Hirdetés
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
daczkó
aktív tag
válasz nickedez89 #5505 üzenetére
Mint minden rendszert ezt is ajánlott frissen tartani.
/ignore wwenigma
-
Bass
addikt
válasz nickedez89 #5518 üzenetére
Jobb a 3.0 nem is az ui hanem a rendszer alapjai viszont ha nem jon be vissza tudod rakni a regit.LINK
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
bobo4913
csendes tag
válasz nickedez89 #5611 üzenetére
Ezt örömmel hallom, meg győztetek
a tok es folia engem is érdekelne. Nallam csak utánvétes megoldás játszik, ugy is hozza lehet jutni?
[ Szerkesztve ]
-
kmóricka
aktív tag
válasz nickedez89 #5622 üzenetére
Ezek szt 2 mp lenne a legtöbb?vagy ezt most nem értem, egy 4 mp minimum jól jöhet este...
Na mindegy, már megrendeltem, majd kiderül milyen lesz fotózásra
Akkor fényfestésre ne akarjam használniA p8ban van ugye vagy 10mp is, de hát az nagyon drága
[ Szerkesztve ]
-
Office-R
csendes tag
válasz nickedez89 #5641 üzenetére
Köszönöm a rádióval kapcsolatos és a kártyakezeléssel kapcsolatos válaszokat is. Az egy kicsit elkeserített hogy nem voltak képesek egy RDS képes rádiót a sok "okosság" mellett a telóba zsúfolni.
Az az igazság, hogy itt a fórumot olvasva "világosodtam" meg, hogy nekem is egy 32 GB-os dual SIM-es teló kéne, de itthon majdnem másfélszerese, mint ha kintről rendelném. Az az igazság, hogy nagyon "fázok" a kinti rendeléstől, nincs igazán tapasztalatom benne. Lehet, hogyha elszánom magam rá, valamelyik rutinos fórumtárstól kérek egy kis "továbbképzést" .[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz nickedez89 #5715 üzenetére
Ha jol tudom, a Vodanak 800 MHz-es a 4G-je. Azt meg L02 nem tudja. Okosabbak: jol mondom?
-
törölt tag
válasz nickedez89 #5718 üzenetére
Igen
Kb 3 hete jártam a Pólusban, a belvárosban lakom, gyakran vagyok Észak- és Dél-Budán, Budaörsön dolgozom. Mindenhol hibátlan a Telekom 4G, és persze 1800 MHz-en.
-
törölt tag
válasz nickedez89 #5720 üzenetére
Nem írom le a véleményem a Vodáról, mert tuti bannolnak üzletrontásért
(#5721) Shingen ??
-
MunezXBK
nagyúr
válasz nickedez89 #5746 üzenetére
Először a RED csomagokra engedték rá a 4G-t.
-
törölt tag
válasz nickedez89 #5746 üzenetére
Szerintem is vicc. Telekomnál már a prepaid előfizetőket is felengedték 4G-re.
-
Black&White
addikt
válasz nickedez89 #5950 üzenetére
Nem az.
Ez kell neked.
Jóformán ők a kizárólagos forgalmazók, vedd meg bátran.[ Szerkesztve ]
-
Becksman
őstag
válasz nickedez89 #5954 üzenetére
Na örömmel hallom. Jelenleg sima fólia van rajta nekem.
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Black&White
addikt
válasz nickedez89 #5952 üzenetére
Több embernek is van a topicban, jóformán csak pozitív tapasztalat van vele.
Nekem még a korábbi, fólia verzió van. ☺[ Szerkesztve ]
-
Black&White
addikt
válasz nickedez89 #5990 üzenetére
Ha nem írsz semmit, akkor SG, aka Singapore Post-tal jön a cucc, kb 3 hét.
Ha a másik kettő a szimpatikus, írd meg melyik esés azzal küldik (szerintem felesleges).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nickedez89 #5990 üzenetére
Ingyenes a szállítás, ha a Singapore Post hozza. Nem kell üzenetet hagynod, csak rendeld meg.
(#5992) porterocka Akkor vannak még hiányosságaim a Mali GPU-kkal kapcsolatban. Életem első okostelefonja, amiben nem Adreno van
[ Szerkesztve ]
-
Black&White
addikt
válasz nickedez89 #6160 üzenetére
Nem hiszem.
Attól függetlenül hogy hiba nélkül működik az EU-s készülékeken, egy más regióba (Taiwan) szánt ROM. -
törölt tag
válasz nickedez89 #6162 üzenetére
Nincs olyan böngésző, ami többet fogyasztana a Chrome-nál (cserébe a legjobb szerintem, évek óta csak ezt használom).
-
gulyasa
őstag
válasz nickedez89 #6166 üzenetére
Majd első magazine frissítéskor eltűnnek.
Egyébként most hogy én csak pár napja tettem fel B313 után a B316 ROM-ot, nekem is újra csirkelábas.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Samanbacsii
őstag
-
törölt tag
válasz nickedez89 #6175 üzenetére
Viccnek szántam ám, de még ha igaz is, pont lesz**om
-
JoeCockBill
senior tag
válasz nickedez89 #6173 üzenetére
ez a TouchPal 2015 borzalmas fogyasztás tekintetében, fogtam én is fejem hogy engedtem frissíteni. szerencsére találtam egy régebbi apk-t, ezt javasolnám neked is
új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
Samanbacsii
őstag
válasz nickedez89 #6169 üzenetére
Most jön a dualos verzió, úgyhogy edzem magam a témákra...
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
HoaryFox
őstag
válasz nickedez89 #6178 üzenetére
Én a sima gyári Huawei Swype-ot használom, nincs vele semmi gond.
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
JoeCockBill
senior tag
válasz nickedez89 #6178 üzenetére
a régivel nincs gáz, nálam az 5.7.1.3 van fent.
új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
akitto
tag
válasz nickedez89 #6166 üzenetére
Sziasztok, valahonan nem lehet letolteni magazine temakat (boviteni)? Meg kell varni amig felajanlja a frissitest?
Kosszi!Honor6 - H60-L04C900B521 / Amazfit GTR 47 / Redmi Note 9 Pro
-
törölt tag
válasz nickedez89 #6206 üzenetére
De előtte EMUI 2.3 volt rajta, nem? Mert akkor OTA okozhat galibákat, inkább a teljes gyalulás javasolt.
(#6205) Jowanson Ha használtan veszed, előző tulaj már valószínűleg frissített, sok dolgod nem lesz vele. Amúgy nem kell PC a frissitéshez, telefon és egy normális fájlkezelő elég, nem szükséges gépre kötni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nickedez89 #6208 üzenetére
Akkor szerencséd volt, bár gondolom szűz 2.3-ról frissítettél, nem volt még belakva.
Jaja, EMUI 3.0-ról 3.1-re szintén csak 3 gombossal.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nickedez89 #6233 üzenetére
Ja tényleg, nincs is netkapcsolata. Úgy nehéz lenne a download
-
Jowanson
tag
válasz nickedez89 #6233 üzenetére
Köszi, amint wifi közelbe érek kipróbálom. Manuálisan hogyan tudok neki netet adni? Mert b*szott rákérdezni.
-
HoaryFox
őstag
válasz nickedez89 #6289 üzenetére
Sajnos nem írják, hogy milyen a lábkiosztása, olyat keress, aminek CTIA lábkiosztása van, az tuti működik, legalábbis az én Piston 3-asomnak biztos ez a kiosztása. Így látatlanba azt mondom, hogy 99%, de ha kipróbálod, az a tuti
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Kovaratis
senior tag
válasz nickedez89 #6289 üzenetére
Nekem az egyel régebbi van, működik vele. Más kérdés hogy tök szarul szól. Mármint a füles eleve. Pistont vegyél, kettest. 😃
-
monti0222w
addikt
válasz nickedez89 #6301 üzenetére
Nem feltétlen szól rosszul, csak ár-értékben van nála jobb ajánlat, pl az említett Pistonok, de akár mondhatom a Sound Magic termékeit is.
-
monti0222w
addikt
válasz nickedez89 #6303 üzenetére
Szerintem néz be a füles topicba, ott biztos tudnak okosat mondani jobbat ajánlani.
-
csapee
őstag
A topic ajánlóból lőttem neked:
Nem ajánlott márkák
Néhány márka sajnos nem követi megfelelően a piac alakulását, ezért jelenleg vagy rendkívül rossz ár/érték arányú termékeik vannak, vagy esetleg minőségi problémákkal küzdenek. Az alábbi fülesek megvétele nem ajánlott, mert általában kevesebb pénzből jobb/tartósabb/élvezhetőbb ajánlatok közül választhatunk:
- AKG (rossz ár/érték arány)
- Beats by Dre (divatmárka, rossz hangminőség, drága)- Sennheiser (rossz ár/érték arány, főleg alsó kategóriában)
- Skullcandy (divatmárka, rossz hangminőség)
- Xears (gyenge összeszerelés, rövid és problémás garancia)
Ide sorolhatók az egyéb hírességekről elnevezett fülhallgatók is, mint például Bob Marley, stb.[ Szerkesztve ]
Csapee
-
HoaryFox
őstag
Nekem Piston 3-as van és elég sokféle in-ear fülesem volt már (Sony, AKG, ...) és mindegyik közül eddig ez a legjobban szóló. Ár/érték arányban szinte verhetetlen
-
törölt tag
válasz nickedez89 #6309 üzenetére
Csak a Piston 2-3!
-
nickedez89
senior tag
válasz nickedez89 #6314 üzenetére
Na ez remekül sikerült. Szóval ez eredeti vajon? [link]
Bocs a dupláért![ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
törölt tag
válasz nickedez89 #6314 üzenetére
Hát nem tudom, gyanúsan olcsó, a Piston 3 reális ára 20 USD környékén van. Ali-n ritkán vásárolok, eBay-t preferálom, ott is csak a több százezer feedback-kel, minimum 98% pozitívval rendelkező eladókat. Piston 2 régóta megvan, elnyűhetetlen (asszony lenyúlta, Piston 3-ra vadászom én is jelenleg). Gariztatásról nincs tapasztalatom, de a kínaiak általában nem szórakoznak, cserélik az egészet, azt' jó napot.
-
monti0222w
addikt
válasz nickedez89 #6317 üzenetére
Figyu, írtam neked a Sound Magic füleseit a neten rátudsz keresni a Nomono bolt néven, és ha már ott vagy, az es-18 füles ajánlott vétel a füles topic szerint. De vannak ott más árfekvésű fülések, szóval tudsz válogatni, +van 2év garid és itthon!
[ Szerkesztve ]
-
rafis83
tag
válasz nickedez89 #6317 üzenetére
Nálam már az ötödik évét tapossa a Sennheiser (CX 400 II), szinte mindennap használom.
Ha a mélyet kedveled jobban, akkor inkább a Piston 2-t ajánlanám, arra is talán 2 év a garancia, és az eladó azt mondta, hogy kábeltörés esetén is cserélik. Ha nem fontos az arany szín, akkor 6 000 Ft az ezüst az ediginél. -
Becksman
őstag
válasz nickedez89 #6326 üzenetére
4.4.2-re jött egy frissítés: (B394es firmware).
https://yadi.sk/d/m4MiiJkChMjiWSamsung A54 5G 8+256GB
-
Becksman
őstag
válasz nickedez89 #6334 üzenetére
Nem tudom. Xdan írták ki. Elvileg valami orosz rom.
Samsung A54 5G 8+256GB
-
törölt tag
válasz nickedez89 #6334 üzenetére
Nem kell már piszkálni a B370-et, hiszen tökéletesen működik. Hamarosan jön a nyalóka, addig szerintem felesleges romolgatni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nickedez89 #6367 üzenetére
Türelmesen várok, megkapjátok, örültök, teszteltek majd kommenteltek, aztán ha minden faja, én is frissítek
-
monyo12
tag
válasz nickedez89 #6367 üzenetére
Türelmetlenűl vár....!beígért Q1 helyett Q3 lett a dologból...😊 mind1, ugyanúgy fog kinézni, Talán az optimalizáció jól sikerűl..talán! Ennyi idő alatt csak sikerűl😂😂😂
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz nickedez89 #6379 üzenetére
Szia! Igazad van! Én viszont nem irigylem őket Ha belegondolsz abba, hogy mennyi elvárásnak kell megfelelni mivel az android és a rajta használható(?) apk több 100e akkor.........mindezt a béta verzió visszajelzései alapján.
DE még így is lesznek olyan luzerek akiknek semmi sem jó mert ő pont azt a seggvakarást elemző apk-t nem tudja rajta futtatni-tehát sz@r a telefon. A másik pedig az a "fajta" aki állandóan a beállításokat b@szogatja és a szélén kell még egy kis zöld csík amit lehet tekergetni a beállítások között mert ha nincs akkor is sz@r a telefon. Na ezeket elégítse ki valaki innentől nincs jó munka csak "na van valami" pedig a mérnökök és a programozók hónapokat dolgoztak a meglévő és a leendő rendszeren! Én a magam részéről csak a tiszteletemet tudom kifejezni ezért a teljesítményért! Ez független attól, hogy milyen lesz a frissítés ami eddig sem volt rossz inkább egyre jobb.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Becksman
őstag
válasz nickedez89 #6408 üzenetére
Ha jól rémlik te nem Honor 6ra rendelted. Lehetnek eltérések a készülékeknél. :S
Hogyan tudom feltenni a B507-es rommot úgy hogy mindent törlök? (teljes gyaluval?!)[ Szerkesztve ]
Samsung A54 5G 8+256GB
-
HoaryFox
őstag
válasz nickedez89 #6417 üzenetére
Ezt is ismerem, de nem akartam még 1 oldalra regisztrálni emiatt, elég nekem az eBay - Ali páros
-
imiadmin
őstag
válasz nickedez89 #6481 üzenetére
ilyen a "levegősödés", mint amilyen az enyém volt?
[ Szerkesztve ]
-
Becksman
őstag
válasz nickedez89 #6538 üzenetére
Ilyesmi téma nincs honor 6 emui 3.0-ra? Mint ami a képen van.
Samsung A54 5G 8+256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Gumi és felni topik
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 2042
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- ÚJ! CSAK KICSOMAGOLT! Xiaomi 14T PRO 5G Dual Sim 512GB 12GB RAM Titan Black
- ÚJ ÁLLAPOTÚ! SAMSUNG Galaxy S21 Ultra 5G DUALSIM, 256/12GB fekete, GARIS
- Apple iPhone 16 új, Pink 1db , White 1db, Cyan 1db, 128Gb, gyári független,1 év apple garival
- Iphone 12 pro
- iPhone 15 128GB Makulátlan! Apple garancia! Akku 100%!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest