- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
Kösz mindenkinek az ötleteket!
3 opció közül fogom az egyiket választani:
- Eladom
- Megtartom tartalék gépnek
- Csinálok belőle egy zene lejátszótKöszönöm még egyszer a segítséget!
-
Robert07
aktív tag
Retro gaming PC win98/xp-vel, és normális driverekkel, mert sok játék laggol a win7-en és a tőle újabb rendszereken. Én most erre tervezek egy VM-et bekonfigolni XP-vel és Pci-e passthrough-al, mert igazából a szerver amit most csak NAS-nak használok simán elbírna egy VM-et, és van hozzá egy videokártyám is.
Ezen kívül még olyanra gondoltam, hogy erősítőnek egy wifis lejátszó, mint a google chromecast audio, de ahhoz túl sokat fogyaszt szerintem, és ha eladod, tudsz venni helyette egy chromecast-ot, amihez nem kell programot keresni, konfigolni stb.
Vagy csak meghagyod, hogy legyen egy pót géped.
-
Esetleg Headphones + Madsonic?
-
törölt tag
Egy alap házi biztonsági rendszer, központi gépe lehetne. Persze ehhez kellenek kamerák, kábelek stb stb. Nem olcsó buli, viszont nem is megfizethetetlen.
Am meg add el.
-
gabyka
aktív tag
-
proci985
MODERÁTOR
zenére felesleges, vegyél chromecastot és azon keresztül tudsz pl spotifyt/youtubeot streamelni.
-
Honkydoo
őstag
válasz
juliabrilke #6 üzenetére
Ja ez ügyes.
Nekem erre van otthon egy mobil hdd. Az elég egyelőre.
-
juliabrilke
veterán
Mindig ez szokott történni.
Nem tudom mennyire vagy biztonság mániás, én még ezt építettem magamnak NAS mellé.
Egy offline gép 3 HDD-vel, mindegyiken ugyanazok a fontos adatok vannak. Képek, dokumentumok, stb.Nincs netre kötve csak egy switchen keresztül érhető el és ha átmásoltam az adatokat, akkor a HDD leválaszt és lehet kikapcsolni a gépet.
-
Honkydoo
őstag
válasz
juliabrilke #3 üzenetére
Ezen gondolkodom én is igazából.
De még várok egy picit vele.
-
juliabrilke
veterán
Szerintem add el, mert egyébként csinálsz egy haszontalan gépet, amit nagyon ritkán fogsz csak használni, hiszen a NAS és más gépek már adottak.
-
t72killer
titán
Netezős gép vendégnek
Esetleg ha kocsi is van, abba is lehet fedélzeti gépet csinálni, bár ahhoz kell még egy seregnyi alkatrész (monitor pl...)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest