyu, írtam neked a Sound Magic füleseit a neten rátudsz keresni a Nomono bolt néven, és ha már ott vagy, az es-18 füles ajánlott vétel a füles topic szerint. De vannak ott más árfekvésű fülések, szóval tudsz válogatni, +van 2év garid és itthon!
[ Szerkesztve ]
-
nickedez89
senior tag
válasz monti0222w #6319 üzenetére
Köszi! Jó boltnak tűnik tényleg!
Az es-18 annyiból nem jó, hogy mikrofon nélküli. De van nekik mikrofonos is több féle, köszi a tippet!"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
rafis83
tag
válasz nickedez89 #6317 üzenetére
Nálam már az ötödik évét tapossa a Sennheiser (CX 400 II), szinte mindennap használom.
Ha a mélyet kedveled jobban, akkor inkább a Piston 2-t ajánlanám, arra is talán 2 év a garancia, és az eladó azt mondta, hogy kábeltörés esetén is cserélik. Ha nem fontos az arany szín, akkor 6 000 Ft az ezüst az ediginél. -
nickedez89
senior tag
válasz rafis83 #6325 üzenetére
Az szép,5 év!
GSM Arena-án tesztelték a cx-275s -t és arról is azt írják hogy inkább a mély tartományban jeleskedik ahogy a pistonok is..
Köszi a választ egyébként!"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Becksman
őstag
válasz nickedez89 #6326 üzenetére
4.4.2-re jött egy frissítés: (B394es firmware).
https://yadi.sk/d/m4MiiJkChMjiWSamsung A54 5G 8+256GB
-
nubiai
tag
Köszönöm mindenkinek a választ. Esetleg valaki hétköznap napközben Bp. Örs Vezér térnél, vagy a belvárosban egy 5 perces találkozó erejéig meg tudná mutatni az övét (visszahívlak, helybe megyek). Nem szeretnék mellélőni. Sok pénz is, ráadásul életem első okos telefonja lenne. (Nem röhög, tényleg!)
2010 óta nyomom ezzel, de tegnap előtt a viharban ültem a dugóban és átnézve a többi kocsiba mindenki más nyomogatta a telefonját, tájékozódott, én meg el voltam vágva a külvilágtól. Betelt a pohár. -
nickedez89
senior tag
Ááá,konitsuáá! !
Értem már, az "ajánlott" készüléked akarod "különösen ajánlott-ra" cserélni!Viccet félre téve nem tudsz vele mellé nyúlni, ár/érték bajnok teló! De javítsatok ki ha tévedek!
Szerintem lesz közelebbi ajánlat, de ha nem és kijössz érte a xv. kerbe akkor átadom 5 perc+ áfára!
-
avlisz80
tag
Jó hogy pont a fülesről beszéltek mert én is tervezem!Végülis ez a piston lett!Mivel a telefon fehér így a füles is az lett!Kicsit olcsóbb is mint az arany!Mindig a telefon saját füleseit használtam(kivéve H6-nál),kiváncsi leszek a különbségre!
[ Szerkesztve ]
Honor magic 6 pro,PS5,LG 77g2,JBL ES90,Klipsch R12SW,Onkyo 9050
-
zola-
őstag
Tudom, hogy nem egészen itt a helye, de nekem van egy eladó Honor6 edigitalos fehérben.....mivel most az edigitalnal sehol nincs készleten.
[ Szerkesztve ]
-
Becksman
őstag
válasz nickedez89 #6334 üzenetére
Nem tudom. Xdan írták ki. Elvileg valami orosz rom.
Samsung A54 5G 8+256GB
-
törölt tag
válasz nickedez89 #6334 üzenetére
Nem kell már piszkálni a B370-et, hiszen tökéletesen működik. Hamarosan jön a nyalóka, addig szerintem felesleges romolgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
Honor 7 lehet tudni vmit?
Bemutatták már kínába?風林火山
-
spe88
senior tag
válasz #65577472 #6343 üzenetére
Tudna valaki nekem linkelni egy gyári L12 B313 localpropot, mert a linkelt oldalon én nem találtam, illetve azt is elmondhatná vki, hogy a mókolt localpropot hogy írjam felül, mert a Root browser app az "alap" könyvtárakat nem látja, a Windows meg az Android "rendszer" mappákat nem látja, szóval valami olyan kéne, ami mindkettőt kzeeli, mert hiába rakom egyik appban vágólapra a fájlt a másik app azt nem tudja használni!
Sorry, ha valamit nem jól mondok, de kezdő androidos vagyok meg aztán nem számítottam arra, hogy ilyenekhez kell folyamodnom...Köszi
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
avlisz80
tag
Sziasztok!Nem igazán voltam sosem nagy VIBER-es de felraktam és a gond az hogy csak akkor kapom meg az üzenetet ha belépek, amúgy nem! Ez miért lehet?
Honor magic 6 pro,PS5,LG 77g2,JBL ES90,Klipsch R12SW,Onkyo 9050
-
gulyasa
őstag
Rendesen rootolva van a telefon?
A MultiTool-os lépések után újraindításkor feltelepült a SuperSU is?Én az ES File Explorer-t használom, de azon belül is be kell kapcsolni a Root Explorer funkciót.
Ezen kívül az összefoglalóban (a vége felé) találsz leírást arról, hogyan lehet kibányászni a prop fájlokat a gyári ROM-okból.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Sorozatok
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest